Vertaal deze pagina naar:

GAAT DE WENS VAN CASPAR ZWART OOIT IN VERVULLING?

20-10-2023

Wanneer staan we met 4 miljoen mensen op het Malieveld en zeggen massaal NEE tegen de rovende en satanische (r)overheid en machthebbers?


WANNEER GAAT DE GROTE GROEP MEDELANDERS EENS OPSTAAN?

Wat er zich allemaal heeft afgespeeld de afgelopen jaren is met geen pen te beschrijven!

Uit onmacht stak Caspar Zwart zijn jongere broer Jeroen dood. Er heeft zich een enorm familiedrama voltrokken in deze familie. Caspar Zwart verblijft momenteel in een TBS kliniek. Hoe het met Caspar Zwart verder gaat verlopen staat nog in de sterren geschreven.

Er moet serieus over nagedacht worden hoe de toekomst van Caspar Zwart eruit gaat zien!

Hoe lang heeft Caspar Zwart op het Malieveld gezeten in z'n eentje om ons, de bevolking, te mobiliseren? Heel lang! Hoelang laten wij nog met ons sollen in Den Haag beste mensen?

Genoeg is Genoeg!

Caspar Zwart was eerder van 3 t/m 17 maart 2021 opgesloten in de gevangenis in Alphen a/d Rijn

Hij werd na 2 weken van detentie (vrijheidsberoving) weer vrij gelaten. De reden dat Caspar Zwart gevangen werd genomen was omdat hij zich als dakloze op het Malieveld in Den Haag bevond en zich daar niet mocht bevinden volgens een eerdere arrestatie. Toen bevond hij zich ook op het Malieveld vanwege een stil protest van hem.

De wens van Caspar Zwart is om ooit 4 miljoen mensen te ontmoeten op het Malieveld!

Caspar Zwart legde in eigen woorden uit wat er in de coronatijd gebeurde in Nederland.

Helaas werd de video abrupt afgebroken, maar zijn boodschap was duidelijk!

Vrienden voor het leven 💜

Wollie (Erwin van den Wollenberg) en Caspar Zwart
Wollie (Erwin van den Wollenberg) en Caspar Zwart

Caspar Zwart kreeg vele bezoekers op het Malieveld, waaronder Wollie.

Helaas liet Wollie zich overhalen om een COVID-19 injectie te nemen en leeft niet meer. Wollie kreeg een gescheurde aorta, na een urenlange operatie moesten ze hem laten gaan. Maar hierbij zetten wij jou nog even in het Licht Wollie, dat heb je welverdiend!

Je wordt nog steeds erg gewaardeerd Wollie door veel mensen in de demowereld voor diegene die je was. Wanneer je meer over Wollie wilt weten kun je op de tijdlijn van z'n Facebook een kijkje nemen.

https://www.facebook.com/erwin.vandenwollenberg

Wollie je was een volksstrijder in je hart en in je nieren!
Wollie je was een volksstrijder in je hart en in je nieren!

Laatste bericht van Milko van den Wollenberg, 

(de broer van Erwin), vanaf Erwin zijn telefoon.

Een dankwoord en herinnering aan Wollie.

💜

Vaderdag 2023

Lieve vrienden & bekenden van Erwin. We zijn 6 weken verder sinds onze mooie vriend, vader, zoon, broer, bekende en geliefde Erwin ons heeft verlaten. Het was een rare tijd. Veel emoties, tranen, een lach, gemengde gevoelens, herinneringen, weemoed, terugslag, ongeloof, berusting, steun en troost stuiterden door en over ons levenspad. Ik weet dat velen dit ook zo hebben beleefd.

We zijn als familie enorm dankbaar aan alle steun (in welke vorm dan ook) die we hebben mogen ontvangen. Dit heeft ons doen beseffen dat Erwin een zeer geliefd mens was die vol van licht & liefde in het leven stond. Hij vervolgt nu zijn zielspad op zijn eigenzinnige wijze door het universum en is bij ons.

Niet in fysieke maar energetische vorm, de vorm waar hij vrij van alle aardse belemmeringen zijn Lichtwerk nog mooier kan voortzetten. Ik voel en weet dat. Het is goed zo. Ik zal hem uiteraard fysiek missen maar weet dat hij ook om mij en mama heen is. En om vele anderen die hij liefhad ook. Zijn zielsenergie gaat nooit verloren en hoe hij vele mensen hier hielp zal hij dat dat gewoon blijven doen. 

Sluit ik af. Vaderdag is raar. Ik zit hier onder de kap in de tuin dit te typen op zijn telefoon om dingen af te sluiten en de tranen lopen over mijn wangen. Demi & Luca missen hun vader. Ik mis mijn broer en vader. Hij is nu bij papa en ze zitten vast en zeker samen te proosten met wat kosmisch bier. Dat warm is hoogstwaarschijnlijk. Dat mis ik dan weer niet... Hier hebben we gelukkig koelkasten en proost ik op ze. 

Het is wat het is mensen. 

Laten we Erwin in liefde herinneren en beseffen dat hij er nog is. 

Alleen niet fysiek.

Ik zal dit bericht op Facebook vastpinnen en heb besloten dat we zijn Facebook maar gewoon zo laten als het is. Er staan voor vele mensen mooie herinneringen op. Het ga jullie allemaal goed. De uitvaartdienst is overigens beschikbaar en kan ik op verzoek en in overleg aan mensen sturen die de dienst niet hebben kunnen bijwonen/zien. Ik zet dit uiteraard niet zomaar online. Heb je behoefte om mij te spreken / vragen te stellen dan weet je me te vinden...

Blijf in liefde. 

Groet / Milko

R.I.P. Wollie

Reacties van mensen die meeleven met het sterven van Wollie:

"Wollie man, ik ben geschrokken en verdrietig te vernemen dat je er tussenuit bent geknepen! De hemel heeft er een engel bij. Hoop dat het daar vredig is en dat je de rust hebt gevonden, die je verdient ! RIP Wollie "

"Erwin je was een bijzondere man we hebben elkaar de afgelopen jaren geraakt met alle liefde in ons hart met onze lachen lange gesprekken en plannen..de berichtjes tussen door en bel me nou ..ik ga je verschrikkelijk missen jongen...de ceremonie vanmiddag bijgewoond via het screen ik ben ontroerd. Erwin soulmate tot laters "

Wij zullen jou nooit vergeten voor wat je deed voor onze Vrijheid!