Vertaal deze pagina naar:

NEDERLANDSE TOPAMBTENAREN STAAN NOG STEEDS TOE DAT TUINDERS EN BOEREN HUN LAND MOGEN VERGIFTIGEN MET KANKERVERWEKKENDE STOFFEN EN STAAN TOE DAT FABRIEKEN EN BEDRIJVEN DE LUCHT, DE AARDE EN HET WATER VERGIFTIGEN MET KANKERVERWEKKENDE STOFFEN!

17-11-2023

Wij luiden nogmaals de noodklok in Nederland voor alle wereldbewoners; jong en oud; blank en zwart: word Wakker!

ALARM...! 

Jullie mensen worden vergiftigd door jullie eigen (r)overheid. Trek aan de bel bij de (r)overheid en ook in jullie eigen gemeentes, dorp, stad of stadsdeel en zorg ervoor dat de milieuwetgevingen voor boeren, tuinders, fabrieken en bedrijven in jullie leefomgeving PER DIRECT worden aangepast en toegepast.

Stuur dit artikel door naar jouw familie, vrienden, bekenden en collega's!

Speciale aandacht voor voormalig burgemeester Hilde Claes van Hasselt (dochter van Willy Claes)

Wij willen u daarbij "speciale aandacht" geven aan de volgende TV-uitzending in de onderstaande video. Dan weet u waar Mark Rutte mee bezig is met zijn WORLD ECONOMIC FORUM.

Uitleg over de criminele doofpot van verschillende Kabinetten door Ad van Rooij (waarvoor dank!)

Informeer jezelf vandaag nog en lees de onderstaande artikelen:

NEDERLANDSE TOPAMBTENAREN STAAN NOG STEEDS TOE DAT TUINDERS EN BOEREN HUN LAND MOGEN VERGIFTIGEN MET KANKERVERWEKKENDE STOFFEN EN STAAN TOE DAT FABRIEKEN EN BEDRIJVEN DE LUCHT, DE AARDE EN HET WATER VERGIFTIGEN MET KANKERVERWEKKENDE STOFFEN!

Onze Aarde heeft kanker!

Alle kinderen gaan straks dood aan kanker wanneer we de vergiftigingen nog langer door laten gaan in Nederland, België, Europa en de rest van de wereld. Iedereen is bij deze gewaarschuwd.

WORD WAKKER ALLEMAAL!

MARK RUTTE GEBRUIKTE HET BELASTINGGELD (10 MILJARD) OM OORLOG TE VOEREN IN OEKRAINE EN ISRAEL!

Hoe lang laten wij Mark Rutte nog z'n gang gaan en mensen vermoorden? De ruim 17 miljoen inwoners van Nederland zijn hier medeverantwoordelijk voor die nog steeds belasting betalen en hiermee de staatskas spekken om oorlog te kunnen voeren en om COVID-19 injecties in te kopen.

Ze deden hun uiterste best om de waarheid te verbergen, maar soms ontstaan er toch scheuren in het bastion en komen de feiten naar buiten. Het oliemannetje Mark Rutte is nu in Israël bezig om olie te stelen van de bevolking, de Opa van Mark Rutte deed dat eerder ook al, klik HIER.

De bevolking mag binnenkort gaan beslissen over het lot van Mark Rutte.

Op 22 november 2023 moest Mark Rutte in Leeuwarden voor de rechtbank verschijnen.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN