Vertaal deze pagina naar:

DOOR SHAEF WORDT EEN BELANGRIJKE WAARSCHUWING AFGEGEVEN VOOR DE BEVOLKING

29-11-2023

Onze Waarheidskrant is gemaakt door het volk, voor het volk.

Wij ondersteunen S.H.A.E.F. en gaan mee met de schepping.

"Geloof niets, twijfel aan alles"!

W-W-G-1-W-G-A

WANNEER WORD JIJ WAKKER? 

IN UW EIGEN BELANG, GELIEVE VOLDOENDE BOODSCHAPPEN OP VOORRAAD TE HEBBEN VOOR TEN MINSTE 4 WEKEN OF LANGER, DENK OOK AAN UW DIEREN.

Zorg er ook voor dat U voldoende water en dekens heeft.

Dit om tijdelijk een periode te overbruggen wanneer het oude systeem valt.

Bron: https://s-h-a-e-f.de/

GOEDE UITLEG OVER WETTEN EN REGELS DOOR ROELAND VDF MEIJS

S.H.A.E.F. schreef onder andere het volgende: 

"Iedereen die de waarheid nu nog niet kent, is gewoon een dwaas of gewoon dom. Maar wie de waarheid weet en het een leugen noemt, is een crimineel!" 


KENNIS IS EEN SCHULD!

Frederik II adviseerde zijn medemensen al: 

Hij/zij mag niets geloven dat hij/zij niet heeft gecontroleerd!?

Dit viel waarschijnlijk niet in goede aarde en werd vergeten. De hier geplaatste informatie is gecontroleerd door ons en afkomstig van internet. Voor eventuele fouten aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Zo makkelijk is dat en gaat dat tegenwoordig.

"Vorm vanaf vandaag je eigen mening", dan is het snel klaar!

We zijn stateloos en zullen U keer op keer hierop attenderen en blijven herhalen,
totdat iedereen wakker is geworden.

Wat heeft een staat nodig om zichzelf staat te kunnen noemen? Volgens de internationaal erkende drie-elemententheorie moet aan de volgende drie kenmerken worden voldaan om het bestaan ​​van een staat vast te stellen. Een staat heeft behoefte aan: een dom en onwetende volk, territorium voor de staatsvlag en een staatsmacht met leiders, handlangers en huurlingen. Zodra een van de drie ontbreekt, kan er niet meer van een staat worden gesproken. We zijn momenteel staatloos en de enige vlag die we mogen zwaaien is de witte vlag. Wij distantiëren ons van de zogenaamde regering, de (r)overheid, het zijn nazi's en zionisten die met de sterke arm (politie, ME en leger) de bevolking allerlei belastingen aftroggelt en de bevolking fake wetten en regels probeert op te leggen onder valse voorwendselen. 

Wie vanaf vandaag nog steeds belasting afdraagt ondersteunt een criminele organisatie en is medeverantwoordelijk voor de pijn en ellende veroorzaakt door de (r)overheid. Het is maar dat U het weet. Vanaf nu bent U zelf een kennisdrager van dit feit. Of U dit nu wilt of niet: feit!

TOINE MANDERS SPRAK ZICH UIT OVER DE BELASTINGDIENST

"Alleen de overheid en de maffia nemen onder bedreiging van geweld mensen hun geld af," zegt jurist en belastingexpert Toine Manders. Daarom vindt hij het een morele plicht om zo veel mogelijk belasting te ontwijken, legt hij uit tegenover Flavio Pasquino. Kijken dus! Manders is dan ook een principiële belastingontwijker. In 2014 werd hij gearresteerd door de FIOD, wat leidde tot vrijspraak met 180 uur taakstraf in de plantsoenendienst. Nu is hij terug, nog altijd rotsvast in zijn overtuiging dat het ieders plicht is om de overheidskas zo min mogelijk te spekken. Als je belasting betaalt, ben je medeverantwoordelijk voor de slechte dingen die een staat daar vaak mee doet, vindt Manders. "Onze overheid heeft niet zo lang geleden bijvoorbeeld lockdowns opgelegd, waardoor 'niet-essentiële' bedrijven moesten sluiten. En ongevaccineerden werden buitengesloten," zegt hij.

"De staat kan dit doen, omdat zij de middelen daarvoor heeft. En die middelen pakt zij van ons af middels belastingheffing." Hoewel Manders bewondering heeft voor de zogeheten soevereinen, onderscheidt hij zich toch van deze beweging. En dat weet hij kraakhelder uit te leggen. Manders' visie is niet alleen bijzonder interessant voor degenen die de overheid al wantrouwen, maar ook voor de meer regime-loyale burgers. "Vrijheid heeft alleen een kans van slagen als voldoende mensen het nieuwe systeem omarmen, als voldoende mensen het idee van vrijheid gaan steunen," zegt hij. Bekijk en deel dit enerverende gesprek daarom nu!

SPECIAL OVER DE SITUATIE OP DE ZON MET DE AANSTAANDE POOLSHIFT: 

Geschreven door: Manuela van der Knaap

De Zon is begonnen aan een poolshift, die iedere 11 jaar plaatsvindt. Lees in DIT artikel wat wij daar van kunnen merken. Maar er is meer aan de hand, ook een groter event is bezig zich te ontvouwen. Klik HIER voor de video. En wat heeft dit te maken met de klimaatveranderingen? Lees in DIT artikel de wetenschappelijke informatie met uitleg in verschillende korte video's. Ook geeft dit artikel inzicht in de grotere spirituele kijk op deze veranderingen. (Bron).

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN