Vertaal deze pagina naar:

BOEREN LUIDEN DE NOODKLOK, NEDERLAND IN NOOD!

06-08-2022

Vannacht werd de Nederlandse vlag opgehangen door de boeren van Nederland!

Als statement tegen het falende wanbeleid en mislukte overleg van Remkes, Rutte, Staghouwer en Van der Wal. Om dit te uiten, hebben de boeren van Nederland de grootste vlag van Nederland op z'n kop opgehangen. Duidelijker kunnen de boeren het signaal niet afgeven.

Locatie: Westerleeplein Maasdijk / De Lier.

Bron: https://t.me/verzetwestland/524

Na het publiceren van dit bericht waren de vlaggen reeds weggehaald. Er is echter een groot statement gemaakt door de boeren. Opgeven is GEEN optie, Power to the People!

Momenteel wordt er veel verdeeldheid gecreëerd. Het is op dit moment het grootste wapen van de (r)overheid. Volk tegen volk, boeren tegen boeren,volk tegen boeren. Daardoor krijgen ze meer tijd om hun smerige spelletjes nog smeriger te maken; leugens en bedrog, dood en verderf. 

U bent bij deze gewaarschuwd!

Informeer jezelf beste boeren!

René Mäkel heeft de laagste positie in het hiërarchische systeem en behoort derhalve tot het proletariaat. Een proletariër heeft bij zijn geboorte geen recht op een stuk grond om in zijn levensbehoeften te kunnen voorzien. Het systeem is niet ontworpen om de mensen behorend tot het volk van dienst te zijn en zeker niet een proletariër.

Een goed te conditioneren proletariër kan een mooie (lees: goed betaalde) positie in het systeem behalen, maar moet daarbij wel de geschreven- én ongeschreven wetten volgen om zijn behaalde positie te kunnen behouden. Wanneer een proletariër met een mooie positie in het systeem in zijn omgeving onrecht of misstanden ziet, zal deze uit behoud voor zijn eigen positie bijna altijd kiezen niet in te grijpen en te zwijgen, maar als het moet gewoon mee te werken; hij doet immers enkel zijn werk.

De werkelijke machthebbers streven absolute macht na over de gehele aarde. Hoewel de zichtbare top van de machthebbers veelal blond haar en blauwe ogen hebben, hebben zij vele generaties terug hun genen ook achtergelaten bij andere rassen. Landsgrenzen, etnische identiteit en rassen zijn voor de werkelijke machthebbers een middel om de onwetende mensen tegen elkaar op te zetten en uit te spelen.

De "nieuwe wereldorde" (New World Order) die de huidige machthebbers nastreven zal een waar schrikbewind zijn met minimale vrijheden voor de mensen. Het coronavirus wordt gebruikt om de macht in een versneld tempo met behulp van technologie te centraliseren. In de nieuwe wereldorde zullen de mensen volledig afhankelijk zijn van (smart) technologie en derhalve niet zelfstandig in hun basisbehoeften kunnen voorzien. We zijn al aardig op weg!

Bron info: https://deloonslaaf.com/

Het afpakken van grond van de Nederlandse boeren heeft meerdere doelen!

Dat zei de Amerikaanse schrijver en fotograaf Michael Yon in The Zelenko Report.

Het eerste doel: de macht krijgen over de voedselproductie en -distributie. Daarmee komt ons lot in de handen van de globalisten en 'het beest' te liggen.

Het tweede doel: het afbreken van het fundament van de Nederlandse cultuur. In veel landen vormen de boeren het fundament van de cultuur, zei hij. "Dat geldt zeker voor Nederland, waar boeren ongeveer 62 procent van de grond bezitten."

Het derde doel: de globalisten willen de grond gebruiken om Tristate City te creëren. Ze willen het grootste deel van Nederland, België en Duitsland veranderen in Tristate City, dat een 'slimme stad' moet worden.

Bron: https://www.ninefornews.nl/3x-waarom-de-grond-van-nederlandse-boeren-wordt-afgepakt/

"De boerenorganisaties willen onder meer dat de stikstofdoelen worden afgezwakt en ze willen meer tijd om die te halen!"

Maar hier zit dus de crux: veel boeren gaan mee met de stikstof hoax. Er is namelijk GEEN stikstofprobleem. Het is de regering te doen om het land van de boeren, dezen te confisqueren om 'Stristate City' te realiseren (klik HIER voor meer info).

De ene regering doet het onder de noemer van stikstofreductie en de ander onder het valse voorwendsel dat 'het land' terug gegeven moet worden aan de natuur (klik HIER voor meer info). Boeren zullen hoe dan ook worden verdreven van hun land. Al die duistere regeringen voeren Agenda 2030 van de VN/WEF (The Great Reset) uit. Word lid van dit Telegram kanaal: https://t.me/ditishetnieuws

Wake Up boeren en buitenlui!