Vertaal deze pagina naar:

DE POLITIE EN HET LEGER MOETEN NU PARTIJ GAAN KIEZEN!

28-12-2022

Kijk vanavond in de spiegel en vraag je jezelf eens eerlijk af waarom jij politieman of militair bent geworden!?De politie en het leger moeten nu partij gaan kiezen!

Kies je voor vrijheid of voor slavernij?

De politiemannen en militairen hebben ook gezinnen.

Maak goede keuzes voor nu en in de toekomst!


Tip: Spreek als familie of vriend ook diegenen aan die bij de politie of in het leger zitten.

VIDEO


Wat doe je als bijna alle complotten zijn uitgekomen?

Er ontstaat toch wel een beetje een probleem in complotland, dit simpelweg omdat alle complotten zijn uitgekomen of beginnen uit te komen.

Ons voortbestaan wordt bedreigd!


Mensen die niet gehersenspoeld zijn, niet in de overheidspropaganda trappen en nog steeds als een origineel ongevaccineerd mens rondlopen schudden steeds vaker vol ongeloof het hoofd omdat ze simpelweg niet kunnen begrijpen dat de grote massa niet ziet wat er gebeurt.


Mensen die zijn uitgemaakt voor complotdenker of wappie en die vol verbazing kijken hoe een land compleet in de ontkenning schijnt te verkeren.

Een land waar men eindelijk cijfers beschikbaar stelt om onderzoek te doen naar oversterfte, maar daarbij de overleden personen weghaalt.

Lees ook ons onderstaande artikel.

De grote kranten en de NOS blijven hierover zwijgen!

Hoe krankzinnig wil je het hebben?


Maar, als alle complottheorieën zo ongeveer uitkomen, waarom leest de bevolking dan niet massaal alternatieve nieuwsbronnen? Waarom blijven ze zich dan keer op keer toch weer laten beetnemen door de propagandamedia?Al in 2013 waarschuwden wij voor de steden van de toekomst, waarbij mensen als konijnen zullen worden opgesloten in micro appartementen en waarbij ze uit de natuur zullen worden geweerd.

Nu wordt het als nieuws gebracht dat men van Parijs een 15 minuten stad wil maken, net zoals Oxford. En van ons een megastad als onderdeel van de Tristate City. Nu wordt bekend dat men een derde van de planeet gaat bestempelen tot natuurgebied. Het is geen nieuws, want we wisten dat het zou komen. Net zoals we weten wat het vervolg van dit alles zal zijn.

Al sinds 2015 waarschuwen wij voor de komende Hunger Games maatschappij, een maatschappij die zich voor je ogen begint te ontwikkelen. Nu zie je overal beperkingen opduiken die zich steeds verder zullen ontwikkelen als klimaatlockdowns.

Als men bovenstaande waarschuwingen wel serieus had genomen, dan hadden we nu misschien niet onder de knoet van het WEF geleefd.Want, het gaat verder en verder:


Er dreigt volgend jaar meer administratieve rompslomp voor organisaties met meer dan honderd werknemers in dienst. Per 1 juli 2023 zijn zij namelijk verplicht om de CO2-uitstoot van hun personeel in kaart te brengen en te rapporteren aan het Rijk. Ook werknemers kunnen ermee te maken krijgen.
En dan nu de ultieme complottheorie en wij weten zeker dat deze uit gaat komen als er niet heel snel iets gebeurt!


Wij zullen straks leven in een communistische staat die men Nederland, Europa of Wereld noemt. In die staat wordt iedere burger 24/7 geobserveerd en kan deze letterlijk geen stap meer verzetten zonder dat dit ergens staat geregistreerd.

Iedere financiële transactie zal tot op de cent nauwkeurig in beeld zijn bij de autoriteiten. Als je je goed gedraagt wordt je beloond met privileges, gedraag je je niet goed, dan word je bestraft en zal je veel dingen niet meer mogen.

Iedereen die wil deelnemen aan het maatschappelijk verkeer heeft een Digitale Identiteit nodig en alles wat een burger nodig heeft in het leven wordt daaraan gekoppeld. Via deze Identiteit worden ook privileges toegekend, zoals: Je mag pas een vlucht boeken als je vaccinatiepaspoort volledig op orde is. Is dat in orde dan zal er worden gekeken naar hoeveel CO2 jij dit jaar al hebt uitgestoten en op basis daarvan krijg je al dan niet toestemming om een ticket te kopen.

Zelf een vervoermiddel bezitten is iets dat alleen onder uitzonderlijke omstandigheden zal worden toegestaan. Het beheer van de thermostaat in jouw woning wordt op afstand door de autoriteiten geregeld. Dit om te voorkomen dat je te ver boven je persoonlijke CO2 gaat.

Zo zouden we nog even door kunnen gaan, maar dit scenario gaat zich absoluut ontvouwen als er niet heel snel een eind wordt gemaakt aan buitenlandse entiteiten die via een gekochte overheid ons land besturen.

Net zoals we tien jaar geleden dingen schreven die nu werkelijkheid zijn of beginnen te worden, zo raden wij iedereen aan bovenstaande voorspelling nog eens te lezen over tien jaar. Maar liever nog, te erkennen dat dit nu gebeurt en dat het niet wenselijk is als je van je vrijheid houdt.


Bron ► https://www.niburu.co/het-complot/18137-wat-doe-je-als-bijna-alle-complotten-zijn-uitgekomen

Kijk vanavond in de spiegel en vraag je jezelf eens eerlijk af waarom jij politieman of militair bent geworden!?