Vertaal deze pagina naar:

DE WERKELIJKE ROL IN BEELD VAN DEMISSIONAIR MINISTER-PRESIDENT MARK RUTTE (ANNO 16 APRIL 2024) IN HET LAND WAT "NEDERLAND" WORDT GENOEMD

16-04-2024

Wat moet er volgens jou met Mark Rutte gebeuren?

Kielhalen? Arresteren en levenslang opsluiten? Dwangarbeid? Vergeven en vergeten?

Wij laten graag onze lezers aan het woord.

Tip: Schrijf een tekst over Mark Rutte wat wij, De Nieuwe Media, nu zouden moeten publiceren over Mark Rutte en wat er volgens U met Mark Rutte zou moeten gebeuren nu we alles denken te weten.

Stuur Uw kopij (tekst en beeldmateriaal) naar: redactie@waarheidskrant.nl

Reacties van onze lezers (waarvoor dank!):

"😉 datgene doen wat hij voor ons in petto had. Own nothing en ieder half jaar een prikje. Uiteraard mag hij insecten eten. En dan kijken hoe lang hij het vol houdt. Ben ik nu een vreselijk mens? Nee ik denk het niet, ook in de bijbel staat oog om oog tand om tand."

"Dat is al gebeurd gelijktijdig met ,,onze Oranjes,, opgepakt, berecht, doodstraf! Rutte zijn rol is overgenomen door een kloon, acteur. Overal in de wereld zijn alle koningshuizen opgeruimd, en alle minister presidenten!"

"Ophangen die viezerik met zijn kornuiten en de controlled opositie."

"Levenslang zonder ooit vrij te komen. Klein hokje, insecten eten en ga zo maar door. Geen privileges, geen Pardon, geen vrijheid."

"Arresteren en levenslang opsluiten en al zijn bezittingen afnemen,maar ja wat is levenslang , hier kom je al na 18 jaar vrij"

"Op sterk water zetten zodat het nageslacht kan zien wie Nederland naar de klote probeerde te maken. Zet de grootste leugenaar ooit in de Nederlandse politiek maar tentoon in een museum."

"Ophangen aan zijn ballen, een zeer pijnlijke en langzame dood; heeft hij de tijd om zijn zonden te overdenken"

"Als het aan mij ligt de Doodstraf."

"Hij moet levenslang de bak in samen met Kaag, Hoekstra, De Jonge, Jetten en Klaver.
Weg met die bende gluiperige mongolen, sollen met de normale burger die elke wet overtreden."

Poetin zei: "Nederland heeft pedofielenclub, Rusland niet"

DEMISSIONAIR MINISTER-PRESIDENT MARK RUTTE LACHT IEDEREEN KEIHARD UIT MET Z'N 'WEF-TASJE' IN DE TWEEDE (SLAAP)KAMER!

Ja beste medelanders, Rutte geeft, na klem gezet te zijn, simpelweg geen antwoord en lacht U vervolgens recht in Uw gezicht uit met zijn WEF-tasje in zijn hand. Gaat hij naar de NAVO en volgt hij Jens Stoltenberg als NAVO-secretaris-generaal op of volgt hij Klaus Schwab op bij het World Economic Forum?

RUTTE KNIKTE 'JA' VOOR MEER!

NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg vertelt de leden van de alliantie dat ze gegeven de keuze tussen het bevoorraden van Oekraïne en het aanvullen van hun eigen wapens, "voor Oekraïne moeten kiezen". Rutte knikte 'ja' voor meer! Bron tekst: https://t.me/CrisisnaCrisis

De juridische 'oorlog' tegen Rutte is deze week begonnen volgens de website 'Nine For News'.

Juridisch adviseur Karim Aachboun kondigde op sociale media aan dat hij alle middelen zal inzetten om Nederland van demissionair premier Rutte te bevrijden. "De juridische 'oorlog' tegen Rutte begint deze week," schreef hij. Aachboun heeft Rutte in zijn rechtszaken óók in privé (dus als burger) gedagvaard. Dit betekent dat de premier in privé zelf een eigen advocaat moet gaan nemen.

Hij heeft de landsadvocaat verzocht om zich per direct terug te trekken uit zijn rechtszaak over de toeslagenaffaire. De landsadvocaat is sinds begin mei 2023 al bezig. "Deze gang van zaken is stuitend en extra pijnlijk voor de gedupeerden in de toeslagenaffaire. De gedupeerden komen door hun (onterechte) hoge schulden nauwelijks rond en hebben niet de financiële middelen om zich tegen de Staat (lees: de Belastingdienst) te kunnen verweren. Deze affaire is door Rutte veroorzaakt en hij probeert hierbij zelfs zijn eigen advocaatkosten niet uit eigen zak te betalen," aldus Aachboun.

Aachboun klaagt dat hij in zijn rechtszaak tegen Rutte 'monddood' wordt gemaakt, zodat niet iedereen hiervan op de hoogte is. De juridisch adviseur zal géén donaties accepteren en zijn kennis kosteloos ter beschikking stellen, in het belang van onze samenleving. "Ik heb op de achtergrond jarenlang aan dit plan gewerkt en ik zal mijn macht samen met jullie delen. Ik ben er klaar voor."

"Wat mij betreft moet Rutte als 'staatsvijand nummer 1' worden beschouwd, gezien de schade die hij bij de Nederlandse bevolking heeft veroorzaakt."

In zijn rechtszaak tegen Rutte heeft hij een verzoek ingediend om drie personen als getuigen onder ede te horen over de toeslagenaffaire. Het gaat om Eurocommissaris Wopke Hoekstra, staatssecretaris Alexandra van Huffelen en oud-minister Eric Wiebes

In 2020 had het ministerie van Financiën besloten om aangifte te doen tegen de Belastingdienst wegens beroepsmatige discriminatie en knevelarij (lees: machtsmisbruik). Dit werd als een bijzondere move gezien: een ministerie dat aangifte doet tegen haar eigen ambtenaren, aldus Aachboun. 

Het Openbaar Ministerie dient een aangifte die ziet op fiscale of belastingdelicten uit te besteden aan de FIOD. De FIOD is ook de opsporingsdienst van de Belastingdienst. De aangifte is dus niet onafhankelijk beoordeeld. De uitkomst van deze aangifte was dus op voorhand al bekend. Het was een symbolische actie richting de gedupeerden. 

Bron en meer info: https://www.ninefornews.nl/de-juridische-oorlog-tegen-rutte-begint-deze-week/

Wie is Mark Rutte volgens de VVD?

Mark Rutte werd op 14 februari 1967 geboren in Den Haag en groeide op in een gezin met zeven kinderen.

Jeugd en familie
Mark Rutte is de jongste zoon van zijn ouders. Zijn vader kreeg drie kinderen met zijn eerste vrouw. Zij overleed in het Jappenkamp waar zij gevangen zaten. Na de oorlog hertrouwde hij met de zus van zijn overleden vrouw. Met haar kreeg hij vier kinderen, onder wie Mark.

Opleiding
Mark Rutte heeft geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Hij speelt piano en heeft nog overwogen om naar het conservatorium te gaan, maar de keuze viel uiteindelijk op geschiedenis. Zijn opleiding in Leiden rondde hij in 1992 af met het halen van het doctoraalexamen. Op de middelbare school behaalde Mark het diploma gymnasium-A.

VVD-leider en premier
Van 2002 tot en met 2004 was Mark Rutte staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Daarna was hij twee jaar staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Nadat Mark politiek leider van de VVD werd, werd de partij onder zijn leiding voor het eerst in de geschiedenis de grootste partij van Nederland. Sinds 2010 is Mark minister-president.

Leraar
Naast zijn baan als premier werkt Mark Rutte enkele uren per week als leraar. Op een middelbare school in Den Haag geeft hij een keer per week het vak maatschappijleer. Mark is al leraar sinds september 2008 en hij is er niet mee gestopt toen hij in 2010 minister-president werd.

Agenda
De agenda van Mark Rutte is over het algemeen erg vol. Als minister-president zit hij onder andere de ministerraad voor, voert hij debatten in de Tweede Kamer en onderhoudt hij contacten met buitenlandse leiders. Daarnaast vindt hij het belangrijk om door het hele land bezoeken te brengen aan Nederlanders die samen ons mooie land vormgeven.

Bron: https://www.vvd.nl/profielen/mark-rutte/

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN