Vertaal deze pagina naar:

DE VAL VAN DE STAAT DER NEDERLANDEN!

20-10-2023

 Het Volk gaat glansrijk (over)winnen!

Het is GAME OVER met de Belastingdienst in Heerlen!

De politie heeft inmiddels bevestigd dat je geen autoverzekering hoeft te betalen bij gemoedsbezwaren. We zullen met dit artikel over de (r)overheid weer vele mensen laten doen ontwaken.

Het fiat geldsysteem is de allergrootste oplichting in onze hele geschiedenis. Het is briljant opgezet en zeer geleerde mensen hebben het bedrog nog altijd niet door. Fiat geld heeft geen onderliggende waarde. In feite is het toiletpapier bedrukken en stellen dat het de waarde heeft die er op gedrukt is. 

Vervolgens geef je bepaalde partijen in de markt toestemming om op basis van onderliggende waarde en de belofte rente en aflossing te betalen geld te creëren. In feite uit lucht, maar er ligt officieel wel een onderliggende waarde voor vast.

Bron: Ed van den Berg

De onderste steen komt boven - Alle bewijzen staan reeds vereeuwigd op papier - De waarheid lag voorheen nog ergens in de kelder volgens de pitbull Youri Plate, die er zich nu volledig in vast heeft gebeten bij de rechtbank in Maastricht - Heel veel respect topper Youri Plate samen met andere toppers van je team van adviseurs.

Word lid van het Telegram kanaal van Youri Plate:

https://t.me/+bF0g7SNdpyIxMzBk

Verslag van Youri Plate vanuit Maastricht op 19 oktober 2023

Top verslag van Mike King over show rechtszaak Youri Plate van 19 oktober 2023 vanuit Maastricht

Facebook Mike King: https://www.facebook.com/profile.php?id=100074735310502

Download video's van Facebook met de onderstaande app:

https://www.fdown.net/download.php

Verslag van Max van den Berg vanuit Maastricht

Ed van den Berg, (speaker of the house), in Maastricht

Wanneer staan we met 4 miljoen mensen op het Malieveld en zeggen massaal NEE tegen de rovende en satanische (r)overheid en machthebbers?

Ter nagedachtenis aan Wollie!

Wollie (Erwin van den Wollenberg) kan er helaas niet meer bij zijn. Hij stierf doordat hij zich liet misleiden door huurlingen, charlatans, hufters en medewerkers van de Staat der Nederlanden.

Wollie nam op advies van de (r)overheid een COVID-19 injectie en stierf doordat zijn aorta scheurde. Wij zullen jou nooit vergeten Wollie, daarom mag jij hierboven prijken met de omgekeerde vlaggen.

Door jouw steentje ook bij te dragen zijn we nu zover als we zijn gekomen, bedankt!

R.I.P.