Vertaal deze pagina naar:

DE ECHTE WAARHEID ACHTER DE HELE CRISIS DOOR DE AANSTICHTERS ZELF GESCHREVEN

09-03-2021

DEEL DIT BERICHT MASSAAL ZODAT VELE OGEN OPEN ZULLEN GAAN !!


Het Valentijnsboek (met onderbouwd commentaar van een onderzoeker) van Klaus Schwab, leider van het World Economic Forum (zie foto onderaan deze pagina) en goede vriend en opdrachtgever van Mark Rutte, Hugo de Jonge, Sigrid Kaag die zeer verwezen is met hem en Maxima Eva, wat de echte waarheid bevat achter deze hele (fake) crisis en het echte plan van de GREAT RESET, de bewuste totale instorting van ons huidige systeem (vandaar dat alle bedrijven kapot moeten) en de nieuwe opbouw in een nieuwe blijvende vorm van slavernij obv een gemodificeerde mens (tgv vaccinatie en blijvende maatregelen) dat alles verpakt in een mooi sausje.

Klaus werkt daarbij nauw samen met de WHO van Bill Gates en natuurlijk de grote Social media eigenaren Zuckerberg etc. en elite om de totale controle over de main stream en social media te hebben, zodat alleen hun eenzijdige verpakte boodschap vertelt mag worden.

De uitkomst van deze beoogde slavernij controle volstrekt onnodige inentingscampagne met grote risico's voor de vrijheid en gezondheid van de mensheid ligt NU MEDE IN JOUW HANDEN.

De tijd dringt enorm, hoe meer mensen het vaxxin hebben, hoe meer hun duistere plan wint ten koste van jouw vrijheid en MENS ZIJN.

Daarom is het voor jouzelf van het hoogste belang NU OP TE STAAN tegen de huidige regering die dit plan van Klaus naadloos uitvoeren.

Kom daarom in jouw eigen kracht, sta op, jouw gezondheid zit in jou, niet in een spuit die niet getest is op langere termijn (6 -18 mnd) en zorg ook met deze verkiezingen dat deze partijen die dit steunen VVD,CDA,CU,D66, GL en PVDA geen enkele stem meer krijgen.

Kies maar voor de rest van jouw leven en van je kinderen:

Leven in liefde, vrijheid, harmonie en gezondheid of blijvende slavernij onder dit plan van de elite, waarbij de fake corona crisis alleen gebruikt wordt om jou met volstrekt onnodige angst te dwingen tot hun plan.

Totale controle over de mensheid en maximale macht.

Succes!

Zou Sigrid Kaag als pion van Klaus Schwab de volgende premier worden?


https://systeembug.wordpress.com/2020/12/20/zou-sigrid-kaag-als-pion-van-klaus-schwab-de-volgende-premier-worden/Kijk naar de foto links en de afbeelding rechts en in het bijzonder naar de bijzondere streep door de letters O van het World Economic Forum....

666!


Waardeert U onze berichtgevingen?


U kunt ons platform eventueel financieel ondersteunen of sponsoren, hoe?

Door T-shirts en/of andere producten met een mooie of goede boodschap te bestellen.
Wat tevens een mooie eye-opener is voor diegenen die nog mogen ontwaken.

Klik HIER voor onze webshop.