Vertaal deze pagina naar:

HET GEZIN VAN RUUD RIETVELD IS AL 25 JAAR LANG HET GROTE SLACHTOFFER VAN DE "CAMPINGMAFFIA" ONDER AANSTURING VAN VOORMALIG CDA MINISTER PRESIDENT JAN PETER BALKENENDE.

07-04-2024

Oorzaak het 185 jaar lang "Ongrondwettige" Nederland. 

Gaat Paul Magnette (PS) samen met de politieke partijen "PVDA / cd&v / Vlaams Belang" vanuit België dit "Aardse probleem van Wereldomvang" – samen met de Nederlandse politieke partijen "PVV / NSC / BBB" – oplossen?

Voor meer informatie daarover lees bijgevoegd verzoekschrift d.d. 4 april 2024 van "cd&v Apostel" Ad van Rooij aan "cd&v Apostel voorzitter" Belgisch Vicepremier Vincent van Peteghem in de volgende link:

MAAKT PAUL MAGNETTE (PS) SAMEN MET "PVDA / CD&V / VLAAMS BELANG" EEN EINDE AAN HET 185 JAAR LANG "ONGRONDWETTIGE" BELGIË?

Met dank aan de Belgische koning Leopold III en zijn kleinkind huidig koning Filip van België.

Voor meer informatie daarover lees bijgevoegd verzoekschrift d.d. 4 april 2024 van "cd&v Apostel" Ad van Rooij aan "cd&v Apostel voorzitter" Belgisch Vicepremier Vincent van Peteghem in de volgende link:

Daarin staat onder meer het volgende geschreven:

TWEEDE PAASDAG 1 APRIL 2024:

MET DE OPSTANDING VAN JEZUS KOMT EEN EINDE AAN DE VALSE DRIE EENHEID

De volgende daarop zichtbare foto's maken dat glashelder.

Grootste "verkiezingsfraude" uit de wereldgeschiedenis

Zoals U hierboven heeft kunnen lezen zijn de vanaf 21 december 2010 tot heden veroorzakende federale ministers van Financiën en Fraude-bestrijding, Binnenlandse Zaken en Justitie, lid van de volgende politieke partijen " MR / Open Vld / CD&V (cd&v) / cdH (Les Engagés) / NV-A ". die " in onderlinge samenspanning" met hun Nederlandse zusterpartijen "VVD / D66 / CDA / Christen Unie / PvdA- GroenLinks" Belgisch staatsburger A.M.L. (Ad) van Rooij (Rijksregisternummer: 53.03.10 603-37) en Nederlands staatsburger A.M.L. (Ad) van Rooij (Burgerservicenummer: 093391225) "aan het kruis hebben genageld".

Deze "Kruisiging van het gezin van Ad van Rooij" duurt al vanaf 21 december 2010 - heden (14 jaar), met als gevolg dat het Nederlandse paspoort van Belgisch staatsburger A.M.L. (Ad) van Rooij (Rijksregisternummer: 53.03.10 603-37) en Nederlands staatsburger A.M.L. (Ad) van Rooij (Burgerservicenummer: 093391225) vanaf 15 juli 2013 (ruim 10,5 jaar lang) is verlopen, en niet in België en ook niet in Nederland kan worden vernieuwd. Als wettelijk bewijs vindt U betreffende vanaf 15 juli 2013 (ruim 10,5 jaar lang) verlopen Nederlands paspoort van Belgisch en Nederlands staatsburger A.M.L. (Ad) van Rooij hieronder ingelast.

Dit heeft als gevolg dat Belgisch staatsburger A.M.L. (Ad) van Rooij (Rijksregisternummer: 53.03.10 603-37) als betalend stemgerechtigd lid van politieke partij cd&v in België en als lid van de politieke partij De Groenen, met de zetel gevestigd in Utrecht, gevestigd op het adres 't Achterom 9, 5491 XD Sint-Oedenrode -- waarvan A.M.L. (Ad) van Rooij voor de afdelingen Sint-Oedenrode (thans: Meierijstad) en Heusden enig voorzitter is -- vanaf 15 juli 2013 (ruim 10,5 jaar lang):

1. In "Nederland" als stemgerechtigd lid van de politieke partij De Groenen niet heeft kunnen stemmen voor de verkiezingen van de gemeenteraad van Sint-Oedenrode (vanaf 2017 Meierijstad) en voor de verkiezingen van de leden van provinciale staten van Noord Brabant en de leden van de Eerste Kamer der Staten-Generaal in Nederland en voor de verkiezingen van de leden van het algemeen bestuur van Waterschap De Dommel en voor de verkiezingen van de leden van de Tweede Kamer der Staten-Generaal in Nederland en voor de verkiezingen van de leden van het Europees Parlement in de Europese Unie (ruim 10,5 jaar lang).

2. In "Nederland" als stemgerechtigd lid van de politieke partij De Groenen, met de zetel gevestigd in Utrecht, gevestigd op het adres 't Achterom 9, 5491 XD Sint-Oedenrode -- waarvan A.M.L. (Ad) van Rooij voor de afdelingen Sint-Oedenrode (thans: Meierijstad) en Heusden enig voorzitter is -- zich niet op een "verkiezingslijst" heeft kunnen laten zetten voor zijn politieke partij De Groenen voor de verkiezingen van de gemeenteraad van Sint-Oedenrode (vanaf 2017 Meierijstad) en voor de verkiezingen van de leden van provinciale staten van Noord Brabant en de leden van de Eerste Kamer der Staten-Generaal in Nederland en voor de verkiezingen van de leden van het algemeen bestuur van Waterschap De Dommel en voor de verkiezingen van de leden van de Tweede Kamer der Staten-Generaal in Nederland en voor de verkiezingen van de leden van het Europees Parlement in de Europese Unie (ruim 10,5 jaar lang).

3. In "België" als stemgerechtigd lid van de politieke partij "cd&v" niet heeft kunnen stemmen voor de verkiezingen van de gemeenteraad van Zonhoven en voor de verkiezingen van de leden van de provincieraad van Limburg en voor de verkiezingen van de leden van de Vlaamse volksvertegenwoordigers in het Vlaams Parlement en voor de verkiezingen van de leden van Kamer van volksvertegenwoordigers in de Belgische Kamer van Volksvertegenwoordigers en voor de verkiezingen van de leden van het Europees Parlement in de Europese Unie (ruim 10,5 jaar lang).

4. In "België" als stemgerechtigd lid van de politieke partij "cd&v" zich niet op een "verkiezingslijst" heeft kunnen laten zetten voor zijn politieke partij "cd&v" voor de verkiezingen van de gemeenteraad van Zonhoven en voor de verkiezingen van de leden van de provincieraad van Limburg en voor de verkiezingen van de leden van de Vlaamse volksvertegenwoordigers in het Vlaams Parlement en voor de verkiezingen van de leden van Kamer van volksvertegenwoordigers in de Belgische Kamer van Volksvertegenwoordigers en voor de verkiezingen van de leden van het Europees Parlement in de Europese Unie (ruim 10,5 jaar lang).

Deze maar liefst 10,5 jaar lang voortdurende verkiezingsfraude gepleegd door de Belgische politieke partijen " MR / Open Vld / CD&V (cd&v) / cdH (Les Engagés) / NV-A " in onderlinge samenspanning" met hun Nederlandse zusterpartijen "VVD / D66 / CDA / Christen Unie / PvdA- GroenLinks" is de Grootste "verkiezingsfraude" uit de wereldgeschiedenis. 

Het om die reden "uitmoorden" van het gehele gezin van Belgisch staatsburger A.M.L. (Ad) van Rooij (Rijksregisternummer: 53.03.10 603-37) en Nederlands staatsburger A.M.L. (Ad) van Rooij (Burgerservicenummer: 093391225) is de grootse "Politieke Moord" uit de uit de wereldgeschiedenis.

Let wel het betreffen meer dan "Tien Politieke Moorden" die vanuit Belgische politieke partijen " MR / Open Vld / CD&V (cd&v) / cdH (Les Engagés) / NV-A " in onderlinge samenspanning" met hun Nederlandse zusterpartijen "VVD / D66 / CDA / Christen Unie / PvdA- GroenLinks" daarmee zijn gepleegd. Dit vanwege het feit dat het juridisch rechtszaak voerende bedrijf Ecologisch Kennis Centrum B.V. (KvK-nummer: 16090111), gevestigd op het adres 't Achterom 9A, 5491 XD, Sint-Oedenrode, met als enig directeur A.M.L. van Rooij ((Rijksregisternummer: 53.03.10 603-37 (BE) / Burgerservicenummer: 093391225 (NL)) zijn gevolmachtigde cliënten al maar liefst ruim 11 jaar lang juridisch niet meer heeft kunnen bijstaan, waardoor bij hen voor tientallen miljoenen euro's aan eigendommen is gestolen, wat direct of indirect meer dan tien doden heeft veroorzaakt.

Het is deze "grensoverschrijdende criminele organisatie" die voor het op deze wijze vermoorden van meer dan tien mensen verantwoordelijk en aansprakelijk zijn. Enkel binnen het gezin van gevolmachtigd cliënt Ruud Rietveld (zie foto) heeft dat al twee directe doden tot gevolg gehad, te weten zijn vrouw en zijn zoon. Een grotere "Politieke" misdaad is ondenkbaar. Voor meer informatie daarover lees de volgende links op de Sociale Databank Nederland (www.sdnl.nl)

Een beerput vol met stinkende verrassingen

https://www.sdnl.nl/index1024.html

https://www.sdnl.nl/index1024.html 

De wraking van de rechtbank door ir. R.A.A. Rietveld (R) zijn twee voorbeelden van onwettige manipulatie van de rechtspraak met vervalsen van het politiearchief en GBA (Gemeentelijke basisadministratie persoonsgegevens) waarin 'n eerdere rechtszaak een groot aantal aangiftes zijn verdwenen, wie gaf opdracht?

Wie zijn belanghebbend? Alle mensen met bezit die dreigen failliet te gaan, rechtenstudenten, officieren van Justitie en de rechters. 

Daarnaast iedereen in het openbaar bestuur, advocaten en overheidsinstanties (toeslagen-affaire) met boter op het kwetsbare hoofd.

Het is 'Campingmaffiabaas' Janus Bergervoet waarmee voormalig Nederlands "CDA / cd&v / EVP" Minister -President Jan Peter Balkenende rond de tafel zit.

Voor meer informatie daarover lees het volgende artikel op QUOTE.

https://www.quotenet.nl/vastgoed/qasteel/a35001277/campingmaffiabaas-zet-kapitale-villa-euro26-miljoen-in-de-etalage/

'Campingmaffiabaas' zet kapitale villa
(€2,6 miljoen) in de etalage 

DOOR MARTIJN ZEVEN GEPUBLICEERD OP: 18/12/2020

Zelf wil Janus Bergervoet absoluut geen Godfather genoemd worden, toch zou zijn villa in Lunteren niet misstaan als decorstuk in een poldermaffiafilm.

Janus Bergervoet is de grote man achter Topparken, u vast welbekend. Volgens sommigen een omstreden exploitant. Hij wordt op internetportalen en consumentensites beschuldigd bewoners af te persen met hoge prijzen en door één man zelfs uitgemaakt voor de capo di tutti capi van de 'campingmaffia'. Bergervoet haalde ook al eens Geenstijl met een geslaagde poging een paar krakers uit een pand in Maarssen te bonjouren. Dat leverde kritiek op, maar bij anderen ook respect voor zo veel ondernemende eigenrichting.

Lees: Ruud Rietveld vecht tegen wat hij noemt de 'campingmaffia'

https://www.sdnl.nl/rietveld-maes.htm

https://www.sdnl.nl/rietveld-2.htm

In 2018 ging Quote langs bij de man die dus zelf absoluut niet met een maffia-godfather vergeleken wil worden. 'Je zet mij niet weg als godfather, hè. Die associatie met maffia moet ik niet hebben,' zei hij toen.

Hoe het ook zij, zijn villa zou best als decorstuk in een poldermaffiaproductie kunnen dienen. Zoveel is wél duidelijk. Bergervoet kocht het geheel in 2003 samen met zijn in 2017 overleden echtgenote voor iets meer dan €1,8 miljoen. Samen lieten zij de boel grondig onder handen nemen.

De inrichting moet uw smaak zijn; een tikje nouveau riche, maar het binnenzwembad, de jacuzzi en het café-aan-huis zijn zeker in deze tijden geen overbodige luxe voor de welgestelde. En wat te denken van de garage waar we nu twee Ferrari's en twee old-timers in ontwaren. Ook niet slecht toch?

Godfather of niet. Kijkt u vooral zelf even rond, en ja, de parkachtige tuin vinden wij zelfs prachtig. Mooier dan de parken op Topparken-grondgebied? Wellicht.

Overigens gooide ook zoon Peter zijn villa onlangs al in de verkoop. Zou de familie met z'n allen lekker gezellig op een van hun parken een commune aan het bouwen zijn?

Zoals U hierboven heeft kunnen lezen zijn de vanaf 21 december 2010 tot heden veroorzakende federale ministers van Financiën en Fraudebestrijding, Binnenlandse Zaken en Justitie, lid van de volgende politieke partijen " MR / Open Vld / CD&V (cd&v) / cdH (Les Engagés) / NV-A ". Dit betekent dat er maar een gesettelde politieke partij binnen België is die dit 's werelds grootste misdaad probleem kan oplossen en dat is de politieke partij Parti Socialiste (PS) onder voorzitter Paul Magnette (zie foto). Dit betekent dat Paul Magnette de nieuwe premier van   moet worden om dit gigantisch grote probleem op te lossen.

Let wel het betreffen meer dan "Tien Politieke Moorden" die vanuit Belgische politieke partijen " MR / Open Vld / CD&V (cd&v) / cdH (Les Engagés) / NV-A "in onderlinge samenspanning" met hun Nederlandse zusterpartijen "VVD / D66 / CDA / Christen Unie / PvdA- GroenLinks" zijn gepleegd. Dit betekent dat voorzitter Paul Magnette van de politieke partij Parti Socialiste (PS) de "Goddelijke Opdracht" heeft gekregen om ook alle maffia praktijken vanuit Nederland, via België, vanuit de Benelux Unie, via de Europese Unie naar alle 193 landen van de Verenigde Naties op te lossen.

Het is dan ook geen toeval dat Paul Magnette, Président PARTI SOCIALISTE (e-mail: info@ps.be, paul.magnette@ps.be en paul.magnette@charleroi.be) ruim tien jaar geleden op mijn pad is gekomen en dat Belgisch en Nederlands staatsburger A.M.L. van Rooij ((Rijksregisternummer: 53.03.10 603-37 (BE) / Burgerservicenummer: 093391225 (NL)) als voorzitter van de Nederlandse politieke partij De Groenen, met de zetel gevestigd in Utrecht, gevestigd op het adres 't Achterom 9, 5491 XD Sint-Oedenrode, waarvan A.M.L. (Ad) van Rooij voor de afdelingen Sint-Oedenrode (thans: Meierijstad) en Heusden enig voorzitter is, ondanks zijn ruim 10 jaar lange "politieke liquidatie" door bovengenoemde Belgische en Nederlandse politieke partijen, als betalend stemgerechtigd cd&v-lid onder mijn hoog gewaardeerde voorzitter Sammy Mahdi (zie foto) -- die binnen zijn politieke partij "cd&v" met een "bijna niet omkeerbare erfenis" is opgezadeld -- nog in leven is.

Het is dan ook geen toeval dat God Zij Dank het met name zijn ijzersterke vriendin Nawal Farih (zie foto) is geweest die ervoor heeft gezorgd dat cd&v-lid A.M.L. (Ad) van Rooij (Rijksregisternummer: 53.03.10 603-37) het zolang "zonder zijn vrouw en zoon en zonder woning en geld" heeft kunnen blijven volhouden. Gods Wil Geschiedt.

Iedereen die tot tien kan tellen zal begrijpen dat het in 1980 opgerichte Belgische Grondwettelijk Hof (zie foto) de bij decreet van 7 februari 1831 aangenomen Belgische Grondwet overtreedt. Dit vanwege het eenvoudige feit dat "gelijktijdig" met het aannemen van betreffend decreet op 7 februari 1831 het Belgisch Grondwettelijk Hof had moeten worden opgericht, waarbij het op 19 april 1839 ondertekenende Verdrag van Londen in en vanuit de "Soevereine Staat België" in alle wereldlanden Grondwettelijk moet worden nageleefd.

Met de oprichting van Belgische Grondwettelijk Hof in 1980 heeft de Constitutionele monarchie van België, zijnde de onlosmakelijk aan elkaar verbonden koning Filip en Belgische federale regering, zelf beslist dat België al maar liefst vanaf 19 april 1839 het door henzelf ondertekende Verdrag van Londen al maar liefst 185 jaar lang in zeer ernstige mate hebben overtreden. Dit wordt bevestigd door het vanaf 25 januari 1944 van kracht zijnde politieke testament van de voormalige Belgische koning Leopold III (de grootvader van de huidige koning Filip) met daarin letterlijk de volgende tekst:

" - 8. De buitenlandse en koloniale politiek - Inzake het internationale statuut eis ik in naam van de grondwet dat België in zijn volledige onafhankelijkheid zou worden hersteld en dat het geen verbintenissen of akkoorden met andere staten zou aanvaarden, van welke aard ook, dan in volledige soevereiniteit en mits de noodzakelijke tegenprestaties. Ik herinner er bovendien aan dat volgens de grondwet een verdrag geen enkele waarde heeft indien het niet de koninklijke handtekening draagt

(LEES HIER en HIER).

Het behoeft dan ook geen toelichting dat de voormalige Belgische koning Leopold III (de grootvader van de huidige koning Filip) om die reden op bevel van de Duitse keizer en koning Wilhelm II van Pruisen vanuit 't Sticht Utrecht (grofweg de provincie Utrecht) op 7 juni 1944, de dag na de Landing in Normandië, eerst koning Leopold III en daags daarop de gehele koninklijke familie is gedeporteerd naar het kasteel Hirschstein aan de Elbe in Saksen in het Duitse Rijk van de Duitse keizer en koning Wilhelm II van Pruisen.

Het behoeft dan ook geen toelichting dat drie maanden daarna op 5 september 1944 Paul Henri Spaak (BWP/PES/S&D) in Londen, namens de Regering van Zijne Majesteit de Koning der Belgen de Nederlands-Belgische-Luxemburgse Douane-overeenkomst heeft ondertekend, zonder handtekening van koning Leopold III en daarmee nooit is bekrachtigd, in strijd met het op 19 april 1839 gesloten Verdrag van Londen en daarmee in strijd met de Belgische Grondwet. Om die reden werd koning Leopold III op 7 maart 1945 overgebracht naar Strobl in Oostenrijk, van waaruit hij op 1 oktober 1945 noodgedwongen verhuisde naar Pregny-Chambésy in Zwitserland, waar hij van de opvolgende Belgische regeringen Van Acker II (1945-1946), Spaak II (1946), Van Acker III (1946), Huysmans (1946-1947), Spaak III (1947-1948), Spaak IV (1948-1949), G. Eyskens I (1949-1950) en Duvieusart (1950) tot 22 juli 1950 (bijna 6 jaar lang) in "ballingschap" moest verblijven.

Deze 185 jaar lang voortdurende ONGRONDWETTIGHEID vanuit België, via de Benelux Unie (als illegale proeftuin) naar alle 27 landen van de Europese Unie en vanuit de Europese Unie in alle 193 lidstaten van de Verenigde Naties, heeft van de gehele AARDSE WERELD een   gemaakt onder dictatoriale aansturing vanuit het Verenigd Koninkrijk der Nederlanden (qua grondgebied gelijk aan de Benelux Unie) dat vanaf 19 april 1839 grondwettelijk niet meer bestaat. 

Dit betekent dat als gevolg daarvan alle met België (zie foto) vanaf 19 april 1839 gesloten "Verdragen" in strijd met de bij decreet van 7 februari 1831 aangenomen Belgische Grondwet tot stand zijn gekomen een daarmee ONGRONDWETTIG zijn, waarvan U de meest belangrijkste Verdragen" (met toelichtend schrijven) hieronder vindt ingelast.

Daarom moesten de bestuurscentra van de Benelux-Unie, de Europese-Unie en de NAVO in Brussel (België) worden gevestigd, moest het Hof van Justitie van de Europese Unie in Luxemburg worden gevestigd en moest het Internationaal Strafhof, Europol en Eurojust in Den Haag (Nederland) worden gevestigd, zijnde het grondgebied van de Benelux-Unie (waarvan het grondgebied gelijk is aan dat van het Verenigd Koninkrijk der Nederlanden van 1815-1830, zie foto), waarop de Wet van 18 april 1827 (Staatsblad 20) die luidde: `Wet op de Zamenstelling der Regterlijke Magt en het Beleid der Justitie'. In Art. 1. van de Wet van den 18 April 1827 stond: De regterlijke magt wordt, onverminderd het regtsgebied aan den militairen regter toegekend, uitgeoefend door : 1°. De Kanton-Geregten; 2°. De Arrondissements-Regtbanken; 3°. De Provinciale-Geregtshoven, en de kriminele Regtbank te Amsterdam gevestigd; 4°. Den Hoogen Raad vanaf de 1sten October 1838 vanuit het Verenigd Koninkrijk der Nederlanden ONHERROEPELIJKE RECHTSKRACHT heeft, zoals dat op 18 april 1827 was begrenst (zie foto) in alle 193 landen van de Verenigde Naties, Het behoeft dan ook geen toelichting dat Mark Rutte (VVD) om die reden de nieuwe Secretaris-Generaal van de NAVO in Brussel (België) moet worden.

Het is Paul Magnette, Président PARTI SOCIALISTE, die de "Goddelijke Opdracht" heeft gekregen om dit "gehele AARDSE WERELD omvattende" probleem samen met een "hernieuwde cd&v" met de hulp van mijn voorzitter Sammy Mahdi -- die binnen zijn politieke partij "cd&v" met een "bijna niet omkeerbare erfenis" is opgezadeld – en zijn ijzersterke vriendin Nawal Farih (zie foto) dit gaan oplossen Gods Wil Geschiedt.

Met in achtneming van bovengenoemde feiten mogen het duidelijk zijn dat dit "gehele AARDSE WERELD omvattende" probleem nooit kan worden opgelost middels een samenwerking met de volgende Belgische politieke partijen " MR / Open Vld / NV-A" en met de Nederlandse politieke partijen "VVD / D66 / CDA / Christen Unie / PvdA- GroenLinks".

De samenwerking in België moet dan ook worden gezocht in politieke partijen die niet eerder deel hebben uitgemaakt van Belgische regeringen en bereid zijn om terug te keren naar een Soevereine Staat en Unitaire Staat België. Dit is ook wat Partij van de Arbeid van België (PVDA), onder partijvoorzitter Raoul Hedebouw (zie foto), al jarenlang nastreeft.

Onder de voorwaarde dat het Vlaams Belang wil terugkeren naar een Soevereine Staat en Unitaire Staat België kan heel goed worden samengewerkt met het Vlaams Belang, onder partijvoorzitter Tom Van Grieken (zie foto), om dit "gehele AARDSE WERELD omvattende" probleem vanuit de nieuwe Belgisch premier Paul Magnette (PS) samen met een "hernieuwde cd&v" en de "PVDA" te helpen oplossen.

Hetzelfde geldt voor de Nederlandse politieke partijen "PVV" onder de "twee-eenheid" Geert Wilders en Fleur Agema en "NSC" onder partijvoorzitter Pieter Omtzigt en "BBB" onder partijvoorzitter Caroline van der Plas (zie foto's hieronder).

De oplossing van dit "gehele AARDSE WERELD omvattende" probleem is niet moeilijk en kan in zeer korte tijd als volgt ten uitvoer worden gebracht. 

Lees daarvoor mijn 152 blz. tellende spoedeisende verzoekschrift d.d. 10 maart 2024 (kenmerk: AvR/100324/ConMon-NL) aan VVD minister president Mark Rutte van Nederland (waarop hij weigert te reageren) hieronder ingelast in de volgende link op De Nieuwe Media (https://www.de-nieuwe-media.nl/) met daarin opgenomen de volgende "Conclusie en Aanbevelingen".

Conclusie en Aanbevelingen

Met de feitelijke en wettelijke inhoud van bovengenoemde "blz. 1 t/m 144" is onmiskenbaar komen vast te staan dat alle Nederlandse kabinetten te beginnen met het kabinet Schimmelpenninck (25 maart 1848 tot 7 mei 1848) tot en met het huidige kabinet Rutte IV (vanaf 7 juli 2023 demissionair) onder huidig Minister-President Mark Rutte ONGRONDWETTIG zijn, omdat bij Wet van 18 april 1827 (Staatsblad 20) – die bij koninklijk besluit op den 1sten October 1838 onherroepelijke rechtskracht heeft verkregen – is beslist dat Nederland (zonder België) vanaf het op 19 april 1839 ondertekenende Verdrag van Londen (al 185 jaar lang) grondwettelijk nooit heeft bestaan en dat als gevolg daarvan ook Luxemburg (al 185 jaar lang) grondwettelijk niet bestaat.

Op grond daarvan bent u, zijnde minister-president Mark Rutte, als erfopvolger van uw voorgangers, grondwettelijk verplicht om per direct (retroactief vanaf 19 april 1839) uw ontslag en dat van uw gehele demissionare kabinet Rutte IV aan te bieden bij Koning Willem Alexander, die op zijn beurt grondwettelijk verplicht is om dat ontslag te aanvaarden. Ondergetekende acht rechtspersonen verzoeken u dan ook om dat te doen en daarover niet te blijven zwijgen tot dat het te laat is voor alle acht miljard wereldbewoners op onze aarde.

Er is maar een mogelijkheid om uit deze vanaf 19 april 1839 door koning Willem I bij koninklijk besluit gepleegde staatsgreep te geraken, die enkel en alleen maar kan leiden tot het uitroeien van alle acht miljard wereldbewoners als daarmee niet onmiddellijk wordt gestopt, en dat is om in de geschiedenis terug te gaan naar de "bron-veroorzaker". 

De "bron-veroorzaker" van deze vanaf 19 april 1839 bij koninklijk besluit gepleegde staatsgreep is koning Willem I. Dit omdat koning Willem I in nauwe samenwerking met zijn Secretaris van Staat Mr. H.J. (Henri) baron van Doorn van Westcapelle op 1 oktober 1838 -- ruim twee maanden voor de finale vaststelling van de vredesregeling met het protocol van 6 december 1938 door de Conferentie van Londen en ruim zes maanden voor het op 19 april 1839 door de Nederlandse gezant Salomon Dedel en de Belgische gezant Sylvain van de Weyer ondertekenende Verdrag van Londen, waarop de mogendheden (Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Oostenrijk, Pruisen en Rusland) hun akkoord hebben betuigd – bij Koninklijk Besluit het op 19 april 1839 ondertekenende Verdrag van Londen heeft ondermijnd. Hiermee heeft koning Willem I een staatsgreep op wereldniveau gepleegd, welke tot op de dag van vandaag is blijven voortduren. De gevolgen daarvan heeft u hierboven kunnen lezen.

Daarmee is bij Wet van 18 april 1827 (Staatsblad 20) – die op den 1sten October 1838 onherroepelijke rechtskracht heeft verkregen – Grondwettelijk beslist dat België vanaf 1830 tot op heden (al196 jaar lang) Grondwettelijk nooit heeft bestaan.

Daarmee is bij Wet van 18 april 1827 (Staatsblad 20) – die op den 1sten October 1838 onherroepelijke rechtskracht heeft verkregen – Grondwettelijk beslist dat Nederland (zonder België) vanaf het op 19 april 1839 ondertekenende Verdrag van Londen (al 185 jaar lang) Grondwettelijk nooit heeft bestaan en dat als gevolg daarvan ook Luxemburg (al 185 jaar lang) Grondwettelijk niet bestaat. 

De erfopvolger van de "bron-veroorzaker" koning Willem I is huidig koning Willem Alexander. Dit betekent dat hij als erfopvolger verantwoordelijk is dat de Wet van 18 april 1827 (Staatsblad 20) – die op den 1sten October 1838 onherroepelijke rechtskracht heeft verkregen – ervoor heeft gezorgd dat vanuit Nederland en België alle wereldlanden, waarmee Nederland en/of België vanaf 19 april 1839 een Verdrag hebben gesloten (waaronder alle 27 landen van de Europese Unie, alle 193 landen van de Verenigde Naties en alle 32 landen van de NAVO) al maar liefst 185 jaar lang het Verdrag van Londen hebben ondermijnd als gevolg van de voortzetting van deze geheim gehouden staatsgreep op wereldniveau, met als gevolg dat de huidige wereld een Hel op Aarde is geworden, waarbij het voortbestaan van de mensheid in groot gevaar is gekomen als niet onmiddellijk wordt ingegrepen. Mijn aanbeveling aan koning Willem Alexander is dan ook om dit spoedeisend verzoekschrift aan de Constitutionele monarchie van Nederland aandachtig te lezen en zijn vrouw koningin Maxima als speciaal pleitbezorger van de Verenigde Naties daarin volledig te betrekken. 

Het is vervolgens koningin Maxima als speciaal pleitbezorger van de Verenigde Naties die deze vanuit de Constitutionele monarchie van Nederland met behulp van private bedrijven vanaf 19 april 1839 in alle wereldlanden gepleegde staatsgreep kan bespreken met secretaris-Generaal António Guterres van de Verenigde Naties. 

Het is vervolgens secretaris-Generaal António Guterres die ervoor moet zorgen dat alle 193 landen van de Verenigde Naties per direct het op 19 april 1839 ondergetekende Verdrag van Londen ten uitvoer moeten brengen, waarmee een einde komt aan deze maar liefst 185 jaar lang gepleegde staatsgreep vanuit de Constitutionele monarchie van Nederland met behulp van private bedrijven in alle wereldlanden. Dit betekent dat België (na 185 jaar) daarmee per direct een soevereine staat is geworden met gesloten grenzen en eigen munteenheid (Belgische frank) met de Belgische Grondwet zoals die op 19 april 1839 van kracht was. 

Mijn voorstel is om in alle 193 landen van de Verenigde Naties hetzelfde te doen, wat betekent dat alle 193 landen van de Verenigde Naties daarmee per direct soevereine staten zijn geworden met gesloten grenzen en met dezelfde Grondwet als de Belgische Grondwet zoals die op 19 april 1839 van kracht was. Secretaris-Generaal António Guterres van de Verenigde Naties kan vervolgens hiervoor alle 193 landen van de Verenigde Naties bij elkaar roepen om dit te bespreken. Na een akkoord hierover behoren alle huidige en toekomstige oorlogen per direct tot het verleden en kan gezamenlijk vanuit 193 soevereine staten met gesloten grenzen en een eigen munt worden gewerkt aan het oplossen van alle wereldproblemen die private bedrijven, globalisering, open grenzen, liberalisering, etc. (lees blz. 1 t/m 144 hierboven) met zich hebben meegebracht.

Daarmee wordt een totale vernietiging van de mensheid op aarde nipt op tijd voorkomen.

Gods Wil Geschiedt

Beste cd&v partijgenoot vicepremier en minister van financiën Vincent Van Peteghem, namens deze de Constitutionele monarchie van België als bestuurder van de BELFIUS BANK, BELFIUS INSURANCE en BELFIUS ASSET MANAGEMENT – zijnde de Belgische federale overheid -- maken ondergetekende acht rechtspersonen, waaraan Belgisch staatsburger cd&v lid A.M.L. van Rooij (Rijksregisternummer: 53.03.10 603-37) onlosmakelijk zit verbonden, U hierbij kenbaar dat onder de volgende link: https://www.ibz.rrn.fgov.be/nl/rijksregister/ op de Belgische federale Overheid letterlijk het volgende staat geschreven:

Rijksregister 

Het Rijksregister is het informatieverwerkingssysteem dat de registratie, opslag en communicatie van identificatiegegevens van personen verzekert. 

Het Rijksregister is dus een centrale databank waarin volgende groepen zijn geregistreerd: alle Belgen die in België verblijven; alle Belgen die in het buitenland verblijven en die zich hebben ingeschreven in de bevolkingsregisters die worden bijgehouden in de diplomatieke of consulaire posten in het buitenland; alle vreemdelingen die verblijven in België en die de toelating hebben om zich te vestigen of te verblijven in België.

Het Rijksregister is bevoegd voor het toelaten van de toegang tot de informatie in het Rijksregister en de communicatie van deze gegevens

Dankzij de toepassing 'Mijn Dossier' kan u uw informatiegegevens in het Rijksregister checken. Als u eventueel een fout vaststelt, kan u deze melden

Het Rijksregister verbetert en moderniseert voortdurend haar werking door de nieuwste technologieën te integreren, de toepassingen gebruiksvriendelijker te maken voor haar gebruikers en de aan hen aangeboden diensten te diversifiëren, en bij dit alles de veiligheid op haar hoogste niveau te garanderen.

Beste vicepremier en minister van financiën Vincent Van Peteghem, namens deze de Constitutionele monarchie van België als bestuurder van de BELFIUS BANK, BELFIUS INSURANCE en BELFIUS ASSET MANAGEMENT – zijnde de Belgische federale overheid – om redenen zoals hierboven beschreven (lees blz. 1 t/m 56) heeft Uw cd&v partijgenoot A.M.L. van Rooij (Rijksregisternummer: 53.03.10 603-37), vanwege zijn maar liefst 10,5 jaar lang verlopen paspoort geen toegang tot zijn persoonlijke 'Mijn Dossier' in het Belgische Rijksregister.

Gezien de funeste gevolgen daarvan voor mijn gezin (twee doden, mijn vrouw Annelies en mijn zoon Jos), de vele gezinnen die aan het Ecologisch Kennis Centrum B.V. (met als enig directeur A.M.L. van Rooij hun volmacht hebben gegeven) met meer dan tien doden als gevolg daarvan, waaronder bij het gezin van Ruud Rietveld (twee doden, zijn vrouw en zijn zoon), richten ondergetekende acht rechtspersonen, aan hiervoor bestuurlijk verantwoordelijk vicepremier en minister Vincent Van Peteghem van financiën als bestuurder van de BELFIUS BANK, BELFIUS INSURANCE en BELFIUS ASSET MANAGEMENT – zijnde de Belgische federale overheid – het spoedeisende nadrukkelijke verzoek om aan Uw politieke cd&v partijgenoot A.M.L. van Rooij (Rijksregisternummer: 53.03.10 603-37), namens deze ondergetekende acht rechtspersonen, -- per direct (op uiterlijk 8 april 2024) een attest van hoofdverblijfplaats met historiek uit het Belgische Rijksregister aan Belgisch staatsburger cd&v lid A.M.L. van Rooij (Rijksregisternummer: 53.03.10 603-37) van mij en mijn vrouw J.E.M. van Rooij van Nunen (Rijksregisternummer: 55.09.20 510-11) te verstrekken en te versturen naar mijn e-mail a.vanrooij53@gmail.com, waartoe U wettelijk verplicht bent.

Met vriendelijke Groeten,

Kopiehouders

 • Mgr. Franco Coppola,  Apostolische nuntius bij het koninkrijk België (e-mails na.belux@diplomat.va, nuncioeuropa@nuncioeuropa.org en vatican@diplobel.org) · Belgische koning Filip (e-mail: requests@kppr.be)
 • Ruud Rietveld, een van de tientallen slachtoffers die aan het juridisch rechtszaak voerende bedrijf Ecologisch Kennis Centrum B.V. (KvK-nummer: 16090111) een volmacht heeft gegeven, maar hem door toedoen van deze valse Open Vld drie eenheid Alexander De Croo, Tom Ongena en Johny De Raeve al elf jaar lang niet meer juridisch heeft kunnen bijstaan (e-mails ruudrietveldvertelt@hotmail.com en ruud.rietveld20@gmail.com)
 • Geert Wilders en Fleur Agema (PVV), Fractievoorzitter van de Nederlandse politieke partij "Partij voor de Vrijheid" (e-mails m.agema@tweedekamer.nl, g.wilders@tweedekamer.nl, e.esser@tweedekamer.nl en Pvv.publiek@tweedekamer.nl) 
 • Pieter Omtzigt (NSC), Fractievoorzitter van de Nederlandse politieke partij "Nieuw Sociaal Contract" (e-mails pieter.omtzigt@tweedekamer.nl, e.vhijum@tweedekamer.nl en f.zeedijk-raeven@tweedekamer.nl) 
 • Caroline van der Plas (BBB), Fractievoorzitter van de politieke partij "Boeren Burger Beweging" (e-mails c.vdplas@tweedekamer.nl, m.keijzer@tweedekamer.nl en l.helder@tweedekamer.nl) 
 • Donald J. Trump, Presidential Library (e-mail: trump.library@nara.gov)
 • Alle 27 leden van de Gemeenteraad & raad voor maatschappelijk welzijn van de gemeente Zonhoven (e-mails: sofie.vanoppen@zonhoven.be, burgemeester@zonhoven.be, bram.deraeve@zonhoven.be, frederick.vandeput@zonhoven.be, johan.vanhoyland@zonhoven.be, frank.vandebeek@zonhoven.be, johan.schraepen@zonhoven.be, ria.hendrikx@zonhoven.be, jean-paul.briers@zonhoven.be, nathalie.claes@zonhoven.be, bart.heleven@zonhoven.be, sven.lieten@zonhoven.be, lieve.vandeput@zonhoven.be, yannick.aerts@zonhoven.be, inge.becks@zonhoven.be, pol.bos@zonhoven.be, libera.crescente@zonhoven.be, katrien.hoebers@zonhoven.be, lennert.kippers@zonhoven.be, kris.knuts@zonhoven.be, johny.lenskens@zonhoven.be, steven.reynders@zonhoven.be, cederique.schellis@zonhoven.be, karen.schillebeeks@zonhoven.be, dominic.tholen@zonhoven.be, martin.vandereyt@zonhoven.be, bart.vanhorenbeek@zonhoven.be)
 • Alexander de Croo (Open Vld), Premier van België en voorzitter van de Europese Unie (e-mail: contact@premier.be)
 • Paul Van Tigchelt (Open Vld), Vicepremier en minister van Justitie en Noordzee in de regering De Croo (e-mail: contact@teamjustitie.be)
 • Annelies Verlinden (cd&v), minister van Binnenlandse Zaken, Institutionele Hervormingen en Democratische Vernieuwing van België in de regering De Croo (e-mail: info@verlinden.belgium.be)
 • Vincent Van Peteghem (cd&v), Vicepremier en minister van Financiën van België in de regering De Croo (e-mails: info@vincent.minfin.be en miet.deckers@vincent.minfin.be)
 • Pierre-Yves Dermagne (PS), Vice-eersteminister en minister van Economie en Werk in de regering De Croo (e-mails: pierre-yves.dermagne@dermagne.fed.be en Laurens.Teerlinck@dermagne.fed.be)
 • David Clarinal (MR), Vice-eersteminister en minister van Middenstand, Zelfstandigen, KMO's en Landbouw, Institutionele Hervormingen en Democratische Vernieuwing in de regering De Croo (e-mail: info@clarinval.belgium.be)
 • Frank Vandenbroucke (Vooruit), Vice-eersteminister en minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid in de regering De Croo (e-mail: info@vandenbroucke.fed.be)
 • Petra De Sutter (Groen), Vice-eersteminister en minister van Ambtenarenzaken, Overheidsbedrijven, Telecommunicatie en Post in de regering De Croo (e-mail: info@desutter.fed.be)
 • Georges Gilkinet (Ecolo), Vice-eersteminister en minister van Mobiliteit in de regering De Croo (e-mails: info@gilkinet.fed.be, litte.frooninckx@gilkinet.fed.be en Pascal.Devos@gilkinet.fed.be)
 • Karine Lalieux (PS), Minister van Pensioenen en Maatschappelijke Integratie, belast met Personen met een handicap, Armoedebestrijding en Beliris in de regering De Croo (e-mails: info@lalieux.fed.be en sam.vandeputte@lalieux.fed.be)
 • Ludivine Dedonder (PS), Minister van Defensie in de regering De Croo (e-mail: ludivine.dedonder@mil.be)
 • Zakia Khattabi (Ecolo), Minister van Klimaat, Leefmilieu, Duurzame Ontwikkeling en Green Deal in de regering De Croo (e-mails: info@khattabi.fed.be, clara.symoens@khattabi.fed.be, robin.hublet@khattabi.fed.be en mathias.bienstman@khattabi.fed.be)
 • Tinne Van der Straeten (Groen), Minister van Energie in de regering De Croo (e-mail: info@vanderstraeten.belgium.be)
 • Hadja Lahbib (MR), Minister van Buitenlandse Zaken, Europese Zaken en Buitenlandse Handel, en de Federale Culturele Instellingen in de regering De Croo (e-mail: hadja.lahbib@diplobel.fed.be)
 • Caroline Gennez (Vooruit), Minister van Ontwikkelingssamenwerking en Grootstedelijk Beleid in de regering De Croo (e-mails: info@gennez.fed.be en rebecca.castermans@diplobel.fed.be)
 • Thomas Dermine (PS), Staatssecretaris voor Relance en Strategische Investeringen, belast met Wetenschapsbeleid, toegevoegd aan de minister van Economie en Werk in de regering De Croo (e-mail: thomas.dermine@dermine.fed.be)
 • Mathieu Michel (MR), Staatssecretaris voor Digitalisering, belast met Administratieve Vereenvoudiging, Privacy en de Regie der gebouwen, toegevoegd aan de eerste minister in de regering De Croo (e-mail: info@michel.fed.be)
 • Alexia Bertrand (MR), Staatssecretaris voor Begroting en Consumentenbescherming, toegevoegd aan de minister van Justitie en Noordzee in de regering De Croo (e-mail: Info@bertrand.fed.be)
 • Marie-Colline Leroy (Ecolo), Staatssecretaris voor Gendergelijkheid, Gelijke Kansen en Diversiteit, toegevoegd aan de Minister van Mobiliteit in de regering De Croo (e-mail: info@leroy.fed.be)
 • Nicole de Moor (cd&v), Staatssecretaris Asiel en Migratie in de regering De Croo (e-mail info.demoor@demoor.fed.be)
 • Eliane Tillieux (PS), Voorzitter van de Kamer van Volksvertegenwoordigers in de regering De Croo (e-mail: Eliane.tillieux@dekamer.be)
 • Peter De Roover (NV-A), Fractievoorzitter van de Kamer van Volksvertegenwoordigers in de regering De Croo (e-mail: peter.deroover@n-va.be en aaron.verbrugghe@n-va.be)
 • Barbara Pas (Vlaams Belang), Fractievoorzitter in de Kamer van Volksvertegenwoordigers in de regering De Croo (e-mails: barbara.pas@vlaamsbelang.org eninfo@vlaamsbelang.org)
 • Raoul Hedebouw en Peter Mertens (PVDA PTB), Fractievoorzitter in de Kamer van Volksvertegenwoordigers in de regering De Croo (e-mails: raoul.hedebouw@lachambre.be en peter.mertens@dekamer.be)
 • Venessa Matz (Les Engagés), Fractievoorzitter in de Kamer van Volksvertegenwoordigers in de regering De Croo (e-mail: venessa.matz@lachambre.be)
 • Sophie Rohonyi (DéFI), Fractievoorzitter in de Kamer van Volksvertegenwoordigers in de regering De Croo (e-mail: sophie.rohonyi@lachambre.be)
 • Stephanie D'Hose (Open Vld), Voorzitter van de Senaat in België (e-mails: stephanie.dhose@presidium.senate.be en stephanie.dhose@stad.gent)
 • Tom Ongena (Open Vld), Partijvoorzitter Open-Vld en gemeenteraadslid Sint-Katelijne-Waver (e-mails: voorzitter@openvld.be, ongenaskw@gmail.com) · Sammy Mahdi, Partijvoorzitter van de cd&v in België (e-mails: voorzitter@cdenv.be en info@cdenv.be)
 • Maxime Prévot, Partijvoorzitter van Les Engagés in België en burgemeester van Namen (e-mails: info@lesengages.be en maxime.prevot@ville.namur.be) · Bart De Wever (NV-A), partijvoorzitter van de NV-A (e-mails: bart.dewever@stad.antwerpen.be en bart.dewever@n-va.be)
 • Tom van Grieken (Vlaams Belang), partijvoorzitter van het Vlaams Belang (e-mail: tom.vangrieken@vlaamsbelang.org) · Melissa Depraetere (Vooruit), partijvoorzitter van Vooruit (e-mail: hallo@vooruit.org)
 • Nadia Naji en Jeremie Vaneeckhout (Groen), partijvoorzitters van Groen (e-mails: jeremie.vaneeckhout@vlaamsparlement.be, marthe.mennes@groen.be, jelle.vincke@groen.be, frederik.vandenbril@groen.be, willem.jaques@groen.be, karen.fonteyne@groen.be en koen.baetens@groen.be)
 • Nawal Farih, Belgisch volksvertegenwoordiger De Kamer en Gemeenteraadslid Genk van de cd&v in België (e-mail: nawal.farih@dekamer.be en nawal.farih@genk.be)
 • Hilde Crevits (cd&v), Vlaams viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin in de regering-Jambon (e-mail: kabinet.crevits@vlaanderen.be)
 • Jo Brouns (cd&v), Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale economie en Landbouw in de regering-Jambon (e-mail: kabinet.brouns@vlaanderen.be)
 • Benjamin Dalle (cd&v), Vlaams minister van Brussel, Jeugd, Media en Armoedebestrijding in de regering-Jambon (e-mail: kabinet.dalle@vlaanderen.be)
 • Jan Jambon (NV-A), Minister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Buitenlandse Zaken, Cultuur, Digitalisering en Facilitair Management in de regering regering-Jambon (e-mail kabinet.jambon@vlaanderen.be)
 • Gwendolyn Rutten (Open Vld), Viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Binnenlands Bestuur, Bestuurszaken, Inburgering en Gelijke Kansen in de regering regering-Jambon (e-mail kabinet.rutten@vlaanderen.be)
 • Zuhal Demir (NV-A), Vlaams minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme in de regering regering-Jambon (e-mail kabinet.demir@vlaanderen.be
 • Matthias Diependaele (NV-A), Vlaams minister van Financiën en Begroting, Wonen en Onroerend Erfgoed in de regering regering-Jambon (e-mail kabinet.diependaele@vlaanderen.be)
 • Lydia Peeters (Open Vld), Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken (e-mail kabinet.peeters@vlaanderen.be)
 • Liesbeth Homans (NV-A), Voorzitter van het Vlaams Parlement (e-mails: liesbeth.homans@vlaamsparlement.be, steven.vandeperre@vlaamsparlement.be en lieven.derouck@vlaamsparlement.be)
 • Filip Dewinter (Vlaams Belang), Ondervoorzitter van het Vlaams Parlement (e-mails: info@vlaamsbelang.org en filip.dewinter@vlaamsbelang.org)
 • Wilfried Vandaele (NV-A), fractievoorzitter in het Vlaams Parlement (e-mails: wilfried.vandaele@vlaamsparlement.be, nico.moyaert@vlaamsparlement.be en fractie.n-va@vlaamsparlement.be)
 • Chris Janssens (Vlaams Belang), fractievoorzitter in het Vlaams Parlement (e-mails: chris.janssens@vlaamsparlement.be, wim.vanosselaer@vlaamsbelang.org en fractie.vlaamsbelang@vlaamsparlement.be)
 • Peter Van Rompuy (cd&v), fractievoorzitter in het Vlaams Parlement (e-mails: peter.vanrompuy@vlaamsparlement.be, yves.degraeve@vlaamsparlement.be en fractie.cdenv@vlaamsparlement.be) 
 • Willem-Frederik Schiltz (Open Vld), fractievoorzitter in het Vlaams Parlement (e-mails: willem-frederik.schiltz@vlaamsparlement.be, herman.devos@vlaamsparlement.be en enfractie.openvld@vlaamsparlement.be)
 • Hannelore Goeman (Vooruit), fractievoorzitter in het Vlaams Parlement (e-mails: hannelore.goeman@vlaamsparlement.be en tine.soens@vlaamsparlement.be)
 • Mieke Schauvliege (Groen), fractievoorzitter in het Vlaams Parlement (e-mails: mieke.schauvliege@vlaamsparlement.be, gijs.ory@groen.be en fractie.groen@vlaamsparlement.be)
 • Jos D'Haese (PVDA), fractievoorzitter in het Vlaams Parlement (e-mails: jos.dhaese@vlaamsparlement.be en quinten.vanheuverzwyn@vlaamsparlement.be)
 • Els Ampe (Onafhankelijk), fractievoorzitter in het Vlaams Parlement (e-mail: els.ampe@vlaamsparlement.be)
 • Sihame El Kaouakibi (Onafhankelijk), fractievoorzitter in het Vlaams Parlement (e-mail: sihame.elkaouakibi@vlaamsparlement.be) 
 • Paul Magnette, Président PARTI SOCIALISTE (e-mail: info@ps.be, paul.magnette@ps.be en paul.magnette@charleroi.be), waarvoor EU-burger en cd&v-lid A.M.L. (Ad) van Rooij (BSN: 093391225) al meer dan tien jaar grote waardering heeft, met het verzoek om Vlaanderen en België (en daarmee ook Wallonië) van de hierboven beschreven geld en eigendom stelende en mens dodende corruptie vanuit de gemeente Zonhoven (Belgisch Limburg) vanuit de politieke partij Open Vld -- die op federaal niveau met de Waalse partij MR (met Charles Michel als president van de Europese Unie) een partij vormen – vanuit Wallonië te redden, om daarmee een totale vernietiging van de mensheid op onze aarde te voorkomen.
 • Jos Lantmeeters (N-VA), Gouverneur van de provincie Limburg in België (e-mail: kabinet.gouverneur@limburg.be) · Inge Moors (cd&v), Deputé van de provincie Limburg in België (e-mail: inge.moors@limburg.be)
 • Tom Vandeput (cd&v), Deputé van de provincie Limburg in België (e-mail: tom.vandeput@limburg.be)
 • Koen Albregts (cd&v), Lid van De Provincieraad Limburg in België (e-mail koen.albregts@limburg.be)
 • Liesbeth Fransen (cd&v), Lid van De Provincieraad Limburg in België (e-mail liesbeth.fransen@limburg.be)
 • Liesbet Gabriels (cd&v), Lid van De Provincieraad Limburg in België (e-mail liesbet.gabriels@limburg.be)
 • Myrthe Hoffmeister (cd&v), Lid van De Provincieraad Limburg in België ( e-mail myrthe.hoffmeister@limburg.be)
 • Liesbeth Maris (cd&v), Lid van De Provincieraad Limburg in België ( e-mail liesbeth.maris@limburg.be) · Raf Truyens (cd&v), Lid van De Provincieraad Limburg in België (e-mail raf.truyens@limburg.be)
 • Luc Wouters (cd&v), Lid van De Provincieraad Limburg in België (e-mail luc.wouters@limburg.be)
 • Erhan Yilmaz (cd&v), Lid van De Provincieraad Limburg in België (e-mail erhan.yilmaz@limburg.be) · Nicole Timmermans, Onthaal en Secretariaat Limburg (e-mail: ntimmermans@cdenv.be)
 • Michelle van den Broek (cd&v), Adviseur Ethiek, Gelijke kansen en Armoedebestrijding (e-mail mvandenbroeck@cdenv.be)
 • Nathalie Muylle (cd&v), Belgisch volksvertegenwoordiger De Kamer, Nationaal Ondervoorzitter cd&v en Eerste Schepen in Roeselare (e-mails: secretariaat.muylle@kamer.cdenv.be en nathalie.muylle@roeselare.be)
 • Wouter Beke (cd&v), Belgisch volksvertegenwoordiger De Kamer en Burgemeester van Leopoldsburg (e-mails: info@wouterbeke.be, wouter.beke@leopoldsburg.be en sara.verbeeck@leopoldsburg.be)
 • Hendrik Bogaert (cd&v), Belgisch volksvertegenwoordiger De Kamer en Gemeenteraadslid in Jabbeke (e-mails: hendrik.bogaert@dekamer.be en Hendrik.Bogaert@jabbeke.be) · Jan Briers (cd&v), Belgisch volksvertegenwoordiger De Kamer (e-mails: jan,briers@dekamer.be en michael.canoot@kamer.cdenv.be)
 • Franky Demon (cd&v), Belgisch volksvertegenwoordiger De Kamer en schepen in Brugge (e-mails: franky.demon@dekamer.be, schepen.demon@brugge.be en nathalie.dumez@brugge.be)
 • Leen Dierick (cd&v), Belgisch volksvertegenwoordiger De Kamer en burgemeester van Dendermonde (e-mails: leen.dierick@dendermonde.be en leen.dierick@dendermonde.be)
 • Koen Geens (cd&v), Belgisch volksvertegenwoordiger De Kamer, voormalig Belgisch minister van Justitie (e-mail: koen.geens@kamer.cdenv.be)
 • Nahima Lanjri (cd&v), Belgisch volksvertegenwoordiger De Kamer en fractievoorzitter in de gemeenteraad van Antwerpen (e-mails: nahima.lanjri@dekamer.be en Nahima.Lanjri@antwerpen.be)
 • Els van Hoof (cd&v), Belgisch volksvertegenwoordiger De Kamer en gemeenteraadslid in Leuven (e-mails: els.vanhoof@dekamer.be en els.vanhoof@leuven.be)
 • Kelly Osaer (cd&v), Fractiesecretaris en volksvertegenwoordiger De Kamer (e-mail kelly.osaer@kamer.cdenv.be)
 • Servais Verherstraeten (cd&v), Fractievoorzitter en volksvertegenwoordiger De Kamer en Gemeenteraadslid van Mol (e-mails servais.verherstraeten@kamer.cdenv.be en raadslid.servais.verherstraeten@gemeentemol.be) · Lies Vanquathem (cd&v), Adviseur Justitie De Kamer (e-mail lies.vanquathem@kamer.cdenv.be) · Frederiek Vermeulen (cd&v), Politiek directeur – team directie (e-mail fvermeulen@cdenv.be)
 • Michiel Petitjean (cd&v / EVP), Woordvoerder EVP Belgische delegatie (e-mail: michiel.petitjean@europarl.europa.eu)
 • Tinne Rombouts (cd&v / Christelijke Benelux-fractie) parlementslid Benelux-Unie, Vlaams parlementslid en gemeenteraadslid van de gemeente Hoogstraten (e-mails: tinne.rombouts@vlaamsparlement.be en tinne.rombouts@hoogstraten.be)
 • Jef Van den Bergh (cd&v / Christelijke Benelux-fractie) parlementslid Benelux-Unie, Belgisch volksvertegenwoordiger De Kamer, Schepen Kalmthout en Gemeenteraadslid Kalmthout (e-mails: info@jefvandenbergh.be en jef.vandenbergh@kalmthout.be)
 • Karin Brouwers (cd&v), Fractievoorzitter in de Senaat van België, Vlaams volksvertegenwoordiger en gemeenteraadslid in Leuven (e-mails karin.brouwers@vlaamsparlement.be, karin.brouwers@telenet.be en karin.brouwers@leuven.be)
 • Karin Brouwers (cd&v), Fractievoorzitter en Senator in de Senaat van België, Vlaams volksvertegenwoordiger en gemeenteraadslid in Leuven (e-mails karin.brouwers@vlaamsparlement.be, karin.brouwers@telenet.be en karin.brouwers@leuven.be)
 • Martine Fournier (cd&v), Senator in de Senaat van België en Vlaams volksvertegenwoordiger (e-mails Martine.fournier@menen.be en martine.fournier@vlaamsparlement.be)
 • Stijn De Roo (cd&v), Senator in de Senaat van België en Vlaams volksvertegenwoordiger en fractievoorzitter in Gent (e-mails stijn.deroo@vlaamsparlement.be en stijn.deroo@stad.gent)
 • Kris Poelaert (cd&v), Senator in de Senaat van België en Burgemeester in Herne (e-mails kris.poelaert@outlook.com en kris.poelaert@herne.be)
 • Orry van de Wauwer (cd&v), Senator in de Senaat van België, Vlaams volksvertegenwoordiger en districtsraadslid in Antwerpen (e-mails orry.vandewauwer@vlaamsparlement.be)
 • Peter van Rompuy (cd&v), Senator in de Senaat van België, Vlaams volksvertegenwoordiger en districtsraadslid in Antwerpen (e-mails petervanrompuy@gmail.com en peter.vanrompuy@vlaamsparlement.be)
 • Robrecht Bothuyne (cd&v), Vlaams volksvertegenwoordiger, Nationaal ondervoorzitter en eerste schepen in Kruisem (e-mails robrecht.bothuyne@vlaamsparlement.be en robrecht.bothuyne@kruisem.be)
 • Bart Dochy (cd&v), Vlaams volksvertegenwoordiger en burgemeester in Ledegem (e-mails bart.dochy@vlaamsparlement.be en burgemeester@ledegem.be)
 • Maaike De Rudder (cd&v), Vlaams volksvertegenwoordiger en burgemeester in Sint Gillis-Waas (e-mails maaike.derudder@vlaamsparlement.be en burgemeester@sint-gillis-waas.be) · Vera Jans (cd&v), Vlaams volksvertegenwoordiger (e-mail vera.jans@vlaamsparlement.be)
 • Sofie Mertens (cd&v), Vlaams volksvertegenwoordiger en Gemeenteraadslid in Lommel (e-mails sofie.mertens@vlaamsparlement.be en sofie.mertens@lommel.be)
 • Katrien Partyca (cd&v), Vlaams volksvertegenwoordiger en burgemeester van Tienen (e-mails katrien.partyka@vlaamsparlement.be, burgemeester@tienen.be en veerle.vanrothem@tienen.be)
 • Joke Schauvliege (cd&v), Vlaams volksvertegenwoordiger en Gemeenteraadslid in Evergem (e-mail joke.schauvliege@vlaanderen.be en joke.schauvliege@evergem.be)
 • Katrien Schryvers (cd&v), Vlaams volksvertegenwoordiger en Voorzitter bijzonder Comité Sociale Dienst en Schepen in Zoersel (e-mails katrien.schryvers@vlaamsparlement.be en katrien.schryvers@zoersel.be)
 • Koen van den Heuvel (cd&v), Vlaams volksvertegenwoordiger en burgemeester van Puurs-Sint-Amands (e-mails koen.vandenheuvel@vlaamsparlement.be en koen.vandenheuvel@puursam.be)
 • Loes Vandromme (cd&v), Vlaams volksvertegenwoordiger en Gemeenteraadslid in Poperinge Lommel (e-mails Loes.Vandromme@vlaamsparlement.be en loes.vandromme@poperinge.be)
 • Kurt Vanryckeghem (cd&v), Vlaams volksvertegenwoordiger en burgemeester van Waregem (e-mails kurt.vanryckeghem@vlaamsparlement.be en burgemeester@waregem.be)
 • Brecht Warnez (cd&v), Vlaams volksvertegenwoordiger en Schepen van Wingene (e-mails brecht.warnez@vlaamsparlement.be en brecht.warnez@wingene.be)
 • Hilal Yalcin (cd&v), Vlaams volksvertegenwoordiger en Gemeenteraadslid in Beringen (e-mails hilal.yalcin@vlaamsparlement.be en hilal.yalcin@beringen.be)
 • Emmanuel Boodts (cd&v), Fractiesecretaris Brussels Parlement (e-mail emmanuel.boodts@parlement.brussels)
 • Bianca Debaets (cd&v) en Diedier Wauters (Les Engagés), Brussels parlementslid en Gemeenteraadslid in Brussel (e-mails bianca.debaets@parlement.brussels, Bianca.Debaets@brucity.be, Didier.Wauters@brucity.be en didier@didierwauters.net) · Cindy Franssen (cd&v / EVP) Europarlementslid (e-mail: cindy.franssen@europarl.europa.eu)
 • Tom Vandenkendelaere (cd&v / EVP) Europarlementslid (e-mail: tom.vandenkendelaere@europarl.europa.eu) · Thomas Belligh (cd&v / EVP) Internationaal secretaris, team inhoud (e-mail: tbelligh@cdenv.be )
 • Ursula von der Leyen (EVP), voorzitter van de Europese Commissie, namens deze haar kabinetschef Björn Siebert (e-mail: bjoern.seibert@ec.europa.eu) 
 • Premier Viktor Orbán van Hongarije (e-mails titkarsag@me.gov.hu, miniszterelnok@me.gov.hu, lakossag@kim.gov.hu en zsolt.semjen@me.gov.hu) in de hoop dat hij zich weer terug gaat aansluiten bij de Europese Volkspartij (EVP) met het verzoek er voor te zorgen dat Open Vld premier van België en EU-voorzitter Alexander de Croo per direct stopt met het geven van honderden miljoenen euro's aan Wapens en Munitie voor Oekraine om daarmee onschuldige mensen in Oekraine en Rusland te laten doodschieten, wat geld is dat zijn politieke partij Open Vld heeft gestolen van de familie A.M.L. van Rooij, zijn vier bedrijven en zijn gevolmachtigde cliënten van het Ecologisch Kennis Centrum B.V. en daarmee in Nederland en België meer dan tien mensen (indirect) heeft vermoord, waaronder mijn vrouw en mijn zoon, die hij ook nog van de aardbodem heeft laten verdwijnen, wat kost wat kost uit de media moet worden gehouden.
 • Alle leden van Hongarije in het Europese Parlement, met het verzoek om hierover Open Vld premier van België en EU-voorzitter Alexander de Croo per direct ter verantwoording te roepen. Het mag namelijk nooit zo zijn dat hij bij de familie A.M.L. van Rooij, zijn vier bedrijven en zijn gevolmachtigde cliënten van het Ecologisch Kennis Centrum B.V. (met als enig directeur A.M.L. van Rooij) in 13 jaar tijd al tientallen (honderden) miljoenen euro's heeft gestolen en daarbij blijft doorgaan, waarmee hij (indirect) meer dan tien mensen in Nederland en België heeft gedood, waaronder mijn vrouw en zoon en daarbij mijn zoon ook nog van de aardbodem heeft laten verdwijnen, om dat gestolen "bloedgeld" te gebruiken voor de aankoop van Wapens en Munitie voor Oekraine om daarmee onschuldige mensen in Oekraine en Rusland te laten doodschieten (e-mails: attila.ara-kovacs@europarl.europa.eu, andrea.bocskor@europarl.europa.eu, katalin.cseh@europarl.europa.eu, andor.deli@europarl.europa.eu, tamas.deutsch@europarl.europa.eu, klara.dobrev@europarl.europa.eu, anna.donath@europarl.europa.eu, kinga.gal@europarl.europa.eu, marton.gyongyosi@europarl.europa.eu, livia.jaroka@europarl.europa.eu, adam.kosa@europarl.europa.eu, csaba.molnar@europarl.europa.eu, sandor.ronai@europarl.europa.eu, erno.schaller-baross@europarl.europa.eu, edina.toth@europarl.europa.eu, laszlo.trocsanyi@europarl.europa.eu, istvan.ujhelyi@europarl.europa.eu,
 • De volgende Media, Vatican Media, Vatican News, KRO-NCRV, Evangelische Omroep, Volkskrant, Trouw, EenVandaag, Spoorloos (BNNVARA), Leeuwarder Courant, Telegraaf, Algemeen Dagblad, NRC, NOS, NU.NL, Story, HP De Tijd, FrieschDagblad, Eindhovens Dagblad, MooiRooi krant, Brabants Centrum, Prachtig Pekela, Dagblad van het Noorden, Hoogeveense Courant, Meppeler Courant, Balster Courant, Nieuwe Ooststellingwerver, Nieuwsblad Noordoost-Friesland, Steenwijker Courant, Stellingwerf, RTL Nieuws, De Metro, Panorama, De Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg, De Tijd, De Standaard, De Morgen, Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad, VRT-Nieuws, L'Avenir, L'Echo, La Libre, Le Soir, Sudinfo, La Capitale, La Meuse, Nord-Eclair, La Gazette, La Province, GrenzEcho, Der Spiegel, Luxemburger Wort, Tageblatt, Die Welt, Die Zeit, Die Presse, The Times, Daily Express, Katholiek Nieuwsblad, Reformatorisch Dagblad, Kerk en Leven, Ongehoord Nederland, Vrijspreker, Uitdaging, Kleintje Muurkrant, Frontnieuws, Het Andere Nieuws, Create a Better World, Geenstijl, Privacynieuws, Niburu, TV-Limburg, Uitpers, Gezinsbond, Spiegelbeeld, Christelijk Nieuws, De Correspondent, De Zondag,  De Krant van West Vlaanderen, De Wereld Morgen en de Nieuwe Media, HUMO, Knack, Vlaamse vereniging van Journalisten, Dag Allemaal, De Dokter, Panorama, Leven Vandaag, Leven!Magazine, Story, Artsenkrant, De Apotheker, Belgian Oncology News, tscheldt, De Nieuwe Werker, Joepie, Brugsch Handelsblad, Blik, De Duif, Visie, Waals Weekblad, Eos Le Magazine des Sciences, Bizz, Le Pharmacien, Le journal du médecin, La Libre Belgique,
 • Alle koningshuizen, presidenten, premiers, regeringen, parlementen, bedrijven, rechtspersonen, kranten, media en alle acht miljard wereldbewoners (allemaal slachtoffers) in de gehele wereld. Voor wettelijk bewijs lees mijn 152 blz. tellende spoedeisende verzoekschrift d.d. 10 maart 2024 (kenmerk: AvR/100324/ConMon-NL) aan VVD minister president van Nederland, zijnde een zusterpartij van Open-Vld premier Alecander De Croo van België, waarop ook nooit wordt gereageerd, waarvan u de eerste pagina hieronder (op blz. 59) nogmaals vindt ingelast.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN