Vertaal deze pagina naar:

BEWIJS DAT GREEN DEAL KLIMAATPAUS FRANS TIMMERMANS MEEDOET AAN CRIMINELE PRAKTIJKEN DIE DE BEVOLKING NAAR DE AFGROND VAN HUN BESTAAN LEIDEN!

21-01-2024

Klimaatpaus Frans Timmermans wil niet dat U dit gratis Zwartboek leest!

Zwartboek Frans Timmermans

Het eerste Zwartboek dat de klimaatgreep van Frans Timmermans onthult!

Uitspraak van politieker Frans Timmermans:

"Wees blij, koester dat probleem!
Maak het groter.
Dan kun je er nog jaren plezier van hebben!"

Deze uitspraak uit 2007 is een perfecte samenvatting van de politieke filosofie van Frans Timmermans. De GroenLinks-PvdA-leider zegt op te komen voor het klimaat, maar wie dieper graaft ontdekt de onfrisse waarheid. Frans Timmermans lost geen problemen op, maar creëert ze. Daarbij is hij vooral uit op zijn eigen aanzien. Wie in de weg staat, wordt rücksichtslos terzijde geschoven.

Het Zwartboek Frans Timmermans is het eerste boek dat de volledige omvang van zijn machtsmanipulaties onthult en zijn klimaatagenda ontleedt. Arthur van Amerongen over het Zwartboek op GeenStijl: "Goed nieuws voor de Frenske-watchers... Actueel en zeer treffend... Gedetailleerd uitgewerkt..."

BEWIJS DAT GREEN DEAL KLIMAATPAUS FRANS TIMMERMANS MEEDOET AAN CRIMINELE PRAKTIJKEN DIE DE BEVOLKING NAAR DE AFGROND VAN HUN BESTAAN LEIDEN EN ZELF SCHIJT HEEFT AAN ENERGIELABELS VAN ZIJN EIGEN WOONHUIZEN!

Lees het onderstaande artikel en lees en bestel het GRATIS zwartboek Frans Timmermans:

https://cultuurondervuur.nl/artikelen/primeur-frans-timmermans-koopt-miljoenenhuis-in-maastricht-met-energielabel-e

BBB durft nu duidelijk een andere koers te gaan varen!

Wij, onze redactie van De Nieuwe Media, maken onze excuses aan Caroline van der Plas.

Wij nemen onze woorden terug over Caroline van der Plas en bieden hiervoor onze excuses aan. Misschien heeft het geholpen dat wij Caroline in het verleden grof hebben aangesproken, waardoor Van der Plas getriggerd werd om in de Waarheid te durven gaan spreken. We staan nu op het grootste kantelpunt in onze wereldgeschiedenis. Caroline van der Plas heeft nu duidelijk voor de kant van de bevolking gekozen.

Het bankensysteem gaat zeer binnenkort veranderen, daarom liggen de oude pensioenrechten nu onder vuur!

Dit alles heeft te maken met de uitrol van NESARA / GESARA in Nederland en de rest van de wereld.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN