Vertaal deze pagina naar:

WAT IS E.B.S.?

23-09-2023

De afkorting E.B.S. staat voor Emergency Broadcast System.

Dit is het moment wanneer de White Hats en het leger samenkomen om aan de wereld te onthullen wat de kwaadaardige tirannen aan het doen zijn/waren!

Hoe ze het leven zoals wij dat kennen beschadigen en totaal vernietigen.

Degenen onder ons die hier een beetje van begrijpen, zeggen: "Kom maar op!"

Dit systeem omzeilt het 'nepnieuws' en brengt de boodschap naar alle burgers van de aarde.


Maak je klaar voor wat gaat komen... Nu!

De White Hats vertellen ons al zo lang dat we ons moeten voorbereiden op een EBS.

Is het bijna zover?


Reguliere Mockingbird-media = omgekochte media (NOS)

Natuurlijk hoort iedereen die naar de reguliere Mockingbird-media luistert nooit dat het eraan komt, dus moeten we vertrouwen op het onafhankelijke nieuws (alternatieve nieuws) en oprechte patriotten om de informatie te verstrekken. Ze vertrouwen op informatie/inlichtingen afkomstig van betrouwbare bronnen, meestal uit het leger. Zelfs dan moeten we samenvoegen wat verschillende mensen zeggen om het hele plaatje te begrijpen. Daarom is het belangrijk om het EBS-nieuws regelmatig te updaten.


De trigger voor EBS zal zijn:

Vaccinatie is overal ter wereld verplicht met lockdowns. Als dit echt gebeurt, weet dan dat we net om de hoek zijn van de nieuwe wereldmensen, wees niet boos of in paniek. Dit is wat nodig is. Ja, het moet echt op deze manier gebeuren, zodat we "naar de mooie toekomst kunnen gaan".

Het maakt deel uit van het script en de laatste fase, een werkelijk pijnlijke, ontwakende film die nodig was om de massa wakker te maken. Dit zal ervoor zorgen dat iedereen veilig thuis is en getuige zal zijn van een historisch moment dat alle waarheden, doofpotaffaires, enz. onthult via de EBS, wat onvermijdelijk is.


Alles is gepland om te gebeuren!

Deze informatie is potentieel beangstigend! 

Je bedoelt dat ze de hele wereld gaan opsluiten en de j/a/b verplicht stellen? 

Moeten we dit nog een keer meemaken? 

Zullen ze ons deze keer dwingen hieraan te voldoen? 

Wat gebeurt er als we niet voldoen?


Een uitspraak als deze roept veel vragen op

Maar er is een aanwijzing… ze zeggen: we mogen 'niet boos of in paniek raken'!

Er wordt hier zelfs gezegd dat dit precies is wat we nodig hebben.

Kunnen we daarop vertrouwen? Ik geloof het wel.

Als het op deze manier gebeurt, is dat altijd omdat ze werk te doen hebben... zoals de reddingsacties. Deze keer zullen het er meer zijn, omdat ze nog veel meer arrestaties verrichten. Dit is een oorlog... blijf uit de weg!


De oefentest zal plaatsvinden, dus bereid je voor!

Er moet een test en vervolgens een beoordeling van alle evenementen en activiteiten plaatsvinden. De mogelijke implicaties op nationaal en mondiaal niveau kunnen behoorlijk ingewikkeld zijn, dus alles moet binnen de grenzen van de protocollen blijven.

Ja, er zijn veel gevolgen als de dingen niet precies en perfect worden gedaan. Dit is waar ik het over heb: oefenen met rennen voor de juiste mensen om antwoorden en nauwkeurigheid te zien van wat ons te wachten staat en dat de mensheid zal veranderen.

We horen dat het schema eindelijk is vastgesteld, maar aan de andere kant ben ik slechts de boodschapper. Wees bereid om indien nodig aanpassingen aan te brengen in verband met mogelijke weersveranderingen.
Slechts een select aantal kent het moment van de exacte en precieze tijd van de gebeurtenis. 

Om veiligheidsredenen en andere voor de hand liggende redenen moet het goed worden beschermd. E B S zendt de 8 uur durende video opnieuw uit. 

Het wordt 3 keer per dag herhaald gedurende 10 dagen Communication Darkness.


De naam Apocalypse heeft altijd zo eng geklonken, nietwaar?

Velen interpreteren het als het einde van de wereld. Maar dit is wat het werkelijk betekent… de 'openbaringen van de duisternis' die voor iedereen zichtbaar zijn!

En we leven in deze specifieke tijd in de wereldgeschiedenis en zien het allemaal voor onze ogen gebeuren. De duistere entiteiten die mensen over de hele wereld hebben bewoond, worden neergehaald en verwijderd… en streng aangepakt.


Dit is echt een tijd van vreugde!

EBS Update wijst ons de weg - Waar zouden we zijn zonder een EBS-update? 

Stel je voor hoe het zou zijn als we geen idee hadden! 

Helaas is dit voor veel mensen precies hoe het is… ze hebben geen enkel idee van wat er gaat komen.

We hebben een heel belangrijke taak te vervullen, nietwaar?


7 trompetstoten!

Zullen we letterlijk trompetgeschal horen? Zeven van hen?

Dat zou het inderdaad interessant maken, maar nee, niet echt. Dit is ontleend aan het boek Openbaring, waar we leren dat er zeven engelen waren en zeven trompetstoten.

Tijdens die tien dagen van communicatieduisternis zal het volgende gebeuren. We zullen op dit moment 7 "Trumpets" oftewel EBS-sms-berichten op onze telefoons ontvangen die ons waarschuwen om de tv aan te zetten. Onze telefoons werken alleen voor 911 (noodoproepen) en we hebben vernomen dat de Telegram-kanalen, die militair gecodeerd zijn, beschikbaar zullen zijn.


Dus ik vraag je: zit je op Telegram-kanalen?

De verwachting is dat dit gedurende die tijd het enige communicatiemiddel zal zijn.

Je bent van harte welkom om lid te worden van mijn Telegram-groep, zodat we in deze moeilijke tijd kunnen blijven communiceren. Zorg ervoor dat je via Telegram in verbinding staat met mensen die belangrijk voor je zijn. Het is misschien wel de enige manier van communiceren voor uw vrienden en familie die niet naar u hebben geluisterd. Ze zullen de 'onthulling' zien en het zal hen erg bang maken. Je moet er voor hen zijn als dat enigszins mogelijk is.

Als we hier doorheen komen... denk ik dat we binnenkort een nieuwe Quantum-telefoon zullen ontvangen. 

Ik kan daar niet op wachten.


Binnen films kijken!

Onze tv's tonen slechts 3 films met uitleg gedurende 10 dagen. Het zal onderwerpen behandelen als arrestaties, tribunalen, corruptie, fraude, pedofilie, enz.

Klinkt niet als het soort films dat ik zou willen zien! Maar dit is zo noodzakelijk, omdat mensen zonder dit nooit de omvang van de corruptie zullen begrijpen. Velen hebben niet naar ons geluisterd, dus hopelijk schrikt dit hen wakker.


Geen internet

Ons internet zal gedurende die tijd niet werken.


Ben je voorbereid?

Heb je alles al gedownload en op een externe harde schijf opgeslagen? Ik bedoel niet dat je het in de cloud moet opslaan... oh nee... dat is niet veilig! 

Zorg ervoor dat je van alles wat je kunt ophalen een kopie in je eigen hand hebt.

Documenten, zaken, foto's, enz. enz. 

Alles wat u dierbaar is, moet buiten uw computer worden opgeslagen.


Geen geldautomaten

Onze pinautomaten zullen niet werken!

Gedurende deze tijd kunt u niet naar de bank gaan om de geldautomaat te gebruiken. Sterker nog, alle banken zullen sowieso gesloten zijn.

Het zou volkomen verstandig zijn om wat geld achter de hand te hebben. Het kan zijn dat je sowieso niet in de positie bent om iets te kopen, maar wat mij en mijn hond betreft, ik zou liever weten dat ik wat bij me heb voor noodgevallen.

Ze vertellen ons dat we ons niet al te veel zorgen moeten maken over uw bankrekeningen. Het Quantum Financial System heeft een spiegelbeeld van al uw transacties, dus zelfs als de bank om de een of andere reden niet opnieuw opengaat, is uw geld veilig.


Het is aan jou!

Wat als uw bank omvalt en uw geld weg is? 

Bent u in de positie om te wachten tot de QFS in werking treedt? 

Ja, uw geld zal er nog steeds zijn, maar zal het op korte termijn goed met u gaan?

Maar zoals ik al zei, het lijkt zeker zinvol om er een paar bij de hand te houden.

Na tien dagen communicatie duisternis zullen we verbinding maken met het nieuwe Quantum internet.


Quantum Internet Systeem

Niet alleen zal er gedurende deze periode geen internet zijn… maar we zullen overstappen op een heel ander systeem als het 'terugkomt'. Dit wordt het Quantum Internet Systeem. Apple en Windows enz. zullen niet meer bestaan. In feite zeggen ze dat ze de binnenkant van onze computers gaan 'doorbranden'. 

De systemen zijn voor kwade doeleinden gebruikt en moeten worden afgeschaft.

Het goede nieuws is dat we ook allemaal een nieuwe Quantum Computer zullen ontvangen… dat zou heel spannend moeten zijn!

Tegen het einde van de maand werd ons een nieuw Star-link internetsysteem beloofd.


Sla een voorraad in!

Mensen worden aangespoord om voor minimaal drie weken voedsel en water in te slaan.

Nogmaals, ik herhaal: wees voorbereid met voedsel, water, toiletpapier, generatoren, enz. voor deze grote ontwakingsopenbaring.


Heb je je voorbereid?

Heeft u voedsel en water in huis?

Heeft u aan alles gedacht wat u nodig heeft?

Extra voorbereid zijn is geen slecht idee, nu onze voedselgewassen zijn en worden vernietigd. Hoe zit het met alle voedselverwerkingsfabrieken die vernietigd worden omdat ze onvoorstelbare dingen met ons voedsel deden? Het kan even duren voordat alles weer op volle snelheid werkt.


Bereid je voor op het vrijgeven van de Waarheid

Op dit moment zijn de teams die deze belangrijke historische gebeurtenis coördineren bezig met het renoveren van E.B.S om de grootst mogelijke veiligheid voor alle betrokkenen te garanderen, dus wees geduldig terwijl de zaken worden afgerond. Ze willen er zeker van zijn dat er helemaal geen sprake is van enige vorm van interferentie. De planmakers willen niet dat iemand in paniek raakt, omdat het simpelweg de waarheid naar buiten brengt.

Wij hebben geen reden tot paniek. Wat er ook gebeurt tussen nu en wanneer we bij de onthulling komen, we kunnen kalm en vredig blijven. Zelfs als we niet begrijpen wat er aan de hand is... weet gewoon dat alles in orde is.

De 'anderen' zullen daarvoor op jou vertrouwen.


Gaan we dan weer terug naar normaal?

Zijn we, na EBS en een black-out van tien dagen door de reguliere media en het 24/7 uitgeven van acht uur durende films, weer normaal als gewoonlijk?


Het antwoord is:

Na E B S en 8 uur 24 7 zullen films veranderen!

De levensondersteuning, gebonden aan oude en kwade systemen, zal worden ingetrokken. 

De mensheid en planeet Aarde gaan tegelijkertijd over naar een kwantumrealiteitsbewustzijnssysteem (Vrede en Welvaart). Beëindig de slavernij van het financiële en menselijke bewustzijn. Oude systemen van overheid, onderwijs, financiën, gezondheidszorg, handel enz., ze zullen allemaal worden ontmanteld en vervangen.

Ik geloof geen moment dat we teruggaan naar waar we voorheen waren. Ja ik weet het, talloze mensen verlangen daar alleen maar naar… maar wij niet! We verlangen naar het 'nieuwe normaal' waarvan we denken dat het gaat ontstaan.

Bedenk eens… nog nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid heeft er zo'n enorme razzia van kwaad plaatsgevonden. We wisten niet eens dat dit kwaad aan de gang was... we dachten dat het iets was dat duizenden jaren geleden was gedaan. We hadden werkelijk geen idee dat het 'levend en wel' was en op zo'n gigantische manier gebeurde.

Nee… breng alsjeblieft niet het 'oude normaal' terug!

'Oude systemen van overheid, onderwijs, financiën, gezondheidszorg, handel en commercie etc., ze zullen allemaal worden ontmanteld en vervangen.'


Je meent het echt???

We zullen onszelf niet kennen zonder tirannieke regeringen, ziek onderwijs, 'wat een grap'-gezondheidszorg, etc. etc. Ja, het is de moeite waard om al dit drama te verdragen om vrij te zijn om naar de nieuwe wereld te verhuizen.

Vergeet nooit… alleen God had dit allemaal kunnen verwezenlijken. Dit is een beweging van God zoals we nog nooit eerder hebben gezien. Geef je Hem lof?


Zelfs onze munt zal veranderen!

We zullen een nieuwe valuta hebben genaamd USN US NOTE en beschermd door goud.

Raad eens? Amerika zal zijn nieuwe door goud gesteunde munt hebben, maar dat zullen wij allemaal ook hebben. Elk land ter wereld!


Waarschuw iedereen dat je... zachtaardig kunt zijn... maar eerlijk!

Dit is het moment om zoveel mogelijk mensen die willen luisteren te waarschuwen. Wees niet te trots. Waarschuw degenen van wie je houdt, ook al denken ze dat je gek bent. Jouw doel voor anderen is om echt te helpen de schok op te vangen van wat gaat komen.

We zijn aangespoord om waakzaam te blijven, alert te blijven en vooral te bidden!

Ga verder met deze EBS-update. Geef het aan zoveel mogelijk mensen door! Blijf bewegen. We hebben allemaal een rol te spelen en we vertrouwen op u.


VS activeren nieuwe EBS ALART-SYSTEEMPROTOCOLLEN en testen voor komende EVENT

Nu de VS aan de vooravond van een monumentale verschuiving staan, betreden we onbekend terrein. Terwijl nieuwe EBS Alert System-protocollen worden geactiveerd in afwachting van een mysterieuze 'EVENT'. . .

Bron: https://amg-news.com/important-message-emergency-broadcast-system-warning-for-october-4th-2023-a-message-that-cannot-be-ignored-new-video/

Mis deze belangrijke artikelen niet:


Maak je klaar voor militair GESARA en NESARA Emergency Broadcasting System (EBS) – https://amg-news.com/get-ready-for-military-gesara-and-nesara-emergency-broadcasting-system-ebs/


The EBS, Benjamin Fulford: 

Emergency Broadcast System, Pentagon exposé gekoppeld aan wereldwijde Plandemic lockdown, Agenda 21 2023 – https://amg-news.com/the-ebs-benjamin-fulford-emergency-broadcast-system-pentagon-expose-linked-to-worldwide-plandemic-lockdown-agenda-21-2023/


De EBS-training is voorbij en het aftellen naar de grote valutaherwaardering is begonnen! – https://amg-news.com/ebs-training-is-over-and-the-countdown-to-the-great-currency-revaluation-has-begun/


Verenigde Staten onder militaire controle – Het verborgen web van COG en militaire operaties – https://amg-news.com/united-states-under-military-control-the-hidden-web-of-cog-and-military-operations/