Vertaal deze pagina naar:

DE WERKELIJKE AGENDA VAN CAROLINE VAN DER PLAS VAN BBB BUILD BACK BETTER (666)

24-03-2023

De kartelleden spelen een slinks spel in de Tweede Kamer en spelletjes voor de buhne, ook Caroline van der Plas van de partij BBB (Build Back Better = 666).


Al eerder schreven wij dat Caroline van der Plas een vieze en dikke wolf is in schaapskleren. De volgevreten Caroline van der Plas misleidt de bevolking op een zeer slinkse wijze, vandaar deze benaming.

Van der Plas doet voor de bühne  voorkomen alsof zij eventjes gaat spreken over de zogenaamde 'stikstofproblemen' met de zogenaamd grote beleidsmakers Mark Rutte en Frans Timmermans, die eerder met Ivo Opstelten een toneelspel opvoerden voor de bühne over de MH17.

Zij werken allen als trekpoppen voor grote organisaties (monopolisten) die grote verdienmodellen en belangen hebben. Zij worden omgekocht en/of gechanteerd (deelname aan satanische rituelen), waardoor zij die rol moeten blijven vervullen.

HET STIKSTOFMONSTER

(Een gastbijdrage van Chris Schoneveld)

Nederland wordt geteisterd door een zelfgecreëerd monster dat de "stikstofnorm" heet. Die stikstofnormen worden door de EU bepaald en gelden per land. De stikstof norm wordt uitgedrukt in de hoeveelheid stikstof die neerdaalt op het land, de zogenaamde stikstof depositie. Duitsland heeft een hele andere norm dan Nederland.

Voor Duitsland is de depositie drempelwaarde om een vergunning te krijgen voor een project 100 gram/hectare/jaar. Voor Nederland is de drempelwaarde voor stikstof depositie vastgesteld op 0,7 gram/hectare/jaar. Dus een factor 140 maal strenger.

Het is puur de absurde landelijke drempelwaarde die Nederland de das om doet. Als de norm in Duitsland 140 maal ruimer ligt dan bij ons dan zou je verwachten dat die 201 Natura 2000 gebieden het zwaar te verduren hebben in deze deelstaat. Maar daar heb ik nooit iets over gehoord. De industrie, landbouw, verkeer en woningbouw gaan daar gewoon hun gangetje en de natuur blijkbaar ook. Het blijft voor mij een raadsel waarom onze bestuurders deze discrepantie met de deelstaat Noordrijn-Westfalen voor lief nemen.

Is het antwoord wellicht: hoe minder boeren hoe meer land voor woningbouw?

Of is dat een complottheorie?

Bron ► https://t.co/8hjPrMEJMZ

Vlucht MH17 van 17-07-2014 belandde in de doofpot!


Lees dit artikel ► https://www.de-nieuwe-media.nl/l/het-militair-industrieel-complex-stort-in/

In de video hieronder genoemd wordt 2x dit handgebaar gemaakt van vrijmetselaars.

Video ► https://youtu.be/HQHZe24tkKs

Deze handgebaren zijn hun communicatietekens, zodat vrijmetselaars aan de andere kant van de wereld weten dat het een sigaar is uit eigen doos. Een soort knipoogje van: "Wij zitten er zelf achter!".

Caroline van der Plas speelt het EU spelletje mee!

Wanneer U een andere mening heeft vernemen wij dat graag middels ons e-mailadres:

redactie@de-nieuwe-media.nl


De tekst en de video hieronder kwam onze redactie tegen op social media:

"Caroline van der Plas (BBB) wil binnenkort met Timmermans over de stikstof praten want ze gelooft niets meer wat er in het kabinet-Rutte gezegd wordt, maar Timmermans laat hier al weten dat de EU-wetgeving uitgevoerd moet worden: "Die kan niet zomaar opzij worden geschoven"".

Kijk, luister en oordeel zelf!

Diederik Samsom hamerde op gedwongen uitkoop van veeboeren!

Verplichte uitkoop van Nederlandse veehouders, is volgens voormalig PvdA-leider Diederik Samsom, de geschikte oplossing om uit de stikstofcrisis te komen.

De rechterhand van Eurocommissaris Frans Timmermans heeft op deze omstreden aanpak gehamerd in november vorig jaar, tijdens een discussie met hoge ambtenaren van de Nederlandse regering over de invulling van Europees natuurbeleid.

Bron ► https://t.me/ScarletFranciniItaly/14082

De geniepige rol van Bilderberg Samson

Eén van de meest enge en gevaarlijke mannetjes is de door de Bilderberg Conferentie gekochte Diederik Samsom. Deze zakkenvullende zonnepanelenkoning is de drijvende kracht achter de verplichte uitkoop van de boeren.

We weten ondertussen dat het de satanische sekte in de achtergrond is die de plannen heeft beraamd voor de geplande slavernij van de mensheid.

Deze sekte bestaat echter uit een relatief klein aantal mensen en de enige manier waarop zij hun plannen kunnen doorvoeren is door middel van centrale (controle) systemen en gewetenloze handlangers.

Deze handlangers zijn vaak psychopaten omdat deze over de benodigde eigenschappen bezitten om hun taken namens de sekte uit te voeren zonder dat daarbij een geweten in de weg zit.

De sekte infiltreert niet alleen overal, ze kopen ook mensen in om vuile karweitjes op te knappen. Dit inkopen gebeurt dan meestal via de beruchte Bilderberg Conferentie, een soort Marktplaats voor leden van de sekte.

De mensen die dan ook worden uitgenodigd bij die Bilderberg Conferenties zijn dan ook geschikte kandidaten om te kopen of te chanteren. Vaak komen ze daar op een moment dat het voor niemand duidelijk is wat die persoon daar eigenlijk komt doen.

Dit is ook het geval met Diederik Samson. Toen hij in 2014 totaal onverwacht moest komen opdraven bij de Bilderberg Conferentie in Kopenhagen kon niemand daar een touw aan vast knopen.

Inmiddels is duidelijk dat deze zakkenvuller een belangrijke rol speelt bij de invoering van de beruchte 2030 Agenda, de komende slavernij van de mensheid in naam van het klimaat.

Naar nu blijkt is dit mannetje dan ook de drijvende kracht achter de verplichte uitkoop van de boeren.

Bron en meer info ►https://www.niburu.co/binnenland/18395-de-geniepige-rol-van-bilderberg-samson

Pesticiden, chemtrails en nanofijnstof

Opvallend is dat we Caroline van der Plas nooit over het gevaar en het gebruik van pesticiden en chemtrails horen spreken. Ook hoor je niets over nanofijnstof. De pesticiden, geproduceerd en geleverd door haar betaalmeesters (Bayer en Monsanto), hebben ondertussen vele landbouwgronden, insecten, flora en fauna en mensenlevens verwoest.

Door het sprayen van chemtrails (witte strepen in de lucht) wordt het weer beïnvloedt, landbouwgronden vervuild en de lucht voorzien van nanofijnstof. Tevens zorgt de verbranding van brandstof in motoren voor veel extra nanofijnstof. In combinatie met COVID vaccinaties en 5G (straling) kan dat dodelijk zijn voor sommige mensen, doordat ze een hartaanval krijgen of beroerte.

Daarom wordt er tot heden nog steeds weinig onderzoek gedaan naar de oversterfte die momenteel gaande is. Zij weten de oorzaak reeds en proberen dit verborgen te houden voor de bevolking. Luister naar de onderstaande video, dan krijgt U inzicht wie actief zijn in de top van de samenleving.

Tristatecity

Ze hebben in Nederland een niet bestaand probleem gecreëerd over stikstof, de boeren en koeien krijgen hiervan de schuld, omdat zij, de aasgieren/addergebroed, heel graag het boerenland willen inpikken, zodat zij hun plan kunnen gaan uitvoeren om in Nederland de wereldstad tristatecity te bouwen.

Meer info ► https://www.tristatecity.nl/

Ga ook onderzoek doen!

Wie een beetje onderzoek doet komt er achter welke agenda Caroline van der Plas werkelijk heeft en door wie zij achter de buhne, achter de schermen, door lobbyisten wordt aangestuurd.

Het CDA gaat een steeds grotere rol spelen in de Tweede Kamer, de broer van Pieter Omtzigt, Dirk Jan Omtzigt is lid van het WEF (World Economic Forum).

Doe zelf de test, google zelf en tik de woorden 'Omtzigt' en 'WEF' in en druk dan op de enter knop. Vanaf dit moment begint Uw eigen zoektocht en gaat ook U ontwaken in de wereld van bedrog!

https://www.weforum.org/people/dirk-jan-omtzigt

WERELDWIJDE ONTMASKERING VAN DE VERENIGDE NATIES GELEID DOOR CRIMINELE OLIGARCHEN

Sterkte en Succes met Uw ontwakingsproces!