Vertaal deze pagina naar:

EDWIN DE ROY VAN ZUYDEWIJN SPREEKT OPENHARTIG OVER ZIJN LEVEN EN HET KONINGSHUIS WAARIN WIJLEN PRINS BERNHARD EEN ZEER GROTE ROL EN NEGATIEVE ROL IN HEEFT GESPEELD!

03-12-2023

Met dit artikel zal Edwin de Roy van Zuydewijn gerehabiliteerd gaan worden in onze samenleving, het wordt tijd!

Er werd enorme karaktermoord gepleegd op Edwin de Roy van Zuydewijn door de 'baggerpers' (omgekochte grote kranten) in Nederland. Waarom ging de verkettering van Edwin zo lang door? Edwin noemde de heer Pieter Broertjes (journalist) en de heer Jan Tromp (journalist) in zijn tweede interview "De verkettering" dat zij een grote rol in hebben gespeeld in de verkettering van Edwin. Edwin denkt erover om alsnog een rechtszaak aan te spannen tegen deze twee heren. 

Wij zeggen doen: "Zodra de tijd er rijp voor is".  


Op Wikipedia staat het volgende geschreven:

Jan Tromp interviewde samen met Pieter Broertjes in het geheim prins Bernhard, een interview dat op verzoek van de prins zelf plaatsvond. Er werden tussen het begin van 2001 en voorjaar 2004 in totaal negen lange gesprekken op paleis Soestdijk gevoerd. De ontmoetingen vonden plaats buiten medeweten van de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD), de premier en koningin Beatrix. De afspraak was dat het verslag van de gesprekken niet gepubliceerd zou worden bij leven van de prins. Bernhard overleed op 1 december 2004, veertien dagen later verscheen het interview onder de titel De Prins spreekt in de Volkskrant en in boekvorm.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Jan_Tromp_(journalist)


Op 3 december 2013 werd op de website nu.nl het volgende geschreven:

Volgens De Roy van Zuydewijn heeft Bernhard ''mensen ingezet om ons te achtervolgen, om ons af te luisteren en om ons briefgeheim te schenden''.

Het staat ''buiten kijf'' dat hij een schadevergoeding gaat eisen. ''Dat zal door mijn raadsmannen uiteraard te berde gebracht worden. Dat lijkt mij ook niet meer dan rechtvaardig, maar daarmee wordt niet alles goedgemaakt", aldus De Roy van Zuydewijn tegen de NOS.

Hij wilde niets zeggen over de hoogte, ''dat is koffiedik kijken.''

Bron: https://www.nu.nl/politiek/3644821/prins-bernhard-vroeg-onderzoek-roy-van-zuydewijn.html

Hou vol Edwin!

Ga vanaf nu geheel in je eigen kracht staan. Wij staan 100% achter jou. Met ons artikel zul je gerehabiliteerd gaan worden in onze samenleving Edwin, het wordt de hoogste tijd voor de bevolking om definitief afscheid te gaan nemen van het nep koningshuis.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Edwin_de_Roy_van_Zuydewijn

Er komen betere tijden aan Edwin, ook voor jou!

Zeer openhartig interview!

YouTube kanaal: https://www.youtube.com/@EdwinSpreekt

Met dit artikel zal Edwin de Roy van Zuydewijn gerehabiliteerd gaan worden in onze samenleving, het wordt tijd!

De waarheid over Nazi Prins Bernhard (SS-er) zal jou gaan rehabiliteren in de samenleving Edwin.

Sterkte met je huidige leven, hou vol, het gaat goed komen.

Neem aub contact op met onze redactie.

redactie@waarheidskrant.nl

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN

MARCHEREN VOOR JEZUS IN IRAK * JEZUS IS GOD * KIJK TOT HET EINDE * HET WAS EEN GEESTELIJKE OORLOG EN SPIRITUEEL ONTWAKEN OM TOT VREDE TE KOMEN IN ONZE WERELD.