Vertaal deze pagina naar:

DE TOP VAN NEDERLAND HOUDT ZICH BEZIG MET SEKSUEEL MISBRUIK EN SATANISCHE RITUELEN

23-03-2022


Mensen kunnen zich niet voorstellen dat er daadwerkelijke rituele offerpraktijken plaatsvinden!


Wat maar heel weinig mensen echt schijnen te begrijpen is dat de mensen die in de achtergrond aan de touwtjes trekken satanisch zijn. En dat zij daardoor dingen doen die een niet satanisch iemand zich simpelweg niet kan voorstellen.


Bohemian Grove


In de onderstaande video volgt een gesprek tussen Anthony Hilder en Peter Chernoff. (Chernoff is werkzaam geweest op Bohemian Grove en heeft meegewerkt aan het kidnappen van kinderen).

Op de vraag van Hilder aan Chernoff of deze bereid is te getuigen tegen Bohemian Grove en haar deelnemers, antwoordt hij met een volmondig, "Ja".

Vervolgens beschrijft Chernoff de offertafel en de negen scherpe messen. Hij vertelt hoe deze messen door Kevin heen werden gestoken door de negen deelnemers. Hij beschrijft het als een katholiek/nazi/satanistisch ritueel.

De mensen die toen, in 1984, deelnamen aan de moord waren in die tijd nog relatief onbekend, maar ondermeer door dit satanisch ritueel zouden zij uitgroeien tot leiders van de mensheid.

Van de negen deelnemers die door Chernoff worden genoemd, zijn er drie die de meesten van ons wel heel bekend in de oren klinken: Ratzinger (de ex Paus), George Bush senior en Warren Buffet.

Video ► https://youtu.be/CvY7thwBVu4


Het offeren van kinderen


Het maakt niet uit waar de onderstaande opname (video) is gemaakt, want U zult dit soort dingen aantreffen over de hele wereld. Boven de grond doen ze zich voor als normale mensen, maar als ze eenmaal afdalen naar het ondergrondse theater, dan worden het monsters.

Dit is het geheim dat koste wat kost verborgen moet blijven!


Video ► https://vk.com/video516205560_456239421

Meer info ► https://niburu.co/69-artikelen/occult/17242-de-ruimtes-waar-kinderen-worden-geofferd-op-beeld-vastgelegd

Verhalen over satanisch en ritueel misbruik:

Hoe moeten we er mee omgaan?


In 2009 schreef journaliste Ditty Eimers een artikel in het tijdschrift Psy getiteld 'Zwijgen over ritueel misbruik'. Het ging over volwassen patiënten die zeggen zich te herinneren ooit te zijn misbruikt door satanische sektes.

Zij vertelden over baby's die bij hen waren verwekt, geaborteerd of zelfs opgegeten. Hoe gruwelijk ook, op zich was dit geen nieuw verschijnsel, want twintig jaar daarvoor waren er al berichten in de media verschenen over vrouwen met vergelijkbare, opzienbarende verhalen: de zaak Oude Pekela, Yolanda uit Epe en de Bolderkaraffaire.

Met dit artikel willen we opnieuw de balans ten aanzien van dit onderwerp opmaken en het antwoord vinden op de vraag hoe wij als behandelaar het beste kunnen omgaan met patiënten die ons in de spreekkamer deze verhalen vertellen.

Lees het volledige artikel hier ► https://www.emdr.nl/wp-content/uploads/2016/12/EMDR12_Research_Hoe_omgaan_met_verhalen_over_satanisch_en_ritueel_misbruik.pdf

Website ► https://www.emdr.nl/


Een helder interview van Irma Schiffers met oud-bankier Ronald Bernard. Hij legt in dit interview uit hoe de top van de machtspiramide in de wereld in elkaar steekt en hoe ons huidige geldsysteem daar de spil van is. Dit bankensysteem wordt door de elite aangestuurd vanuit de Bank of International Settlements ook wel bekend als de BIS in Basel, Zwitserland.

Video ► https://www.youtube.com/watch?v=eifJy4CdSTU

Informeer Uzelf en doe ook onderzoek beste mensen!


BELANGRIJK BERICHT

Zou U alsjeblieft dit belangrijke rapport willen helpen verspreiden?

Link ► https://www.stopworldcontrol.com/nl/ritueel


Het is onmogelijk om iedereen de ogen te openen wat betreft c0vid en de vaxinnes.

Waar iedereen het WEL mee eens is, wat moet stoppen, is het misbruiken en vermoorden van kinderen.

DAT is wat de mensheid de ogen zal openen!

Daarom is er een uitgebreid rapport gemaakt, dat aantoont hoe de top van onze politiek, koningshuis, media, religie, leger, politie, justitie, enz. allemaal betrokken zijn bij dit vreselijke kwaad.

Dit is de grote onthulling, die deze misdadigers zal ontmaskeren.

Wilt U het alsjeblieft bekijken en dan massaal delen?

Link ► https://www.stopworldcontrol.com/nl/ritueel

Dank U wel namens alle slachtoffers!

Verbijsterende documentaires op televisie


De VARA, VPRO en EO zonden in het verleden verbijsterende documentaires uit, over wellicht het ergste kwaad op aarde: het ritueel misbruiken en vermoorden van kinderen, door de overheid en hooggeplaatsten in ons land.

Vanuit de Amerikaanse geheime diensten CIA, FBI en NSA zijn leidinggevenden naar voren gestapt om te verklaren dat dit op grote schaal gebeurt, over de hele wereld (zie videos in het rapport). Zij onthullen dat er wereldwijd georganiseerde netwerken zijn, die miljoenen kinderen verhandelen, voor de rijksten en machtigsten op aarde. De meeste kinderen worden verkocht als 'speelgoed' om naar believen te misbruiken, terwijl anderen worden geofferd tijdens satanische rituelen.

In de verklaringen van de vele ooggetuigen komen bekende namen naar voren, zoals voormalig Koningin Beatrix, Prins Bernhard, Rutte, Wilders, Van Dissel, en vele andere hooggeplaatsten uit justitie, politie, leger, religie en onderwijs.

Link ► https://www.stopworldcontrol.com/nl/ritueel


Interview met een slachtoffer van satanisch misbruik

"Mijn verhaal is bekend bij politie en justitie. Met naam en toenaam. Ze wilden aanvankelijk onderzoek doen en erin duiken, tot ze ontdekten wie hierbij betrokken waren.

Het is als een nachtkaarsje uitgegaan en in de doofpot gestopt.

Mensen denken dat wij in een rechtsstaat leven en politici hebben de mond vol over onze Westerse normen en waarden. Laat me niet lachen..."

Interview ► https://psycho-trauma.nl/wp-content/uploads/2015/11/EMDR12_Interview_Yvonne_van_Riemsdijk_Satanisch_ritueel_misbruik.pdf