Vertaal deze pagina naar:

DE REALITEIT VAN VANDAAG VEEL MENSEN ZIJN (WEER) IN EEN COMFORTABELE SLAAP GESUST EN WORDEN NIET (ECHT) WAKKER, WANT ZE HEBBEN ONDERDAK, BROOD & SPELEN.

13-04-2024

Robert Campbell: "We raken allemaal een beetje gefrustreerd, maar ik zag gisteren een druppel die logisch was."

 De wake-up show duurt zo lang omdat de White Hats ervoor moeten zorgen dat de oplossing permanent is. 

De onthulling van de grote veranderingen had in 2020 afgerond kunnen worden, maar toen ze plaatsvonden, zou dat voor de meeste mensen een onmiddellijke oplossing zijn geweest die snel vergeten was. De diepte van het kwaad zou niet duidelijk zijn geworden. 

De 'normies', die geen idee hebben dat er iets mis was, zouden zich een minuut of twee hebben afgevraagd wat er was gebeurd en daarna hun slaapwandeling naar de nieuwe Republiek hebben voortgezet, nog steeds hun simplistische illusies omarmend. 

Zolang ze voedsel en onderdak hadden, zouden ze zich aan de nieuwe realiteit hebben aangepast en hun slaperige grazen hebben voortgezet. Mijn terugkeer naar Facebook heeft me laten zien hoe weinig voeling de massa heeft. De meesten zien de satanische ondertoon van dat platform niet. De diepte van de absolute haat tegen Donald Trump bij velen gaat de rede te boven, alles gebaseerd op leugens op tv. 


Ik heb echt schrik om me elke dag aan te melden. 

Facebook heeft een smarmy-gevoel. 

Het is net als Romper Room en voor de eerste keer naar Disneyland gaan, lichtgewicht en onschuldig totdat je goed kijkt en het vuil ziet en voelt. Te veel mensen kijken niet, of willen niet. Hun verdediging is de Laughing Emoji, laster en spot. Ze hebben niets anders dat zowel triest als alarmerend is. Het zal lang duren voordat ze zelfs maar naar de realiteit kunnen kijken, laat staan ​​deze omarmen. 

Ze zijn in een comfortabele slaap gesust,
 door meesters die alles onder controle hebben.

Deze show is zo ontworpen dat ze zich lang genoeg ongemakkelijk voelen, zodat de waarheid kan doordringen en blijven hangen... tenminste, voor zoveel mogelijk mensen. 

Het laatste wat we willen is dat we dit nog een keer moeten doen!

Tekst: Robert Campbell

DE REALITEIT VAN VANDAAG VEEL MENSEN ZIJN (WEER) IN EEN COMFORTABELE SLAAP GESUST EN WORDEN NIET (ECHT) WAKKER, WANT ZE HEBBEN ONDERDAK, BROOD & SPELEN.

De NWO (Nieuwe Wereld Orde) is nu bezig met haar laatste grootste move!

De EU-commissie had het voornemen om in 2018 al het contante geld in de EU-landen af te schaffen en te verbieden. Het contante geld zal worden afgeschaft om de weg vrij te maken voor totale afhankelijkheid van het wereldwijde computersysteem. Door middel van een chip in een plastic pas of in uw lichaam verschaft u zich toegang tot dit systeem.

Het Merkteken van het Beest: 666

Openbaring 13 van de Bijbel.


W A A R S C H U W I N G

Met één druk op de knop zou straks niemand meer een dubbeltje op de bank hebben en zou er totale chaos uitbreken.

Anno 13 april 2024 zijn wij reeds voorbereid!

Wij blijven in rust en hebben reeds goede oplossingen voorhanden. 

Dit bericht werd op 13 april 2016 gedeeld op Facebook, reeds 8 jaar geleden! 

Zie bericht: https://www.facebook.com/dijana.degier/posts/pfbid09D4M6UU9NRA5kTRmAMwW3ncx366vUdyZXyLZkqM3XPh3YzcdHimVsQbFZMFTV2rnl


De Nieuwe Wereld wacht op ons!

Drie jaar geleden vertelde iemand mij het evangelie. 

Ik had er nog nooit van gehoord. Jezus die aan het kruis was gestorven voor mijn zonden, ik kon me er niet echt een voorstelling bij maken maar ik sloeg het op. Vorig jaar begon ik met bidden. In de zwartste periode van mijn leven. Ik richtte me tot Jezus omdat ik geen idee had wat ik anders nog kon doen. 

De wens tot verlossing won het van de ratio. Van het ego, de trots, en de arrogantie. Alles ging opzij. Ik had dat zwarte gat nodig om de knieval te maken. En om Jezus aan te nemen. Precies zoals ze me had verteld. Want via Jezus kwam je bij God, had ze me uitgelegd. 


God gaf me eerst nieuwe ogen. 

Hij liet me de leugens zien die ik had geloofd, waarin ik had geleefd en die ik had verspreid. De blinddoek ging af en de transformatie begon. Niet zonder slag of stoot overigens. Ik leefde een paar maanden in een geestelijk oorlogsgebied, zo beschrijf ik het nu. Maar God begon zich te openbaren aan mij. Hij liet mij zien dat Hij de Schepper was. Van alles. 

Nou heb ik nooit in de evolutietheorie geloofd (ik bedoel… hallo). Maar tot in mijn vezels beseffen dat God de creator is van alles, dat had ik nog nooit gedaan. Toen ik God vroeg om visueel beeld, gaf Hij het me. Dezelfde avond. Hij gaf me een "open vision". Een visioen terwijl ik wakker was. Hij liet me zien dat Hij mij had gemaakt. En ik Zijn kind was. Ik vrees dat ik de omvang, de lading, het belang en de betekenis van deze woorden niet aan iedereen kan overbrengen. En toch. Zal ik dit blijven proberen.

God laat zich niet begrijpen. God openbaart zich. En met de Heilige Geest krijg je toegang tot Zijn wijsheid. En zal je Hem kunnen volgen. En dat is echt het mooiste wat er is. Het is alles wat er is. 

Ik heb de vijand lang genoeg in het zonnetje gezet. 

Jezus is aan het kruis gestorven voor jouw zonden. En daar kan je verstand niet bij. Daar heb je de Heilige Geest voor nodig. Dus probeer het te geloven, vraag hulp om het te geloven, en God zal zich openbaren. 

Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Tekst: Isa Kriens

MARCHING FOR JESUS IN IRAQ * JESUS IS GOD * WATCH TILL THE END * IT WAS A SPIRITUAL WARFARE AND SPIRITUAL AWAKENING TO BECOME PEACE IN OUR WORLD 🙏

We dienen nu allemaal ons eigen Transformatieproces te gaan doen, zodat we De Nieuwe Wereld kunnen gaan binnentreden met een goed hart en werkend geweten.

URL video: https://youtu.be/DaZMVQQeySg

Vrede voor alle volken

2 Dit is wat Jesaja in zijn geest zag over wat er met Juda en Jeruzalem gaat gebeuren.

2 Als het eind van de tijd is gekomen, zal de berg waarop de tempel van de Heer staat de hoogste berg zijn. Hij zal hoger zijn dan de hoogste bergen, indrukwekkender dan de hoogste heuvels. Alle volken zullen daarheen gaan. 3 Ze zullen zeggen: 'Kom, laten we naar de berg van de Heer gaan, naar de tempel van de God van Jakob.[a] Want we willen van Hem leren hoe we moeten leven. We willen leven zoals Hij het wil. Want vanuit Jeruzalem zal de Heer zijn wil bekend maken.'

4 Hij zal rechtspreken over de landen en volken. Dan zullen zij hun zwaarden omsmeden tot ploegen. En hun speren zullen ze omsmeden tot snoeischaren. De volken zullen niet meer tegen elkaar strijden. Ze zullen hun bewoners niet meer leren oorlogvoeren.

5 Kom, volk van Israël, laten we wandelen in het licht van de Heer.

Gods straf over de mensen

6 Jesaja zegt: Heer, U heeft uw volk, het volk Israël, verlaten. U heeft hen verlaten omdat ze de godsdiensten van de volken in het oosten hebben overgenomen. En ze doen aan waarzeggerij, net als de Filistijnen. En ze sluiten verbonden met buitenlanders.[b] 7 Het land Israël is vol zilver en goud en ontelbare schatten. Er zijn ook ontelbaar veel paarden en strijdwagens. 8 Ook is het land vol godenbeelden. De mensen aanbidden hun zelfgemaakte goden. 9 Iedereen, van hoog tot laag, buigt zich daarvoor. Dat zult U hun niet vergeven.

10 Verstop je in de rotskloven! Verberg je in holen onder de grond, uit angst voor de Heer en voor zijn schitterende macht en majesteit! 11 De mensen zullen hun trotse ogen moeten neerslaan. De trotse mensen zullen moeten buigen. Want ze zullen zien dat alleen God de hoogste Heer is. 12 Op de dag van de Heer[c] zal iedereen die trots en eigenwijs is, moeten buigen voor de Heer van de hemelse legers. 13 Alles zal moeten buigen: ook de trotse en hoge cederbomen van de Libanon, de eikenbomen van Basan, 14 de trotse bergen en de hoge heuvels, 15 de hoge torens en de sterke muren, 16 de schepen van Tarsis en de prachtige versieringen. 17 Alles waar de mensen trots op zijn, zal moeten buigen. En alle trotse mensen zullen moeten buigen. Op die dag zullen ze toegeven dat God de hoogste Heer is. 18 Er zal geen enkele afgod overblijven.

19 Dan zullen de mensen wegkruipen in grotten in de bergen en in holen onder de grond. Dat doen ze uit angst voor de Heer en voor zijn schitterende macht en majesteit, als Hij in zijn volle glorie opstaat om de aarde te doen beven. 20 Op die dag zullen ze de zilveren en gouden godenbeelden die ze hadden gemaakt en hadden aanbeden, aan de ratten en vleermuizen overlaten. 21 En ze zullen vluchten naar de grotten en holen uit angst voor de Heer en voor zijn schitterende macht en majesteit, als Hij in zijn volle glorie opstaat om de aarde te doen beven.

22 Stop met op mensen te vertrouwen. Mensen zijn sterfelijk. Wat is een mens nu eigenlijk waard?

Footnotes

  1. Jesaja 2:3 Jakob is de man van wie de twaalf stammen van Israël afstammen. Jakob kreeg van God een nieuwe naam: Israël. Lees Genesis 32:22-30.
  2. Jesaja 2:6 God had zijn volk verboden om een verbond te sluiten met andere volken, omdat zulke verbonden zouden leiden tot het aanbidden van de afgoden van die volken. Met die verbonden worden ook huwelijken bedoeld. Lees Exodus 34:11-16.
  3. Jesaja 2:12 'De dag van de Heer' is in de hele bijbel de dag dat God over de mensen zal rechtspreken.

Bron tekst: https://www.biblegateway.com/passage/?search=Jesaja%202&version=BB

Wij zijn zelf verandering!

Begin bij jezelf...


We kunnen beter alle nare instanties vermijden en ons bezighouden met De Nieuwe Wereld. Leer kinderen waar ze iets aan hebben. Leer hoe ze zelf voedsel kunnen verbouwen en huizen kunnen bouwen.
Leer hoe we in een woongemeenschap kennis en middelen kunnen ruilen en inzetten.

Wij zijn zelf de verandering!

MED BED

Het MED BED werkt als een MRI scanner. Als je in MED BED ligt word je lichaam gescand om ziektes te diagnosticeren. Het MED BED scant je huid, spierweefsel, alle organen en je hele lichaam. Het toont alles, tot een micrometer niveau van je bloed. Het identificeert daadwerkelijk je DNA en doet een volledige interne analyse van je lichaam. Als dit gebeurt, identificeert het mogelijke ziektes en genetische defecten. Je kunt bijvoorbeeld stadium 4 leukemie hebben. 

In een medisch bed ben je in ongeveer 2,5 minuten genezen. 

Er zijn geen bijwerkingen. 

Bron en meer info: https://medbed.com/

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN