Vertaal deze pagina naar:

STOP DE WOKE EN TRANSGENDER AGENDA VAN HET WEF (WORLD ECONOMIC FORUM)

28-09-2023

De woke en transgender agenda van het WEF worden ingezet om onze samenleving en cultuur wereldwijd te vernietigen!

De woke en transgender agenda van het WEF is één van de tien manieren die ze gebruiken om onze maatschappij compleet te vernietigen, zodat de weg vrij is naar een communistische wereldstaat (NWO), een Nieuwe Wereld Orde. Lees in dit artikel hier meer over.


Word Wakker Nederland!

Deze duivels hebben nu ook hun ware gezicht laten zien!
Deze duivels hebben nu ook hun ware gezicht laten zien!

Echt walgelijk dit, wat een huichelaars, wat een vertoning van Fleur Achema, Caroline van der Plas en Pieter Omtzigt!

De ware aard van VVD, D66 en GroenLinks waren reeds duidelijk en nu ook de ware aard van PVV, BBB en NSC (Omtzigt) wordt steeds duidelijker in de onderstaande video bij het stemmen over de motie Baudet over behandelingen met puberteitsremmers en hormoonblokkers verbieden voor minderjarigen. 

Wake up bevolking in Nederland! 

Ze zijn zwaar door de mand gevallen, alle drie; Fleur Achema, Caroline van der Plas en Pieter Omtzigt. Ze zijn het Paard van Troje, oftewel 'controlled oppositition'. Het is nu keihard bewezen door de stemming over motie Baudet. De partijen PVV, BBB en NSC zijn ook allemaal vóór de uitrol van de WEF genderwaanzin Agenda!


Fractievoorzitter van FVD in Helmond Theo Heller schreef op X:

"Word wakker Nederland! 

De ware aard van PVV, BBB en NSC wordt steeds duidelijker."


Mediadirecteur van Ongehoord Nederland Peter Vlemmix vindt het volgende:

"Ik begrijp het echt niet. Wat je politieke kleur ook is, onze kinderen verdienen het om beschermd te worden tegen medische behandelingen om 'van geslacht te veranderen'," vindt mediadirecteur van Ongehoord Nederland Peter Vlemmix. "Zij kunnen het zelf niet overzien en dus niet goed beslissen. We zijn het aan hen verplicht."


Klik hier voor meer info.

Wat vindt U daar nu zelf van?

Nederlandse bewindslieden nauw betrokken bij het WEF

De bewijzen dat belangrijke Nederlandse bewindslieden nauw verbonden zijn met het World Economic Forum (WEF) stapelen zich op. Forum voor Democratie kreeg na herhaaldelijke verzoeken zwart-op-wit dat er subsidie is verstrekt en juridische bindende overeenkomsten zijn gesloten met de supranationale , niet-democratische netwerkorganisatie die de wereld ingrijpend wil veranderen. FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen eist transparantie van de Nederlandse regering: "Het Nederlandse volk verdient antwoord op onze vragen."

Het WEF had het alomvattende hervormingsplan in maart 2020 al online staan, toen we nog maar bitter weinig wisten over Covid-19. Volgens FVD is die 'Great Reset' de ware reden achter (het aanhouden van) de coronacrisis. "Het doel ervan is ons huidige systeem om te wentelen naar een wereldwijd systeem waarin het klimaat centraal staat," zegt FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen. "Ik noem het klimaatglobalisme. 

De coronacrisis is de aanleiding voor de reset, die weer is gekoppeld aan de Sustainabilty Development Goals (SDG's). Dat zijn mooi klinkende doelen, maar verder holle frasen om tot verandering te komen. Wat wij in de praktijk zien is dat ze de contouren van een totalitair systeem aan het implementeren zijn. De vrijheden die dat in de weg staan, ontnemen ze ons door wetsveranderingen met Covid-19 als excuus. Als de ontwikkelingen zich zo doorzetten, blijven er weinig burgerrechten over en is het niet ondenkbaar dat ze het bezit van mensen willen onteigenen. 

Een van de visies van het WEF voor 2030 is: 'You'll own nothing and be happy'."

Bron: https://deanderekrant.nl/nieuws/regering-erkent-juridisch-bindende-afspraken-met-world-economic-forum-2022-01-10

Donderdag 28 september wordt een spannende dag!

Max van den Berg (volksheld en fakkeldrager) gaat donderdagmorgen 28 september 2023 posten bij de Malietoren (vlakbij de Tweede Kamer) in Den Haag, om te kijken of hij Klaus Schwab ziet of tegenkomt. Max zal Schwab dan aanspreken op de WEF agenda die hij samen met WEF leden (hooggeplaatsten en omgekochte politici) uitvoert in Nederland.

Go Go Go Max!

Zie video: https://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaal/5764

Wij houden U op de hoogte!