Vertaal deze pagina naar:

BART VAN WELL KREEG EEN EXTRA GEVANGENISSTRAF OPGELEGD VAN TWEE JAAR DOORDAT HIJ DE VOORDEUR BIJ DEMMINK INTRAPTE

02-10-2022

Topambtenaren die zich schuldig hebben gemaakt aan zedenmisdrijven gaan nog steeds vrijuit in Nederland! Ra ra, in Nederland kan dat omdat zij beschermd worden door andere topambtenaren en omgekochte en gechanteerde rechters en advocaten!

Door eerder een voordeur in te trappen bij voormalig topambtenaar van justitie Joris Demmink kreeg Bart van Well een extra gevangenisstraf opgelegd van twee jaar.


Op 2 februari 2024 komt Bart van Well officieel vrij.

Bart van Well krijgt momenteel een behandeling aangeboden in een kliniek om zijn PTSS te verwerken, die hij eerder opliep doordat hij als 15-jarige in een pedo netwerk belandde. Doordat hij als slachtoffer niet werd gehoord crashte hij in zijn leven en trapte hij in 2021 uit onmacht en woede de voordeur in bij Demmink.

Wanneer de behandeling goed aanslaat bij Bart heeft hij de mogelijkheid om eerder op vrije voeten te komen. Bart wil graag terug naar Hellevoetsluis, waar hij eerder woonde.

Meer info over Bart van Well ► https://www.bart-van-well-foundation.nl/


Foto Bart van Well 26-09-2022
Foto Bart van Well 26-09-2022


Voorval intrappen voordeur Demmink door Bart,

zie de onderstaande video.


 In Nederland leven we in een omgekeerde wereld.

Voor het intrappen van een voordeur loop je de kans om een extra gevangenisstraf te krijgen van 2 jaar. Voor het verkrachten van minderjarigen en het doden van babies gaan topambtenaren vrijuit.

Slachtoffers worden behandeld als daders en daders worden beschermd door de rechterlijke macht.

Het moge duidelijk zijn dat er iets goed mis is in Nederland!

Wanneer slachtoffers van seksueel misbruik niet gehoord worden kan dat zich uiten in gedragingen zoals Bart van Well vertoont in de onderstaande video.

Steun Bart van Well en steun onze Waarheidskrant, De Nieuwe Media, die dit in de Openbaarheid brengt.FREE BART VAN WELL 💜