Vertaal deze pagina naar:

DE JACHT OP PEDOFIELEN GAAT BEGINNEN IN SCHEVENINGEN!

22-07-2023

Bereid je voor op schokkende onthullingen die de fundamenten van de macht zullen laten wankelen en instorten!


*** HET EXPOSEN VAN KINDERHANDEL START IN SCHEVENINGEN 

BIJ HET MUSEUM BEELDEN AAN ZEE ***


We staan op het punt de beruchte CIA (AIVD) te ontmantelen, de FBI en het militaire inlichtingenapparaat van de deep state, die de gruwelijke pedofilie ringen van de elite en hun corrupte banksystemen beschermen.

Hier begint de route van de pedofilie in Nederland!

Het begint door een kijkje te nemen in het museum "Beelden aan Zee" in Scheveningen.

Door goed te luisteren en te kijken naar de onderstaande video ga je begrijpen in welke wereld wij werkelijk leven. Het is echt te bizar voor woorden wat je tegen gaat komen in Nederland.

Onder heel Nederland lopen tunnels met diverse ingangen, onder andere bij het Binnenhof.


Nederland is een Pedoland!

De bevolking wordt geregeerd door pedofielen die onder zware druk staan van de machthebbers achter de schermen. Topambtenaren en hooggeplaatsten worden gechanteerd door deelname aan seksfeestjes, waarbij satanische rituelen plaatsvinden. Er worden babies verkracht, geslacht en geofferd.

Nederland is het afvoerputje van de wereld. In Nederland begint al het kwaad. Het zijn de oude Nazi families die de macht in handen hebben, de 13 satanische bloedlijnen. Robert de Ruiter schreef hier een boek over met de titel "De 13 satanische bloedlijnen". Bestel dat boek en ga het lezen!

Tip: Ga zelf een bezoekje brengen aan het museum "Beelden aan Zee" in Scheveningen, zodat je zelf met eigen ogen kunt zien wat daar wordt tentoongesteld, namelijk beelden van satanisch ritueel misbruik.


Openingstijden museum "Beelden aan Zee"

Dinsdag t/m zondag: geopend van 10.00 - 17.00 uur.

Maandag: Gesloten

Meer info ► https://www.beeldenaanzee.nl/

Klik op de ingang van museum "Beelden aan Zee"

Meer info ► https://jtravelblog.nl/museum-beelden-aan-zee-scheveningen/

Bekijk en beluister de onderstaande video's!

Overtuig jezelf door zelf ook onderzoek te gaan doen.

Over Sociëteit De Witte

Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte ('De Witte'), opgericht in 1782, is een besloten vereniging die al ruim twee eeuwen een markante positie in het Haagse sociale leven inneemt. 'De Witte' is gehuisvest sinds 25 oktober 1870 in een monumentaal pand aan het Plein naast het beroemde Mauritshuis en het Binnenhof. De sociëteit is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar.


Het ledenbestand van Sociëteit De Witte

Het ledenbestand van De Witte is voornamelijk afkomstig uit de ambtenarij, het bedrijfsleven, de vrije beroepen, de universitaire en militaire wereld, de diplomatieke dienst, internationale organisaties en vestigingen van buitenlandse bedrijven in 's-Gravenhage.

Meer info ► https://societeitdewitte.nl/societeit

Over Paviljoen De Witte

Sedert 1918 heeft de Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte op Scheveningen een fraaie buitensociëteit aan zee in eigendom: 'Paviljoen De Witte'. Het Paviljoen is in 1827 in opdracht van koning Willem I gebouwd als verjaarsgeschenk voor zijn gemalin koningin Frederica Louisa Wilhelmina van Pruisen. Het paviljoen vererfde sindsdien enige malen, maar raakte in 1911 uit koninklijke handen. 

De plannen van de opvolgende eigenaren om er een 'vermaaksgebouw' met casino van te maken liepen op niets uit. Zo kwam het paviljoen in 1918 in handen van de sociëteit. Op dit moment bevond zich Het Paviljoen vrijwel nog in haar oorspronkelijke staat, zij het dat het gebouw enigszins vervallen was. Een plan voor modernisering werd echter vanwege de 'veranderde tijdsomstandigheden' en de hoge kosten niet uitgevoerd. De financiële toestand dwong het bestuur om prioriteit te geven aan grondverkoop. Derhalve is driekwart van de omliggende grond in de jaren twintig van de vorige eeuw door de Sociëteit verkocht. Het gebouw werd in 1926 uiteindelijk toch grondig verbouwd en uitgebreid door architect J. Limburg. 

Eind jaren tachtig van de twintigste eeuw was het Paviljoen aan een grote restauratie toe, maar de financiën maakten een keuze noodzakelijk tussen verkoop of aanpassing van de bestemming. Uiteindelijk kwam men tot overeenstemming met professor Theo Scholten die op het terrein van het Paviljoen een museum voor zijn beeldencollectie mocht bouwen. 

Zo wordt het Museum Beelden aan Zee van architect Wim Quist gerealiseerd onder en naast het Paviljoen. Een grondige restauratie van het Paviljoen maakte deel uit van de overeenkomst met Scholten. Beide projecten werden in 1994 afgerond. 

Eind 1998 werd het voorterrein aan de Pellenaerstraat afgesloten met een fraaie, hardglazen wand, 'De Transparant', eveneens een ontwerp van architect Quist. Deze wand bestaat uit zestien panelen, waarin teksten gegraveerd staan van bekende Nederlandstalige dichters en schrijvers.