Vertaal deze pagina naar:

BAPHOMET IS EEN AFGOD EN GOD VAN DE ZIONISTEN, DE HUIDIGE VRIJMETSELAARS EN ILLUMINATI

06-10-2022

Rutte kreeg de Baphomet die aan de muur hangt in het torentje eerder van Balkenende!


Op de bovenstaande afbeelding staat geschreven dat symbolen hun ondergang zal worden. Ze bedoelen hier de Zionisten, de Vrijmetselarij en de illuminati mee.

Vrijmetselaars hebben zich verenigd in geheime en occulte genootschappen, Functionarissen en ambtenaren op topfuncties worden gechanteerd door deelname aan satanische rituelen.

Er zijn hier reeds vele bewijzen van, Ronald Bernard doet dit uit de doeken in de video verderop in dit artikel. Op deze wijze wordt de macht in stand gehouden achter de schermen.

Het is een tool van de Annunaki, om de macht op onze planeet in stand te houden. Het is helaas echt zo, ga ook onderzoek doen. U zult veel over Rutte gaan terugvinden wanneer U Rutte + vrijmetselaar intypt in de zoekfunctie rechts bovenaan van de hier onder genoemde website.

Wij, onze redactie, zijn U reeds behulpzaam geweest, U zult veel zoekresultaten gaan aantreffen wanneer U de onderstaande link gaat aanklikken. Vergeet ons niet te bedanken hiervoor, een goede gedachte over onze Waarheidskrant is al goed. Maak zelf goede keuzes voor nu en in de toekomst en zeker wanneer U kinderen heeft.


Informatie over Vrijmetselaars en geheime en occulte Genootschappen

Bent U nog bezig om te ontwaken? Of om verder te gaan ontwaken?

TIp: Ga eens rustig lezen en laat de info dan even bezinken, wanneer U voor de eerste maal geconfronteerd wordt met deze materie van de vrijmetselarij en genootschappen.

https://niburu.co/zoekresultaten_53?searchword=rutte%20vrijmetselaar&searchphrase=all

Extra tip: Google zelf eens naar Satanische Koninklijke huizen en U zult veel informatie tegenkomen over waar veel mensen nog steeds niet van op de hoogte zijn. U zult dan onder andere het volgende artikel tegenkomen: https://didisdiary.nl/2021/01/30/satanische-nederlandse-koninklijke-familie-geexecuteerd-pentagon-bronnen/

Wanneer de bevolking zich gaat informeren en inzicht krijgt kunnen we gezamenlijk denken en handelen in goede oplossingen!

Baphomet is een afgod

Baphomet is waarschijnlijk een verbastering van het Arabische woord abufihamet, dat in het Noord-Spaans werd uitgesproken als bufihamat. Abufihamet betekent "Vader van het Begrip" of "Vader van de Wijsheid". Het woord voor "vader" betekent in het Arabisch tevens "bron".

Zegel van Baphomet

Het zegel van Baphomet is symbool dat veel gebruikt wordt in het satanisme.

Het is het officiële logo van de Church of Satan.

Het zegel bestaat uit een afbeelding van Baphomet in een pentagram, de punten van het pentagram verwijzen vervolgens naar Hebreeuwse letters die samen het woord לִוְיָתָן vormen wat verwijst naar LVIThN. Aan de afbeelding van Leviatan zitten veel complexe betekenissen die meestal verbonden kunnen worden met hoe het zegel gebruikt wordt. Het zegel van Baphomet had oorspronkelijk geen duivelse betekenis tot de Spaanse Inquisitie.

Het eerste bekende gebruik van het zegel vond plaats in 1897 in het boek La Clef de la Magie Noire, een iets andere versie werd gebruikt in 1969 in het boek A Pictorial History of Magic and the Supernatural, de daarin gebruikte versie is gebaseerd op de in 1930 ontworpen versie van Oswald Wirth.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Zegel_van_Baphomet

Een overlever aan het woord (zeer heftige video)

SATANISCH RITUEEL MISBRUIK

Yvonne van Riemsdijk vertelt over satanisch ritueel misbruik. Yvonne van Riemsdijk (51) is schrijver, blogger en aankomend spreker. Zij zet zich in voor betere hulpverlening en behandeling voor kinderen en jongeren in de kinder- en jeugdpsychiatrie, kindergeneeskunde en aanpalende sectoren.

Daarnaast is zij moeder van drie volwassen zoons.

Meer info: https://psycho-trauma.nl/wp-content/uploads/2015/11/EMDR12_Interview_Yvonne_van_Riemsdijk_Satanisch_ritueel_misbruik.pdf

OUD-BANKIER RONALD BERNARD

Een verhelderend interview van Irma Schiffers met oud-bankier Ronald Bernard.

Ronald Bernard legt in dit interview uit hoe de top van de machtspiramide in de wereld in elkaar steekt en hoe ons huidige geldsysteem daar de spil van is. Dit bankensysteem wordt door de elite aangestuurd vanuit de Bank of International Settlements ook wel bekend als de BIS in Basel, Zwitserland.

Het is een heel goed verhaal wat we ook elders horen. Ronald Bernard brak met zijn werk omdat deelname aan satanische rituelen werd gevraagd, om hem chantabel te kunnen maken. Dit heeft hij geweigerd.

Tip: Lees ook de Protocollen van de Wijzen van Sion!

https://www.wimjongman.nl/artikelen/protocollen.pdf


Onder de video is de volgende tekst te lezen:

Verder is het moeilijk om échte informatie te vinden over Ronald. Is dit omdat het misschien slechts zijn theorie is? Zou normaal gesproken zijn leven niet in gevaar komen door met dit naar buiten te komen? Wij kunnen hier het volgende antwoord op geven: Dit komt omdat Ronald Bernard niet zijn echte naam is.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN