Vertaal deze pagina naar:

DE BEERPUT VAN NEDERLAND

09-06-2024

De beerput gaat binnenkort open van Nederland en is veel dieper en groter dan wat veel mensen dachten...

Het is nog maar het topje van de ijsberg wat wij, De Nieuwe Media, tot heden hebben gepubliceerd in onze Waarheidskrant, De Nieuwe Media. Er komt nog veel meer naar buiten wanneer er bepaalde stappen zijn gedaan door de White Hats. Zodra de Baphomet aanbidders elkaar gaan verraden komen  we vanzelf bij de kern. 

Heel veel patriots zijn reeds op de hoogte van deze beerput, nu de rest van Nederland nog.

Connect the Dots:  John de Mol >>> Talpa >>> Regering >>> WEF

Het Nederlandse koningshuis werd tot heden gebruikt om het sprookje in stand te houden.

De bovenstaande video is nog maar een druppel op de gloeiende plaat!

Bertelsmann AG laat tot heden nog steeds niets van zich horen, terwijl dit de grootste aandeelhouder is van RTL. En waar blijft Reuters, onze fact checker? The Voice was het paradepaardje van RTL en een concept wat wereldwijd werd verkocht. John de Mol loog mogelijk over data en daar had hij een goede reden voor. Hij wist zeker al veel meer en ook veel langer. Het is echt bizar wat we zagen gebeuren en paar jaar geleden. Dat de slachtoffers maar de goede hulp krijgen, want voor enkelen zal het zeer traumatiserend zijn geweest. Traumatische hulp kan gegeven worden door therapeuten die bij de Bart van Well Foundation op de website zijn vermeld: https://www.bvwfoundation.com/therapeuten/

De (r)overheid is zwaar schuldig, het is aan de Media om een eerlijk beeld en geluid te laten zien. Alle betaalde handlangers en huurlingen die zich lieten betalen door om oneerlijke berichtgevingen en beelden uit te zenden middels TV programma's en zenders zijn medeschuldig.


De Media is tot heden controlled door de bad guys!


Wanneer gaan de White Hats de Media overnemen? We gaan het zien!

Video: https://www.bitchute.com/video/Q6lRMryMauw6/

Gaat Dick Schoof alle Baphomet aanbidders verraden die Nederland rijk is?

We gaan het even hebben over Dick Schoof, de man die door Wilders en zijn coalitiepartners naar voren is geschoven als de nieuwe minister-president van Nederland.

Dick Schoof, de spin in het web van de Nederlandse deep state

Veel mensen zullen de naam Dick Schoof nog niet eerder hebben gehoord. Zijn politieke profiel is namelijk beperkt. Maar achter de schermen is Dick Schoof de spin in het web van wat zich het best laat omschrijven als de Nederlandse deep state. Schoof heeft jarenlang topposities bekleed in het ambtenarenapparaat van Rutte. Eerst als architect van de Nationale Politie, later als baas van de NCTV en directeur-generaal van de AIVD. Het is dan ook geen verrassing dat hij tijdens zijn eerste persconferentie Rutte noemde als "vorm van inspiratie in de manier waarop hij dingen doet". Schoof is tevens ruim 30 jaar lid geweest van de PvdA.

Als vertrouweling van het kartel en als belangrijke speler in de best ingelichte kringen van de overheid heeft Schoof zich altijd voorstander getoond van de EU, de NAVO en het radicale klimaatbeleid. Als AIVD- en NCTV-baas heeft hij zich van burgerrechten nooit iets aangetrokken.

Gaat Dick Schoof binnenkort alle topambtenaren verraden die betrokken zijn bij criminele activiteiten?

KINDERMOORDEN IN NEDERLAND

Afschrift van de getuigenis van Anne Marie van Blijenburgh over de kindermoorden in Nederland.

Mijn naam is Anne Marie van Blijenburgh. Ik ben 24 jaar getrouwd geweest met Kees van Korlaar. Samen met zijn 3 broers vormt Kees van Korlaar een criminele organisatie genaamd Octopus Syndicate (dit is straattaal term in Holland voor Ndrangheta de moderne Italiaanse maffia).

Ze zijn vanaf 1960 tot op de dag van vandaag nog steeds actief. In opdracht van koningin Beatrix hebben zij kinderen geronseld voor het martelen, verkrachten en vermoorden van kinderen in een publieke omgeving. Deze kinderen werden geregeld via jeugddetentiecentra (jeugdgevangenissen) in Nederland.
De criminelen benaderde de jeugdgevangenissen met het verhaal dat het koninklijk hof vroeg om kinderen die bij de Koningin in dienst konden komen voor een bepaalde periode.

De detentie centra waren blij met dit verzoek en dachten dat de Koningin een erg sociale vrouw was. Ze verstrekten zonder enige twijfel de persoonlijke dossiers van bepaalde kinderen aan de criminelen. Als de jeugddetentie centra deze informatie wilden controleren of het wel allemaal klopte wat de criminelen hun vertelden werd hun een naam en een telefoon nummer gegeven van een hoge ambtenaar aan het hof van Koningin Beatrix. Deze hoge ambtenaar bevestigde dat er inderdaad kinderen gezocht werden om voor een bepaalde tijd op het paleis te komen werken.

Bron: https://vereniging.vrije-mens.org/satanisme/berichten/anne-marie-van-blijenburgh

Wilt U meer getuigenissen over seksueel misbruik beluisteren? Klik dan op de onderstaande link.

https://www.bvwfoundation.com/getuigenissen-van-seksueel-misbruik/

Tip: Bestudeer deel 1, 2 en 3 van "Her Majesty's Secret Service".


DE CRIMINELE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 1: https://capoditutticapi007.blogspot.com/


INFILTRATIE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 2: https://capoditutticapi008.blogspot.com/


MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID

Deel 3: https://capoditutticapi009.blogspot.com/

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN