Vertaal deze pagina naar:

DE STRIJD VAN EMILY PASSEMIERS TEGEN DE NEDERLANDSE STAAT, OM DE TERUGKEER VAN HAAR KINDEREN

03-07-2024

Gruwelijke praktijken van uithuisplaatsing van jeugdzorg in tekst en beeld gebracht.

Eind juli 2019 heeft jeugdzorg op een afschuwelijke wijze weer kinderen getraumatiseerd voor het leven om ze op traumatische wijze bij hun biologische ouders te ontnemen!

Emily Passemiers voerde meer dan 30 rechtszaken om haar drie kinderen terug te krijgen. In juli 2019 werd haar dochter gedwongen uit huis gehaald door jeugdbeschermers. Het meisje van destijds bijna een jaar zat op dat moment in bad. Emily zette beelden van de uithuisplaatsing op internet (zie video hierboven), waarna er commotie ontstond. De rechtbank bepaalde dat ze de video moest verwijderen. 

De ouders beschuldigden medewerkers van jeugdzorginstelling William Schrikker Groep (WSG) van ontvoering en kinderhandel. De VVD stelde in de Tweede Kamer vragen over de kwestie. Uit onderzoek in opdracht van het ministerie van Justitie is gebleken dat de overheid ernstig tekortschiet bij de bescherming van de meest kwetsbare kinderen in Nederland.

Bron tekst en video: https://www.ninefornews.nl/moeder-van-4-uithuisgeplaatste-kinderen-gearresteerd-verschrikkelijk-wat-hier-gebeurd-is/

Wat doe jij om je kinderen werkelijk terug te krijgen. Rechtzaken? Maar je situatie met je partner blijft hetzelfde.

De grote vraag is waarom en waardoor de partner van Emily Passemiers de boel kort en klein slaat!?

In 2017 en 2019 werden drie van de kinderen van Emily Passemiers uit huis geplaatst. Ondanks een advies voor terugkeer, na een intensief gezinsopname traject in 2020, vecht ze in 2023 nog steeds voor hun terugkeer. In dit interview vertelt Emily het verhaal van een moeder in een ongelijke strijd tegen de instanties van de Nederlandse Staat.

Bekijk het onderstaande interview (video) met het trieste verhaal van Emily Passemiers.

Menige noodkreet zagen wij reeds langskomen van Emily Passemiers over haar afgenomen kinderen.

"Jammer Emily dat in december 2023 weer het zelfde is gebeurd door je partner die alles weer kort en klein slaat. Je neemt hem weer terug. Wat doe jij om je kinderen werkelijk terug te krijgen. Rechtzaken? 

Maar je situatie met je partner blijft hetzelfde. Daar werk jij niet aan en je ruzie delen op Facebook je zou beter moeten weten. Schaam jullie papa en mama werk aan jullie ruzies."

De reactie die hierboven is te lezen is als reactie te lezen in deze video (zie afbeelding hieronder).

De grote vraag is waarom en waardoor de partner van Emily Passemiers de boel kort en klein slaat!? 

Wat gaat er eerst aan vooraf aan het geweldgebruik en wat is de werkelijke oorzaak (de bron) van de geweldproblemen? Probeer daar het antwoord in te gaan vinden waardoor de daaruit voortvloeiende werkelijke oorzaak van de uit huis geplaatste kinderen opgelost kan gaan worden, (buiten het feit om dat jeugdzorg een verdienmodel is voor aasgieren). Tip: Begin bij stap 1 en maak dan de volgende stappen.

KIND WEGGEHAALD BIJ DE MOEDER, HARTVERSCHEUREND!

Wij, De Nieuwe Media, doen slechts verslag van problemen in onze samenleving en proberen oplossingen aan te reiken en bewustwording te brengen over onderwerpen waar nog te weinig is over nagedacht en wat het liefst wordt stilgezwegen en/of wat in de doofpot verdwijnt.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN