Vertaal deze pagina naar:

DE DEMMINK-DODENLIJST

01-12-2023

De DEMMINK-DODENLIJST is ontstaan omdat er tot heden geen persvrijheid was in Nederland, klokkenluiders werden vermoord en corrupte topambtenaren jarenlang in bescherming werden genomen door het OM.

Het wordt tijd dat we de waarheid kunnen gaan lezen over corrupte topambtenaren en hooggeplaatsten in Nederland. Grote kranten, TV en radiozenders werden tot heden omgekocht, waardoor corrupte topambtenaren en vrijmetselaars tot dusver de vrije hand hadden, omdat zij ook de politie in hun macht hadden. De top van de politie werd zelf ook gechanteerd en/of omgekocht. Dit is nu gelukkig ten goede aan het veranderen. Het is slechts nog een kwestie van tijd dat de Nederlandse bevolking gaat opstaan tegen het onrecht wat hen jarenlang is aangedaan. Het is reeds een vaststaand feit dat in het verleden in opdracht van de machthebbers inmiddels vele journalisten, klokkenluiders en kennisdragers zijn vermoord om hen monddood te maken.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_criminele_liquidaties_in_Nederland

Nederlandse chat om te discussiëren met Wakkere Nederlanders, klik HIER.

DE DEMMINK-DODENLIJST

Er staan op de website van Micha Kat (onderzoeksjournalist) diverse doden (zie DEMMINK-DODENLIJST bijna onderaan de website) die volgens Micha Kat direct te maken hebben met de zaak Demmink.

Website Micha Kat: https://revolutionaironline.com/

Micha Kat (onderzoeksjournalist)
Micha Kat (onderzoeksjournalist)

De Demmink-dodenlijst samengesteld door Micha Kat (onderzoeksjournalist)

In de loop der jaren zijn er opvallend veel sterfgevallen te betreuren onder personen die als gemene deler allen te maken hebben gehad met de verwikkelingen rond vermeend kindermisbruik van topambtenaren.

NB. Manuel Schadwald is nog steeds in onderzoek en nog een paar andere namen. Onze redactie heeft zelf nog een paar extra namen toegevoegd aan de DEMMINK-DODENLIJST.

(Aan deze compilatie van foto's wordt nog gewerkt door onze redactie).

Wilfred Brinkhuis organiseerde seksfeestjes voor volwassenen in Utrecht. Hij kwam zo in contact met hoge ambtenaren die zijn ruimtes wilde gebruiken voor pedofeestjes. Daar wilde hij niet aan meewerken en klaagde bij het OM. Hij leeft niet meer. Onder onbekende, verdachte omstandigheden is hij gestorven.

https://demminkfacts.wordpress.com/sterfgevallen/

Het is namelijk deze "vrijmetselarij" die benevens Micha Kat, Willem Oltmans (LEES), de familie Ad van Rooij (LEES), de familie Ruud Rietveld (LEES) en de familie Robert Kahlman (LEES, LEES, LEES) miljarden wereldbewoners hebben gemarteld, vergiftigd en vermoord, waaronder John F. Kennedy (LEES), Pim Fortuyn (LEES), Els Borst (LEES).

(Els Borst was een zwager van Piet Borst, die onder voorzitterschap van Jan Peter BalkenendeLEES DEZE BRIEF VAN ROYAL PHILIPS -- in het "Innovatieplatform" zat), Pamela Hemelrijk (LEES), Theo van Gogh (LEES, samen met Brief aan de heer Bruls met column van Theo van Gogh over Paul Quekel, LEES dat samen met dit LEES), Julius Vischjager (LEES, Video), Maarten van Traa (LEES, LEES, LEES), André Cools (LEES, LEES), Theo Brouns (LEES), Steve Stevaert (LEES), Henk Einmahl (zijn fysica leraar Henk Einmahl en A.M.L. (Ad) van Rooij, waren toen al gezamenlijk politiek actief), etc.

Dit met de bedoeling daarmee de macht over de "Alvader" (God) te verkrijgen.

Jezus Christus laat dat niet gebeuren.

Aan deze DEMMINK-DODENLIJST dient nog toegevoegd te worden:

Marten Fortuyn, broer van de in 2002 vermoorde politicus Pim Fortuyn, is zaterdagmiddag op 73-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de Nederlandse krant De Telegraaf. Volgens De Telegraaf raakte Fortuyn gewond na een ontsnappingspoging uit een psychiatrische instelling. Lees link: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20160911_02462975

Jan burgers

https://toinevanbergen.wordpress.com/2004/01/25/moord-op-jan-burgers-nog-steeds-niet-opgelost/

https://toinevanbergen.wordpress.com/2004/05/21/verdachte-moord-jan-burgers-krijgt-geheugen-terug/

Topambtenaren van justitie zijn zelf betrokken bij pedo netwerken. Alleen daarom al is strafrechtelijk onderzoek naar grote zedenzaken onbetrouwbaar. Uit tal van voorbeelden blijkt dat justitie een zeer dubieuze rol speelt om het bestaan van een veel groter pedo netwerk te maskeren. (Bron).

Tip: Ga ook onderzoek doen hoe de mensen op de DEMMINK-DODENLIJST werkelijk stierven.

Typ in google de naam in van iemand die hierboven in het lijstje staat versneld en de naam Demmink erbij en U zult vele zoekresultaten gaan krijgen. Voorbeeld: Chauffeur Mosterd Demmink.

Zie ► https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=Gerard+hamer+demmink+


Privé Chauffeur van Demmink, Mosterd - hartaanval

Chauffeur Mosterd reed zowel Aad Kosto als Joris Demmink. Hij beklaagde zich bij zijn chef over het gedrag van Demmink die op de achterbank van zijn auto jongetjes misbruikte. Hij leeft niet meer. Hij stierf onder verdachte omstandigheden, hartaanval luidde de officiële verklaring. Naar de achtergrond van de zelfmoord van de chauffeur is geen onderzoek gedaan door Justitie.

Bron: https://doofpotaffaires.jouwweb.nl/w-w-scandals/demmink/sterfgevallen

Website Micha Kat: https://revolutionaironline.com/

De website van de Demmink doofpot lag langere tijd onder vuur.

De website is momenteel goed bereikbaar (zo niet ons graag even mailen!).

 https://www.demminkdoofpot.nl/

Zie de onderstaande afbeeldingen toen de website van de Demmink doofpot nog onder vuur lag.

Er is geen Persvrijheid in Nederland!

Joris Demmink Pedofielen Protest Mars in New York City op 19 oktober 2012

(Aan dit artikel wordt momenteel nog geschreven).

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN