Vertaal deze pagina naar:

VOLK WORD WAKKER IN NEDERLAND, HET IS DE HOOGSTE TIJD OM NU TE GAAN ONTWAKEN!

28-09-2023

Echt walgelijk dit plaatje, wat een huichelaars, wat een vertoning van Fleur Achema, Caroline van der Plas en Pieter Omtzigt, deze duivels hebben nu ook hun ware gezicht laten zien in de Tweede Kamer!

Soms moeten wij het wat grover uitdrukken in onze Waarheidskrant om U wakker te schudden. Om U na te laten denken over onderwerpen waar U misschien nog nooit echt goed over heeft nagedacht. Dan is de tijd nu om over het onderwerp transgender (geslachtsverandering) Uw eigen gedachte eens te laten gaan.

De huidige machthebbers willen de bevolking reduceren, dit doen ze op deze wijze!

Wat vindt U daar nu zelf van?

Op 26 september 2023 was het een crisisdag bij de PVV

Harm Beertema gooide op 25 september jl. de knuppel in het hoenderhoek. Hij was door Geert Wilders namelijk op plek 16 gezet op de kieslijst, wat erg laag is voor een man met zijn staat van verdienste. Die lage plek kwam op het moment dat er in de PVV zelf actief debat gevoerd wordt over de vraag wat er gedaan moet worden met een FVD-motie waarin opgeroepen wordt om geslachtsoperaties en -behandelingen voor kinderen illegaal te maken (en te houden, want operaties zijn al illegaal, chemische behandelingen worden daarentegen wel veelvuldig gebruikt).

Wat is nu Uw eigen mening hierover?

Bron: https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/fleur-agema-stemt-tegen-fvd-transgender-motie-sommige-kinderen-zijn-in-het-verkeerde-lichaam-geboren
Bron: https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/fleur-agema-stemt-tegen-fvd-transgender-motie-sommige-kinderen-zijn-in-het-verkeerde-lichaam-geboren

Een reactie na het lezen van ons artikel:

"Onmenselijk en walgelijk, mensonterend als je kind op latere leeftijd daar achter komt kan hij of zij daar zelf mee aan de slag. Waarom veranderen van geslacht als je mag zijn wie je wilt. Want dit heet bewust je kind verminken en medicijnen toedienen waar ze ernstig ziek van kunnen worden."

Transgender Agenda

Pieter Omtzigt en Caroline van der Plas leggen uit waarom ze door willen gaan met de Transgender Agenda; jongetjes castreren en meisjes onvruchtbaar maken.

Hoe is het mogelijk dat Omtzigt en Van der Plas de WEF Agenda dienen?

Wat is er gebeurd met hen? Worden zij gechanteerd? Of zijn ze zwaar omgekocht?

https://dissident.one/omtzigt-en-van-der-plas-leggen-uit-waarom-ze-door-willen-gaan-met-jongetjes-castreren-en-meisjes-onvruchtbaar-maken

Lieve lezers, let nu even heel goed op welke ontwikkelingen er reeds gaande zijn in Amerikaanse ziekenhuizen!

Ziekenhuizen in Amerika  weigeren nu transgender LGBT-mutaties uit te voeren om zichzelf te beschermen tegen strafrechtelijke aansprakelijkheid!


Let op: dit staat in Nederland nu ook te gebeuren!

Omdat steeds meer transgenders spijt betuigen over hun beslissing om te "overgaan" door rechtszaken aan te spannen tegen de "dokters" die hun electieve verminkende operaties hebben uitgevoerd, veel ziekenhuizen, inclusief die in staten waar transgender verminking nog steeds legaal is, zijn weigeren om meer te spelen voor hun eigen bescherming.

Om mogelijke rechtszaken tegen hun eigen werknemers of tegen de organisaties zelf te vermijden, hebben ziekenhuizen in staten als Missouri en North Dakota naar verluidt alle medische LGBT-diensten stopgezet. Het lijkt erop dat het te riskant is geworden vanwege alle onvermijdelijke geschillen die zeker hun kant op zullen komen als ze doorgaan.

Zoals een voor een wetgeving goedkeurt om transgender verminking voor minderjarigen te verbieden, medische instellingen zien het schrift aan de muur en stappen uit de zaken voorafgaand aan de toekomstige aanval van legale aanmeldingen die zullen crashen als een golf van 100 voet zodra alle LGBT's stof bezinkt.

Op dit moment hebben ten minste 22 staten nieuwe wetten aangenomen of staan ze op het punt deze uit te vaardigen om gender- en hormonale verminking voor minderjarigen te verbieden of te beperken. Elke wet in elk van deze staten verbiedt expliciet gender verminking van minderjarigen.

Deze wetten creëren een lappendeken van verschillende beleidsmaatregelen over de staatsgrenzen heen, waardoor met name regionale medische zorgverleners die tal van staten bestrijken een stap terug doen en heroverwegen als ze genderverminderingsdiensten aanbieden is financieel gezien echt een slim idee.
"Medische instellingen die de verminkingen verbieden, noemen een deel van de wet dat de aansprakelijkheid voor aanbieders vergroot", legt een mediakanaal uit over deze hernieuwde terughoudendheid onder medische zorgverleners om LGBT-bevestigende "zorg" te bieden," vooral voor jongere patiënten.

"Onder deze omstandigheden kunnen patiënten een rechtszaak aanspannen wegens letsel door de behandeling tot ze 36 worden, of zelfs langer als de schade daarna aanhoudt. De wet geeft de zorgverlener de bewijslast dat de schade niet het gevolg was van hormonen of puberteit-blokkerende medicijnen. En de in dergelijke gevallen toegekende minimale schade zou $ 500.000 zijn."

(Gerelateerd: als hij in 2024 tot president werd herkozen, is Donald Trump dat wel veelbelovend "onderteken een wet die seksuele verminking van kinderen in alle 50 staten verbiedt.)

De LGBT-transitie-industrie was een TRAP – degenen die ervoor vielen, hebben nu VEEL vergelding om te betalen voor hun misdaden tegen de menselijkheid

Neem bijvoorbeeld Georgië. Daar is het minderjarigen niet verboden om puberteitsblokkers in te nemen, maar het is hen beperkt tot operaties. In het nabijgelegen North Carolina verbiedt de wet minderjarigen echter om puberteitsblokkers in te nemen en van het ontvangen van chirurgische "behandelingen" tot LGBT.

Er zijn vergelijkbare verschillen in Utah waar jongeren die al bezig zijn met "overstappen" dit nog steeds mogen doen – de wet bepaalt dat er geen kan zijn nieuw kinderen toegevoegd aan de wachtlijst voor drugs en operaties.

In andere staten waar zowel hormonale behandelingen als LGBT-operaties verboden zijn, moeten zelfs kinderen die momenteel zijn ingeschreven voor "behandeling" nu stoppen.

Dit alles is op zijn zachtst gezegd verwarrend en medische zorgverleners weten het uit de eerste hand. Als ze in het begin moreel waren geweest, zouden ze nooit zijn begonnen met "overstappen" iedereen in een LGBT – maar geld regeert tenslotte de dag.

"Alleen omdat ze nu misschien bij de neus zijn genomen, zijn deze medische zorgverleners niet langer voor transgenderisme', merkte een commentator op een verhaal hierover treffend op.


"Niet dat het absoluut niets met gezondheid te maken heeft, alleen met geld. Als iemand verder bewijs nodig heeft dat het 'medische beroep' niet te vertrouwen is ... hier is je teken!"

Een ander schreef dat deze 'geldwoekerende hoeren' in de eerste plaats nooit betrokken zouden zijn geraakt bij de LGBT-transitie-industrie als ze hadden geweten dat ze aansprakelijk zouden worden gesteld voor hun misdaden tegen de menselijkheid.

"Kwaad tot in de kern', schreef deze persoon over de moderne medische professie.


Bron: https://www.naturalnews.com/2023-09-27-hospitals-refusing-transgender-lgbt-mutilations-criminal-liability.html