Vertaal deze pagina naar:

DE VRAAG BIJ HET PUBLIEK IS OF DE PARTIJ VAN THIERRY BAUDET (FVD) NU INDERDAAD WORDT INGEZET OM DE OMMEKEER TE BEWERKSTELLIGEN IN NEDERLAND EN DE REST VAN DE WERELD!

05-11-2023

Is Thierry Baudet een White Hat?

In de wandelgangen wordt beweerd dat Thierry Baudet een white hat is.

Omtzigt was eerst actief bezig met de Demmink-zaak

In een interview met KRO's Goedemorgen Nederland, toen de affaire de agenda van de Raad van Europa bereikte, was Omtzigt stellig: "Als je niet onderzoekt dan is er geen begin van juistheid. De regering moet in de benen komen." Na de halfslachtige beantwoording van de Kamervragen van november vroegen Omtzigt en Oskam het volgende voorjaar door over de rol van de Nederlandse ambassade in de VS in het ontkenningsspel rond Demmink.

In 2013 nam de druk op Omtzigt toe. Eerst oud-minister Donner en daarna Hirsch Ballin waarschuwden Omtzigt zich van verdere acties inzake Demmink te onthouden. Omtzigt was namelijk benaderd door een voormalig gevangenisdirecteur, die uit eigen waarneming meldde dat een (vroegere) assistente van Demmink 'bijzonder geërgerd' was geweest over het feit dat zij voor haar baas afspraakjes had moeten regelen met 'jonge, minderjarige mannen'. Naar aanleiding van deze publicatie heeft Omtzigt er bij de redactie van de DemminkDoofpot op aangedrongen de opmerking over Donner en Hirsch Ballin onmiddellijk van de site te verwijderen, wat we hebben geweigerd. En of de druk van Donner en Hirsch Ballin nog niet genoeg was, liet Omtzigt rond die tijd in een interview met ThePostOnline weten dat hij ook nog door de Turkse geheime dienst werd geschaduwd.

Omtzigt en zijn collega lieten zich nog steeds niet geheel uit het veld slaan, getuige het feit dat zij in oktober 2013 opnieuw Kamervragen stelden over de kwestie. Er was namelijk uit in- en uitreisgegevens in het onderzoeksdossier gebleken dat Demmink op 20 juli 1996 in Turkije was, terwijl steeds bij hoog en bij laag was beweerd dat hij daar nooit was geweest.

In 2015 bleek van de strijdvaardigheid van Omtzigt weinig over. Inmiddels had hij de Demmink-zaak overgelaten aan VNL-Kamerlid Louis Bontes, maar toen die een motie indiende waarin hij de regering verzocht bij Turkije de druk te verhogen om mee te werken aan de rechtshulpverzoeken inzake Demmink, werd die motie weggestemd door VVD, PvdA... én Omtzigt's CDA.

Omtzigt was blijkbaar tot inkeer gebracht.

Word Omtzigt bedreigd, gechanteerd of is hij omgekocht?

Dat is voor nu nog een open vraag.

Bron: https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/module/waarom-omtzigt-losliet1869233536.html

Wij houden jou in de gaten Pieter Omtzigt met je nieuwe NS(C)B partij!

De Dagelijkse Standaard schreef het volgende:

Op 24 oktober 2023 presenteerde Omtzigt het verkiezingsprogramma van NSC. Dit werd live uitgezonden door de NPO, zowel online als op televisie. Dat is wat gek. Geen enkele andere partij krijgt zoveel aandacht - gratis aandacht. Juist daarom namen wij contact op met FVD-leider Thierry Baudet. FVD wordt al tijden genegeerd door de media en zeker door de NPO. Wat vindt hij er nou van dat Omtzigt op zo'n liefhebbende manier behandeld wordt door de staatsomroep?

Bron: https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/thierry-baudet-brand-omtzigt-af-hij-steunt-het-kartel-hij-wil-wat-het-kartel-wil-hij-is-het-kartel


Geeft Pieter Omtzigt valse hoop en gaat hij de WEF Agenda 2030 verder uitrollen?

De vraag leeft momenteel ook welke keuzes Pieter Omtzigt in maart 2024 werkelijk gaat maken betreffende de Parlementaire enquêtecommissie die gehouden gaat worden over het Rolodex-onderzoek, wat indertijd van bovenaf werd stopgezet, omdat de naam Demmink opdook in het onderzoek.

Joris Demmink was van 1 november 2002 tot 1 november 2012 secretaris-generaal van het Nederlandse ministerie van Justitie (vanaf 14 oktober 2010 "ministerie van Veiligheid en Justitie" geheten).

Welke informatie gaat Pieter Omtzigt over het Rolodex-onderzoek naar buiten brengen?

Welke informatie gaat er deze keer boven komen? Er zijn nog zoveel andere onbeantwoorde vragen. Die vragen gaan binnenkort beantwoord worden, want alles komt aan het Licht.

Zo God wil zal gaan geschieden!

Omtzigt neigt naar afzeggen tweede RTL-debat, Timmermans neemt afstand van eigen programma

In het eerste tv-debat bij RTL weigerde Pieter Omtzigt nog altijd antwoord geven op de vraag of hij premier wil worden. Volgende week dreigt hij bij dezelfde zender verstek te laten gaan. VVD-lijsttrekker Dilan Yesilgöz noemt diens verkiezingsprogramma 'een menukaart zonder prijzen'. En GroenLinks-PvdA-leider Frans Timmermans neemt intussen afstand van zijn eigen verkiezingsprogramma.

Omtzigt, Yesilgöz en Timmermans mochten als enigen meedoen aan het debat. Het drietal gaat momenteel samen aan kop in de peilingen, maar alleen Yesilgöz en Timmermans hebben de ambitie uitgesproken om zelf premier te worden als hun partij op 22 november de grootste wordt.

Bron: https://www.ad.nl/politiek/omtzigt-neigt-naar-afzeggen-tweede-rtl-debat-timmermans-neemt-afstand-van-eigen-programma~a17325bc/

Dirk-Jan Omtzigt, de broer van Pieter Omtzigt is lid van het WEF, waarvan Klaus Schwab de oprichter is.

De broer van Pieter Omtzigt, Dirk-Jan Omtzigt is lid van het WEF (World Economic Forum). Bij de functieomschrijving van Dirk-Jan Omtzigt bij het WEF staat het volgende omschreven: "Hoofdeconoom, Bureau van de Verenigde Naties voor de Coördinatie van Humanitaire Zaken (OCHA)".