Vertaal deze pagina naar:

DE WAARHEID OVER HET ZANDVOORT COMPLEX

04-07-2022

Verschrikkelijke misdaden op hoog niveau exposed, kinderen verkracht en gedood door royals en politici!

De zaak Zandvoort - Het Dossier Van De Schande


Een Franse documantaire met Nederlandse ondertiteling over de Zandvoortzaak, de staart van de dutrouxzaak in België.


VERSCHRIKKELIJKE MISDADEN OP HOOG NIVEAU EXPOSED

KINDEREN VERKRACHT EN GEDOOD

DOOR ROYALS & POLITICI OP HOOG NIVEAU


Het Zandvoort-complex, waar satanische pedofiele activiteiten plaatsvonden, evenals martelingen, tribunalen en andere helachtige activiteiten, breidt zich kilometers ver uit.

Namelijk onder het circuit naar het noorden tot 4 kilometer onder IJmuiden. Oost naar 2 kilometer

links van Bloemendaal en Santpoort. West tot nabij de kust. In het gebied zijn er ingangen en er zijn uitgangen. Aan de randen van het gebied zijn in- en uitgangen. Het complex is via het gangenstelsel verbonden met alle gangen onder Nederland, West-Europa en een groot deel van de wereld.


In het complex bevinden zich 10 slachthuizen, 5 keukens, 27 babykamers, 245 rituele kamers, 423 kamers voor het personeel om te slapen. Verder 546 gastenkamers voor slachtoffers, volwassenen en kinderen. 456 kerkers en gevangenis ruimtes. 210 plaatsen om te martelen. 45 plaatsen rond rechterlijke macht en tribunalen. 40 plaatsen voor schoonmaakploegen en middelen.


Er zijn speciale kamers voor koninklijke gasten, zoals Mark Rutte, Demmink en Maxima, Sybrand Buma, andere mensen uit edele bloedlijnen en niet meer edele maar wat toch adelijke bloedlijnen zijn. Deze ruimtes zijn versierd met goud, platina en zelfs duurder, buitenaards van oorsprong.


Het complex is begin jaren zestig gebouwd. Op 16 december 1965 om 5 uur 's ochtends vond het eerste ritueel plaats, in aanwezigheid van de gynaecoloog, Bernhard, Juliana (onder zware psychische controle door middel van drugs), Beatrix, Jo Cals, Anne Vondeling, Barend Biesheuvel en duizenden andere aanwezigen.


Bron: HERQ Q the PUNISHER

DIGITALE SPARTAANSE STRIJDER

https://t.me/EXPOSEthePEDOSendOfTheCABAL/143

@EXPOSEthePEDOSendOfTheCABAL

Gesteund door @TRIBUNALSforJUSTICE