Vertaal deze pagina naar:

DE BEERPUT VAN NEDERLAND

22-01-2022

De beerput is veel dieper dan dat veel mensen dachten en we zijn er nog lang niet... 


Dit is nog maar een druppel op de gloeiende plaat!


Bertelsmann laat niets van zich horen terwijl dit de grootste aandeelhouder is van RTL. En waar blijft nu Reuters, onze fact checker? The Voice was het paradepaardje van RTL en een concept wat wereldwijd werd verkocht. John de Mol loog mogelijk over data en daar had hij een goede reden voor. Hij wist zeker al veel meer en ook veel langer.

Het is bizar wat we zien gebeuren!


Dat de slachtoffers maar de goede hulp krijgen, want voor enkele zal het traumatiserend zijn geweest. De overheid is niet onschuldig maar dat wordt beerput 2 die mogelijk nu wel meer aandacht krijgt.

De media is om en laat nu een eerlijk geluid zien.

Voor hoelang?


Media nu controlled bij the good guy's?


The White hats? We gaan het zien!


Video ► https://www.bitchute.com/video/Q6lRMryMauw6/


Dit is nog maar het topje van de ijsberg. Wanneer de baphomet aanbidders elkaar gaan verraden komen we vanzelf bij de kern. Heel veel mensen weten het al, nu de rest van Nederland nog.

John de Mol >>> Talpa >>> Regering >>> WEF

Connect the Dots!


KINDERMOORDEN IN NEDERLAND


Afschrift van de getuigenis van Anne Marie van Blijenburgh over de kindermoorden in Nederland.
Mijn naam is Anne Marie van Blijenburgh. Ik ben 24 jaar getrouwd geweest met Kees van Korlaar. Samen met zijn 3 broers vormt Kees van Korlaar een criminele organisatie genaamd Octopus Syndicate (ed. dit is straattaal term in Holland voor Ndrangheta de moderne Italiaanse maffia).

Ze zijn vanaf 1960 tot op de dag van vandaag nog steeds actief.

In opdracht van koningin Beatrix hebben zij kinderen geronseld voor het martelen, verkrachten en vermoorden van kinderen in een publieke omgeving.

Deze kinderen werden geregeld via jeugddetentiecentra (jeugdgevangenissen) in Nederland.
De criminelen benaderde de jeugdgevangenissen met het verhaal dat het koninklijk hof vroeg om kinderen die bij de Koningin in dienst konden komen voor een bepaalde periode.

De detentie centra waren blij met dit verzoek en dachten dat de Koningin een erg sociale vrouw was. Ze verstrekten zonder enige twijfel de persoonlijke dossiers van bepaalde kinderen aan de criminelen.

Als de jeugddetentie centra deze informatie wilden controleren of het wel allemaal klopte wat de criminelen hun vertelden werd hun een naam en een telefoon nummer gegeven van een hoge ambtenaar aan het hof van Koningin Beatrix.

Deze hoge ambtenaar bevestigde dat er inderdaad kinderen gezocht werden om voor een bepaalde tijd op het paleis te komen werken.

Bron ► https://vereniging.vrije-mens.org/satanisme/berichten/anne-marie-van-blijenburgh