Vertaal deze pagina naar:

DE MISSIE VAN DIENIE KARS IS OM DE HELE AARDSE PUZZEL TE OPENBAREN AAN DE BEVOLKING!

19-10-2023

Ontdek de reden waarom Dienie Kars er uiteindelijk 100% voor gegaan is en daarom alles heeft laten vallen wat haar lief was om de bevolking te kunnen informeren.


De Nieuwe Media (Waarheidskrant) 

is een initiatief van Dienie Kars.


Dit artikel (Openbaring van haarzelf) is geschreven door Dienie Kars.

Doordat Dienie Kars alles liet vallen, vanwege het grote belang voor de Mensheid op onze Aarde, leidde dit tot uiteindelijk haar eigen maatschappelijke en financiële crash. Ze moest dit doen vanwege de opdracht van 'Boven', daar er mensen nodig zijn zoals Dienie Kars die de Waarheid naar buiten brengen.

Wel heeft Dienie Kars er nog steeds veel problemen mee dat ze voor deze weg moest kiezen. Want elke dag voor complotdenker, gekkie en oplichter uitgemaakt te worden is niet fijn, dat zij zich 100% inzet voor de wereldbevolking.

U kunt Dienie Kars financieel ondersteunen door een vrije gift te doen op haar doneeractie die zij is gestart. Lees ook wat ze daar zelf schrijft, klik hier voor haar doneeractie.


Missie van Dienie Kars

Wanneer Dienie Kars eraan herinnerd wordt dat dit haar Missie is op onze Aarde in de huidige tijd maakt dit alles goed, ondanks de vele stigmatiseringen door mensen die nog geen weet hebben in welke leugenwereld ze momenteel leven.

Het is namelijk niet niets om Openbaringen te mogen (moeten) doen aan de bevolking, uit naam van God (onze Bron). Dat realiseert Dienie zich maar al te goed, ze is daarom fier en trots op zichzelf dat zij deze taak mag en kan doen in haar huidige aardse leven, door middel van haar eigen Waarheidskrant, De Nieuwe Media.

Met Dienie Kars zijn vele andere Lichtwerkers in deze tijd naar de aarde zijn gekomen, oftewel gereïncarneerd. Ze hebben allemaal een belangrijke taak, namelijk de bevolking te laten doen ontwaken, zodat er een Ommekeer kan gaan plaatsvinden naar een Nieuwe Wereld, naar het Paradijs op aarde. Alle Lichtwerkers tezamen doen een stukje van het grote geheel.

"Door schade en schande word je wijs",

dit klopt 100% voor Dienie Kars!

Wat er aan vooraf ging op 11 september 2001 (9/11) kunt U hieronder lezen.

Omdat Dienie Kars reeds in 2001 ontdekt had dat de werkelijke oorzaak van de aanslag (9/11), het doen neerstorten van de beide Twin Towers in een vrije val beweging en ook het WTC 7 gebouw neerstortte, niet strookte met het verhaal wat door de BBC naar buiten werd gebracht over de twee vliegtuigen, die in de beide Twin Towers zouden zijn gevlogen, ging zij zelf op onderzoek uit.

Door 9/11 werd Dienie Kars getriggerd om te gaan ontwaken (en vele andere mensen ook bleek later na contact te hebben gemaakt). Dienie Kars vroeg zich toendertijd af welke machthebbers achter de schermen hiervoor verantwoordelijk waren. Ook vroeg zij zich af wie God is/was.

https://waarheid911.nl/

Periode vanaf 2015

Later in 2015, ontdekte Dienie Kars door haar specifieke onderzoek naar de Bilderberg groep, dat hooggeplaatsten (topambtenaren en koningshuizen) zich bezig hielden met seksueel misbruik van babies en kinderen en in hun bijzijn satanische rituelen werden gepleegd waarbij babies en kinderen bruut mishandeld, verkracht en vermoord werden.


Nieuwe contacten en vele doofpotten in Nederland

Dienie Kars leerde na haar ontwaken in 2001 veel nieuwe mensen kennen, die haar voorzagen van informatie wat het daglicht niet verdroeg. Door haar onderzoek leerde ze later onder andere Bart van Well (slachtoffer van seksueel misbruik) kennen en Micha Kat (onderzoeksjournalist), waardoor ze op de hoogte geraakte van de Demmink doofpot en het Rolodex onderzoek, wat van bovenaf ineens stop werd gezet, omdat er bij het onderzoek namen van topambtenaren waren opgedoken, die betrokken waren als dader van seksueel misbruik van minderjarigen.

Hieronder staan een aantal websites en zoektips waar je de informatie kunt vinden, wat door Dienie Kars in de afgelopen jaren uitgebreid door haar is onderzocht.

AREA 51https://niburu.co/ https://waarheid911.nl/https://www.ellaster.nl/https://www.antonteuben.nl/https://hetgrotereplaatje.nl/index.phphttps://stopworldcontrol.com/nl/ritueel/https://www.bart-van-well-foundation.nl/getuigenissen-van-seksueel-misbruik/https://www.nieuwetijdskind.com/archonten-bevrijd-jezelf-van-energieparasieten-2/

Dienie Kars belandde, door haar zoektocht naar de Waarheid van ons aardse bestaan, in een mentale crash, wat uiteindelijk haar maatschappelijke en financiële crash veroorzaakten haar leven.

Doordat Dienie Kars dit in de loop van de jaren allemaal ontdekte knakte zij mentaal en nam zij zich vanaf 2015 voor om de bevolking hierover te informeren. Al snel spendeerde ze dag in dag uit veel van haar tijd, energie en zette ze al haar middelen (handelsgeld) om de bevolking en haar vele volgers zo goed mogelijk te kunnen informeren. Datgene wat ze nu nog steeds dagelijks aan het doen is op social media en middels haar websites.

Neset Temirci zou Openbaringen gaan doen aan de bevolking, lange tijd werd hij financieel ondersteund door Dienie Kars, totdat haar handelsgeld helemaal op was en ze financieel op alle mogelijke manieren was vastgelopen. Ze heeft nu alleen nog een paar tassen met kleding en een laptop over om haar informatie te kunnen delen. Maar schijnbaar is dit voor nu voldoende om de Waarheid naar buiten te krijgen, wat voor deze tijd het allerbelangrijkste is, dat de bevolking tijdig gaat ontwaken.

We hebben te maken met een fake koningshuis en een illegale wetgeving. De bevolking is enorm voorgelogen over bijna alles wat met onze geschiedenis heeft te maken.


*** STOP DE NAZI NWO WEF SLAVEN AGENDA 2030 ***

Het mooiste gaat nog komen, wanneer de bevolking echt gaat ontwaken.

Dan komt veel verborgen kennis naar boven en kunnen we gebruik maken van vele uitvindingen.

MED BEDS 💜 VRIJE ENERGIE 💜 PARADIJS OP AARDE

Dienie Kars (Waarheidsvinder)
Dienie Kars (Waarheidsvinder)

Het was een zwaar en moeilijk pad voor Dienie Kars

Het was een zwaar en moeilijk pad voor haar, maar het was wel een heel bijzonder pad. Waarbij ze regelmatig werd geconfronteerd en veroordeeld met wat haar maatschappelijk en financieel is overkomen, maar toch heeft Dienie het volgehouden en alles gegeven wat ze in zich had qua tijd en energie, vanwege het grote menselijke belang en haar grote en mooie hart voor mens, dier en plant, wat voor haar voorop staat en een zeer grote rol heeft gespeeld heeft bij haar beslissing om door te gaan, zonder een bron van inkomsten te hebben.

Op 19 oktober 2023 ontving Dienie een dankbaar gebaar van Sylvia
Op 19 oktober 2023 ontving Dienie een dankbaar gebaar van Sylvia

Dienie Kars heeft GEEN uitkering, daar zij niet afhankelijk wil zijn van de (r)overheid!

Dienie Kars is door haar jarenlange onderzoek en vele contacten enerzijds op de hoogte geraakt van veel bijzondere en interessante informatie, maar helaas ook veel te weten gekomen van menselijke trauma's en leed van kinderen die nu volwassen zijn. Gelukkig werd zij ondersteund en geholpen door dierbaren en vrienden die haar begrepen en het belang ervan inzagen om de bevolking te informeren over zaken wat de omgekochte media voor de bevolking nog steeds verzwijgt of verdraait.

Dat is de reden dat Dienie Kars haar eigen Waarheidskrant, De Nieuwe Media, heeft opgezet.


Seksueel misbruik en geweld van mens en dier moet per direct stoppen over de hele planeet!

Dit is en blijft de wens van Dienie Kars en dat de wereld snel verandert in een Paradijs op aarde. Doordat Dienie Kars geen motivatie meer had om haar job te doen is ze zelf in een diepe put terecht gekomen. Psychisch is ze altijd erg sterk gebleven, omdat ze wist dat ze een belangrijke Missie op aarde te doen had, met vele andere mensen die in deze tijd speciaal in Nederland zijn gereïncarneerd.

Over Trump, zijn zoon Barron en generaal Patton komt nog een apart artikel aan.

Dit is heel interessant om te weten!

De bovenstaande foto is van begin zomer 2020 (tijdens naar revalidatieproces).

Dienie Kars is nu financieel, maatschappelijk en lichamelijk uit een diep dal omhoog aan het krabbelen

In de zomer van 2018 brak ze ook nog eens haar rug (1e lendenwervel was doormidden gebroken). Dat was een grote streep door haar rekening, toen was het zakelijk helemaal gedaan met haar, over en uit. Maar daardoor kreeg ze ineens heel veel tijd tot haar beschikking die ze dankbaar heeft gebruikt om de bevolking verder te informeren en mensen te ondersteunen die humanitaire projecten willen gaan doen in de nabije toekomst, middels Free Life World.

https://www.freelifeworld.info/

Dienie Kars op 24-08-2018 een dag vóór de grote operatie van de breuk van de 1e lendenwervel.

Een grote Chapeau voor Dienie Kars: She did it!

Een grote Chapeau voor Dienie Kars, voor haar jarenlange inzet om de bevolking blijvend te informeren over haar onderzoek naar de Waarheid van ons aardse bestaan en dan met name over de vele doofpotten die Nederland rijk is, de vorm van onze aarde, buitenaards contact, het slavensysteem, de New World Order, de satanische elite en seksueel misbruik, gepleegd door hooggeplaatsten (topambtenaren en koningshuizen).


Dienie Kars heeft in de afgelopen jaren reeds vele mensen laten doen ontwaken en verder laten ontwaken met haar kennis, inzichten en overpeinzingen!

Veel mensen zijn daardoor ook onderzoek gaan doen en reiken haar nu regelmatig informatie aan op haar verdere zoektocht. Dienie heeft nog heel veel goede plannen voor de toekomst. Volgens haar komt er een nieuwe wereld aan met veel nieuwe uitvindingen en buitenaardse kennis die ons leven gaan vergemakkelijken en gaan verrijken.

Tevens zullen er in de toekomst volgens haar veel humanitaire projecten worden opgestart.

We gaan het vanzelf zien en beleven, het is en was een kwestie van doen!

De onderstaande promo van Dienie Kars met Anton Teuben werd opgenomen in Amsterdam (zomer 2019)

Het volledige interview is uiteindelijk nooit gepubliceerd, omdat het teveel Waarheid bevatte.

Als smoes werd gebruikt dat het geluid niet goed was geweest.

Over Micha Kat (onderzoeksjournalist)

Dienie Kars heeft half september 2017 een kleine rondreis gemaakt in het westelijke deel van IJsland, samen met Micha Kat. Ze hadden veel te bespreken en het was een gezellige tijd!

Er zijn veel mensen die twijfelen aan de oprechtheid en de intenties van Micha Kat. In haar eerste interview van Dienie Kars met Micha Kat probeert Micha antwoorden te geven op vele vragen die in de 'complot-community' over hem leven.


Beluister het interview van Dienie Kars met Micha Kat

Het eerste interview wat Dienie in haar leven deed was met Micha op 18-09-2017 in IJsland. Dienie was erg zenuwachtig, maar ze deed het toch, was weer een overwinning voor haar. Er zijn veel mensen die twijfelen aan de oprechtheid en de intenties van Micha Kat. In dit interview probeert Micha antwoorden te geven op vele vragen die in de 'complot-community' over hem leven.

Dank je wel Micha, voor alles wat je tot heden hebt gedaan voor de mensheid. Namelijk het exposen van de waarheid over topambtenaren en hooggeplaatsten, die betrokken zijn bij seksueel misbruik van babies, kinderen en minderjarigen en nog veel erger: moord!

Dank je wel Dienie Kars voor al je goede werk!

Dank je wel Dienie voor je jarenlange inzet voor de bevolking en je goede bijdrages van jouw onderzoek en inzichten aan onze Waarheidskrant, De Nieuwe Media.

Bericht voor onze lezers van de Waarheidskrant.

Ondersteun mensen die graag verder willen met hun Levensreis of Levensmissie.

U kunt Dienie Kars financieel ondersteunen door middel van een vrije gift.

https://steunactie.nl/actie/help-en-ondersteun-mij-met-mijn-missie-voor-de-wereldbevolking


Blog Dienie Kars

Door het lezen van haar blogs en artikelen ga je ontwaken en/of verder ontwaken.

Wil je ontwaken en/of verder gaan ontwaken?

Klik dan op de onderstaande blog.

https://www.freedom-for-all-worldwide.com/mijn-blog/


Nawoord

Door wie kan de Waarheid beter worden geschreven als Dienie Kars (herself), vandaar dat zij dit artikel zelf heeft geschreven. Okay, het voelde soms wel wat 'raar' aan, maar achteraf is Dienie toch blij dat ze het op deze manier heeft aangepakt en haar eigen levensverhaal heeft opgeschreven voor U.

Doe er Uw voordeel mee!