Vertaal deze pagina naar:

EINDELIJK EEN GOEDE UITLEG OVER DE TOESLAGENAFFAIRE!

01-10-2022

Dit is het moment dat de Toeslagenaffaire goed uitgelegd kan worden aan het publiek dankzij een video!

In de video hoort U een goede uitleg hoe ouders met hun kinderen door de Toeslagenaffaire financieel kapot zijn gemaakt en hoe de pijn en ellende is ontstaan. Heel veel kinderen zijn hierdoor uit huis geplaatst. Duizenden ouders en kinderen is jarenlang veel onrecht aangedaan.

Er zijn enorm veel fouten gemaakt door de (r)overheid.

Het hele Kabinet Rutte III trad daardoor af.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Toeslagenaffaire

Echter waren zij al snel weer terug met Kabinet Rutte IV, hoe kan dat toch?

Wat gaat er fout in Nederland? Zij gaan gewoon verder met hun Agenda, word Wakker!

Onthulling van Pieter Omtzigt

Pieter Omtzigt deed een naargeestige onthulling tijdens een debat over de belastingplannen voor 2022: hij hoort van ouders van de 1115 onterecht uit huis geplaatste kinderen, dat ze niet meer in de media mogen verschijnen met hun verhaal, omdat ze anders hun kinderen niet meer te zien krijgen.

Demissionair VVD-minister Sander Dekker van Rechtsbescherming vindt het allemaal maar een sterk verhaal en wil 'eerst de andere kant wel eens horen'. Omtzigt is 'not amused' dat de minister dezelfde instanties waar die ouders nu enorm vrezen, onderzoek wil laten doen naar de uithuisplaatsingen. Je kunt gewoon duidelijk aan minister Dekker horen dat hij weet dat Omtzigt gelijk heeft.

Tip: Lees de reacties onder de video.

URL video: https://youtu.be/cDxOxogkQ9E

De Kindertoeslagenaffaire is desastreus geweest voor heel veel kinderen!

Doordat veel ouders in financiële problemen kwamen door de Toeslagenaffaire zijn veel kinderen uit huis geplaatst. Omdat de ouders geen geld meer hadden om eten voor hun kinderen te kopen werden kinderen bij hun ouders weggehaald. Er was geen geld bij hun ouders omdat ze toeslagen terug moesten betalen aan de belastingdienst. De fout ligt bij de (r)overheid, waarvan veel kinderen uiteindelijk zwaar de dupe van zijn geworden. Dit probleem is nog steeds niet opgelost!

Reacties en ervaringen over problemen in de jeugdzorg zijn welkom!

Uw informatie zal vertrouwelijk worden behandeld.

U kunt Uw reactie zenden aan: redactie@de-nieuwe-media.nl