Vertaal deze pagina naar:

GODS WIL GESCHIEDT.

13-04-2024

Vrede op Aarde 🙏

MARCHEREN VOOR JEZUS IN IRAK * JEZUS IS GOD * KIJK TOT HET EINDE * HET WAS EEN GEESTELIJKE OORLOG EN SPIRITUEEL ONTWAKEN OM TOT VREDE TE KOMEN IN ONZE WERELD.

We dienen nu allemaal ons eigen Transformatieproces te gaan doen, zodat we De Nieuwe Wereld van Vrede kunnen gaan binnentreden met een goed hart en werkend geweten: Amen.

We dienen nu allemaal ons eigen Transformatieproces te gaan doen, zodat we De Nieuwe Wereld van Vrede kunnen gaan binnentreden met een goed hart en werkend geweten: Amen.

Iraakse christenen

Iraakse christenen lijken in eerste instantie misschien een oxymoron, omdat Irak bekend staat als een moslimland waar het illegaal is om te bekeren. Het kan echter verrassend zijn om te weten dat Iraakse christenen worden beschouwd als een van de oudste nog bestaande christelijke gemeenschappen ter wereld. In het boek, GENOCIDE IN THE WOESTIJN, delen ze het verhaal van Irak op manieren die je nog nooit eerder hebt gehoord. De kerk in Irak groeit en ze voelt dat de tijd is gekomen dat de kerk zich eindelijk moet losmaken van de slavernij van de islam.

Op het eerste gezicht lijkt het erop dat de Iraakse christenen in het verkeerde land wonen. 

Ze hadden nooit moeten proberen zich in een moslimland te vestigen. Waarom zouden ze in een land willen zijn dat hen toch niet wil? Waarom gaan ze niet gewoon weg? 

Maar de waarheid is dat het christendom in Irak ouder is dan de islam. De details hiervan worden onthuld in GENOCIDE IN THE WOESTIJN. Christenen zijn er al sinds de dagen van de discipelen. Het is niet het christendom dat niet thuishoort in Irak. Het is de islam die er niet bij hoort.

Bron en meer info: https://backtojerusalem.com/jesus-in-iraq/

De schrijfster van dit artikel in De Nieuwe Media (Waarheidskrant) is Dienie Kars.

Blog en website: https://www.dieniekars.nl/

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN