Vertaal deze pagina naar:

DE TOESLAGENAFFAIRE NEEMT BIZARRE VORMEN AAN VOLGENS CRITICI; INEENS 413 KINDEREN DIE ZOUDEN ZIJN OVERLEDEN!?

08-05-2023

Maar van welk totaal zijn 413 kinderen werkelijk overleden van de Toeslagenaffaire?

En hoe ligt de verhouding van de leeftijdscategorie van de kinderen die uit huis zijn geplaatst? Dat dient mede te worden meegenomen in het bovenstaande overzicht. Door deze ontbrekende gegevens geeft dit verwarring en een vertekend beeld. In deze verwarring gingen wij ook even mee, De Nieuwe Media, dat geven wij ruiterlijk toe. Echter feit blijft dat veel uit huis geplaatste kinderen zijn nog steeds niet huiswaarts gekeerd! Waarom niet? Waar zijn zij gebleven?

*** RECTIFICATI ***

Wij rectificeren onze artikelen wanneer daar een grond voor is.

Over het aantal uit huis geplaatste kinderen door de Toeslagenaffaire circuleren op social media verschillende geluiden over het werkelijke aantal. Gesproken wordt over een aantal van 70.000 kinderen die door de Toeslagenaffaire uit huis werden geplaatst en zelfs meer.

Een oplettende lezer mailde ons op 16 mei jl. en schreef het volgende:

"Kom ook bij jullie foute informatie tegen betreffende 413 kinderen in de toeslagenaffaire. Gevalletje van zaken uit hun verband rukken. 'Kinderen van gedupeerden van de toeslagenaffaire' wordt voor het gemak geïnterpreteerd als 'uit huis geplaatste kinderen' en dan krijg je wilde verhalen.

Gaat natuurlijk om de compensatie van ca 70.000 kinderen uit de toeslagenaffaire en over de hoogte van de compensatie voor 413 kinderen die inmiddels zijn overleden. Jaarlijks overlijden er ruim duizend kinderen, van wie meer dan de helft in hun eerste levensjaar. En het gaat hierbij om 413 kinderen die de afgelopen 19 jaar zijn overleden. Kinderopvang en kinderopvangtoeslag gaan vooral over jonge kinderen die nog niet naar school gaan, vandaar ook niet zo vreemd dat het sterftecijfer onder hele jonge kinderen in die doelgroep gemiddeld ook hoger is.

Van de verdwenen kinderen weten we niets dus ook niet of ze al dan niet leven."

Youri Plate maakte een vlog over de overleden kinderen en beweert dat de kinderen verhandeld worden.

Een paar belangrijke kanttekeningen!

Het wordt tijd dat de verantwoordelijken op het matje worden geroepen en uitleg gaan geven hoe de 413 kinderen zijn overleden, waar zij zich bevonden en ook waarom er tot heden zoveel uit huis geplaatste kinderen door de Toeslagenaffaire nog steeds niet huiswaarts zijn gekeerd!

Waar zijn de uit huis geplaatste kinderen gebleven?

Worden deze kinderen verhandeld? Zie de onderstaande afbeelding!

Yvonne Brinkerink (Klokkenluider Jeugdzorg) berichtte het volgende op social media:

ER WORDT GROF GELD VERDIEND MET KINDERHANDEL

Rekening houdend met de #inflatie tel er maar 25% bij op nu.

#Kinderen in de verkoop door de #overheid.

"Bizar!" reageerde klokkenluider Huig Plug!

In de nota wordt een voorstel gedaan om de 413 overleden kinderen te erkennen als getroffenen. Van deze kinderen vielen er 314 in de leeftijdscategorie 0 tot en met 5 jaar.

413 kinderen van de toeslagenaffaire zijn inmiddels overleden. Kennelijk heeft het Ministerie van Financiën inzichtelijk welk kind van de toeslagenaffaire komt te overlijden, maar is het onmogelijk om de rest van kinderen van de Toeslagenaffaire naar de rechtmatige ouders terug te brengen.

Twitterbericht van Huig Plug:

Nota nabestaanden van overleden kinderen, van het Ministerie van Financiën…

#413overledenKinderen

https://twitter.com/huig_plug/status/1655477652084477952?s=20

Annelies Strikkers vroeg zich het volgende af:

"Na een check, want ik kon het niet geloven, staat het toch echt in officiële documentatie van de Rijksoverheid; hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat er 413 (!) kinderen van de gedupeerden van de toeslagenaffaire, waarvan 314 (!) tussen de 0 en 5 jaar, overleden zijn?"

Neuroloog Jan Bonte vraagt:

"En waar zijn die kinderen dan wel aan overleden?

Ik zou er complotdenker van worden."

Meer info: https://www.ninefornews.nl/413-kinderen-van-toeslagengedupeerden-overleden-bizar/

Nota nabestaanden van overleden kinderen,

van het Ministerie van Financiën.

Eindelijk een goede uitleg over de Toeslagenaffaire!

Wat is er überhaupt met de overleden kinderen gebeurd en wat gaat er met de andere kinderen gebeuren? Het zal je kind maar wezen wat uit huis werd geplaatst door de Toeslagenaffaire...!

Voor diegenen die deze beerput nog steeds niet gevolgd hebben.

Of nog steeds niet beseffen wat er werkelijk speelt.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN