Vertaal deze pagina naar:

BEN JIJ AL KLAAR VOOR DE NIEUWE WERELD VAN LIEFDE, VOORSPOED & WAARHEDEN?

14-02-2024

De Nieuwe Wereld wacht reeds op ons, ben jij er al klaar voor in je hoofd?

Dank je wel Wijnand voor deze uitgebreide uiteenzetting. Te veel om in één keer te verwerken... En wat de boeren betreft... Deze kunnen we massaal blijven steunen door het initiatief te nemen om boeren coöperaties te starten, zodat we niet meer naar de super gaan. Een super is onpersoonlijk. Kleine winkels zijn gezellig zoals we vroeger hadden. Een echte boeren winkel is hier niet binnen 15 km te vinden.

Heb jij reeds nieuwe normen en waarden opgesteld?

Wij zijn zelf de Creators van De Nieuwe Wereld, weet en besef dat heel goed.

Tip: Ga je vanaf heden verdiepen in kennis van de tijd van Tartaria, vrije energie, geneeskrachtige kruiden, helende frequenties, cannabis, hennepteelt etc. Het zal je aardse leven enorm gaan verrijken.

Shop voor de transitie naar De Nieuwe Wereld: https://x22.store/

HET ZOGENAAMDE GOEDE DOEL (ZIE TABEL), ZE KUNNEN UW GELD GOED GEBRUIKEN!

Steun liever onze Waarheidskrant, De Nieuwe Media, wij vertellen U de èchte ongezouten Waarheid.

Doneer Nu: https://steunactie.nl/actie/steun-onze-waarheidskrant-de-nieuwe-media

De H.A.A.R.P. stations die over de hele wereld zijn geplaatst, is dat toeval? Neen, zij bepalen het weer.

We hebben te maken met een ronde aarde, dus hoe staan deze H.A.A.R.P. stations werkelijk opgesteld?

NA HET ZIEN VAN DEZE VIDEO GA JE MET ANDERE OGEN NAAR DE MAAN KIJKEN.

BEWUSTWORDING

Video waarom jij hier nu bent op aarde en waarop jij nu op deze pagina bent beland.

Video: https://www.tiktok.com/@free.vibrations/video/7335632837795794222

Politieke partijen; links en rechts bestaat niet eens, het is een pot nat wat zich in de Tweede Kamer afspeelt. Het is een show voor het 'klootjesvolk' dat moet geloven dat we in een democratie leven. Tweede Kamerleden zijn acteurs die goed betaald worden voor het toneelstukje wat ze opvoeren. Waarschijnlijk moet er eerst iets verschrikkelijks gebeuren in iemand z'n leven voordat Jan met de korte achternaam zich werkelijk eens achter z'n oren gaat krabben. Dit is geen fijne mededeling, maar wel de realiteit van heden.

Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt hem wel. Zo snel dat nu alles smoesjes over de zogenaamde bescherming tegen de zon etc. geventileerd wordt recht in uw gezicht. De verantwoordelijken begrijpen dat ze nu terrein aan het verliezen zijn, hun geloofwaardigheid staat nu enorm onder druk, gek hè. Zelfs de meest volgzame burger begint nu in te zien dat wanneer er damborden in de lucht getekend worden dat dit op z'n minst toch wel wat vreemd is. En wanneer men het verhaal van de chemtrails doorziet kan men ook betreft de opgelegde prikken niet meer wegkijken.

Michael Jackson

Steeds meer video's van live optredens van Michael Jackson komen nu naar buiten toe waarin duidelijk te zien en te horen is dat Michael Jackson wel degelijk aan de kant van de mensheid stond.

(Misschien zelfs nog steeds staat, want er wordt beweerd dat Michael Jackson nog steeds leeft).

Een vertaalde reactie onder de video (https://youtu.be/THQDBQpZ9AM):

"Zijn glimlach aan het einde brengt me elke keer als ik dit kijk in tranen. Je kunt gewoon het geluk op zijn gezicht zien en het doet pijn aan mijn hart om te weten dat ik hem niet meer zal zien lachen. Hij leek zo vol leven in de film. Hij was klaar voor de shows die hij op het programma had staan en toen werd hij zo plotseling van ons weggenomen. Ik voel me zo gezegend dat ik zo'n 'echte artiest' en een lieftallig mens heb mogen aanschouwen. Niemand zal of kan ooit mensen op wereldschaal raken zoals hij deed. 

RIP MJ God zegene je. x X x"

Yes, it is very personal. But I'm tired of all the secrecies and hidden agendas in this world.
So here's a bit of transparency for y'all! 😘😘

https://t.me/fallcabaljanet

CHEMTRAILS

Bekijk en beluister de videobeelden (zie link hieronder) uit de vergadering van de VN-raad in 2006 over chemtrails en welke effecten dat ze hebben op onze aarde. Het is duidelijk dat chemtrails (witte blijvende strepen in de lucht) al jaren op ons worden gebruikt met medeweten en steun van de VN.

Video: https://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaal/7509

Bomen zijn een zeer belangrijk onderdeel van onze luchtreiniging - Waarom denk je dat er tot heden zoveel gekapt wordt overal? Deze boom zal nooit doodgaan door NO2 (stikstof). Waar de boom (zie foto hieronder) al wel aan lijdt is nano fijnstof verzadiging, al doet die het nog verdomd goed.

OVER UITLAATGASSEN EN BOMEN

Hier kunt U lezen hoe de natuur omgaat met uitlaatgassen van auto's. Deze boom maakte ooit deel uit van een lange rij bomen langs de oprijlaan naar een landgoed in Ulvenhout. In 1966 werd de A58 aangelegd en bleek precies één boom terecht te komen in de middenberm. 

Inmiddels staat deze 19e eeuwse(!) boom al 56 jaar tussen 2 rijstroken waar dagelijks zo'n 90.000 voertuigen passeren. Dat is gemiddeld 200 gram NO2 per voertuig per strekkende kilometer = pakweg 4 gram onder de kruin van de boom. Dit maal zeg 40.000 voertuigen gemiddeld verdeeld over 56 jaar = 58.400 kg NO2 per jaar wat betekent dat deze boom sinds 1966 al ruim 3.270.000 kilo NO2 heeft moeten 'slikken'. 

Hoe kan het dat deze boom er nog zo prachtig bij staat? Door al dat 'slechte' stikstof had die boom al minstens 50 jaar dood moeten zijn. Minister Van der Wal herhaald keer op keer dat de natuur in Nederland in erbarmelijke staat verkeert. En elke groene gast papegaait dat na, los van het feit of het klopt. Herhalen is blijkbaar de kracht van de boodschap. Nou, bij deze; STIKSTOF IS NIET SLECHT VOOR DE NATUUR! (X 1000) - Tekst: Henk Peters, gedeeld via Martin Berkhout.

De bodem vervuilen met plastic, kunstmest, afvalproducten, grootschalige landbouw, chemische troep (roundup, arseen, chroom-6) in oppervlaktewater etc., dat zijn onder andere slechte dingen voor onze natuur en de gezondheid van mens, dier en plant.

Wees zuinig op onze natuur en bomen!

Volgens een insider - Een beuk van 100 jaar oud heeft 600.000 bladeren en dus een bladoppervlak van 1.500 vierkante meter. Hij ademt en produceert 4,5 ton zuurstof per dag - net zoveel als 15 volwassen mensen jaarlijks moeten inademen. In die honderd jaar haalt hij zes ton kooldioxide uit de lucht. Bijna ongelofelijk, hij filtert ook een ton fijn stof en vuil. Hij pompt elke dag tot 400 liter water in zijn kroon, waardoor de omgeving drie tot vijf graden Celsius afkoelt.


En Bill Gates wil 60 miljoen bomen gaan kappen?

Wie gaat hem tegenhouden? Wie? Wijzelf dus!

Kom ook in actie beste lezers, wij zijn zelf de verandering, informeer jezelf.

Meer info: https://t.me/stevens_real_news_corner/429964

Beluister de video hieronder hoe de groene lobby grond rooft van de boeren voor multinationals en vastgoedjongens.

Rypke Zeilmaker ontdekte drie jaar geleden reeds weer een truc van de vastgoed- en bankentak van VNO-NCW. Ze wijzigden toen al de bestemming van boerengrond in natuurgebied, zonder dat boeren het wisten. Dit gebeurde in Broek in Waterland. Na deze confiscatie werd natuurgebied omgezet in bouwkavels - met bijbehorende miljoenen- en miljardensubsidies.

Lees de onderstaande artikelen wat er in de 'oude wereld' geschiedde:

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN