Vertaal deze pagina naar:

EEN ZEER BELANGRIJK GESPREK OVER ONZE GEBOORTETRUST!

03-07-2022


Nederland heeft geen Grondwet, Nederland is een bedrijf!


Nederland is een provincie van Duitsland.


Nederland staat onder het militaire krijgsrecht van SHAEF.

De Geboortetrust van de levende mens moet worden geactiveerd.

De Koning is de enige die de Trust kan activeren.

Burgemeesters beheren de Trust van de levende mens.

Ambtenaren hebben geen immuniteit meer en moeten meewerken met de levende mens en kunnen op persoonlijke titel vervolgd worden wanneer ze de levende mens tegenwerken.

Luister naar het belangrijke spraakbericht in de onderstaande link.

De Paus heeft in 2013 de Mens levend verklaard!Alles is reeds veilig gesteld door Trump!


Trump beheert nu alle rijkdommen en de in beslag genomen gelden, het goud enz.

Het zal eerlijk verdeeld worden onder de levende mensen.

Er zal nooit meer armoede zijn!

Meer info ► https://hogeraadvandekinderen.nl/


Fake Koning Willem-Alexander
Fake Koning Willem-Alexander

Nederland is een provincie van Duitsland!


Onze verslaggever Rinus Verhagen schreef het volgende:

Door het vervallen van de Grondwet in 1940 op 13 mei, zijn alle wetten die erna verzonnen zijn niet geldig. Het toevoegen van Artikel 60 en Artikel 120 van de Grondwet was bedrog, daar de Grondwet allang ter ziele was.

Niemand hoeft belasting te betalen, dit is een misdaad tegen de mens. Het is zelfs verboden om een criminele organisatie te steunen. Je hebt het recht om te vragen of men een vredesverklaring van de 2e wereldoorlog kan overleggen, zolang men dit niet kan, niet meer betalen!


In het spraakbericht kun je horen dat er beslag is gelegd op de Rechtspraak Maastricht, de Belastingdienst en het ministerie van Financiën.

Burger Willem-Alexander die zich als Koning uitgeeft is 100% aansprakelijk voor het oneigenlijk gebruik en handel van onze Geboorteakte.

De Paus had tot 2013 met de Motu Proprio UCC verklaring het hoogste bevel, omdat de Paus Bonifatius VIII in 1302 de hele wereld had geclaimd.


Zie infolink ► https://nl.wikipedia.org/wiki/Motu_proprio

En zie infolink ► https://nl.wikipedia.org/wiki/Unam_Sanctam


Door het Faillissement van het Vaticaan is de UPU, die alle Legers van de wereld onder bevel heeft, overgedragen aan Donald J. Trump.

De Fake Koning Willem-Alexander was verplicht de handel in geboorteakten te stoppen en de bevolking hun betaalde belasting terug te betalen. Dit heeft hij opzettelijk verzuimd, Rutte en zijn Hitler Schwabinet van Bilderberg gespuis hebben hiermee orders genegeerd.

Nu we een provincie van Duitsland zijn gelden ook hier de SHAEF wetten, die nooit zijn toegepast zolang de Deep State ratten uit de VS aan het roer stonden.

Daar Trump de macht overgedragen heeft aan het leger, zal het leger zich houden aan de herstelde grondwet van de VS van 1776.

Alle Ambtenaren in de uitvoering zijn nu 100% privé aansprakelijk als zij de bevelen van de Fake Koning of Rutte opvolgen.

Op 4 juli 2022 is de mogelijkheid van de FED en de ECB definitief voorbij om fiat geld te scheppen vanuit het niets, zonder tegenwaarde.

Dan verwacht ik dat de QFS met het CIPS protocol het SWIFT systeem vervangd, wat betekent dat er geen internationale handel meer mogelijk is als men niet via de QFS wil werken.


De opstand van de boeren houdt veel meer in als alleen de fraude van stikstof, het gaat om het oude NAZI regiem te laten vallen!


In Europa zullen alle regeringen die niet in het belang van hun bevolking werken worden afgezet.

Een actie van speciale troepen die als spookteams kunnen optreden zullen niet te zien of herkennen zijn, het wordt ons verkocht als 'poltergeist' waar we ook opnames van hebben gezien.

We hebben gehoord dat Pedofielen en KM op de dodenlijst staan, dan kunnen we verwachten dat er veel opgeruimd gaat worden door deze speciale troepen.

SHAEF heeft de verplichting naar de bevolking van Europa, omdat zij de geallieerden zijn die de oorlog hebben gewonnen en de wetten hebben gedicteerd.

EUROPE DEFENDER 2020 - 2022 is hier om de taak uit te voeren, waarvan Donald J. Trump de Commander in Chief is en tevens de bevelvoerder van de UPU aangesloten legers.

Alle artsen en GGD personeel dat mensen een Bio-Wapen heeft geïnjecteerd is hoofdelijk aansprakelijk, ook corrupte rechters die als poortwachters van dit zieke globalistensysteem hebben opgetreden.

Een corrupt bedrijf als de Fake overheid is, kan niet functioneren zonder inkomsten.

Haal je geld van de bank en laat de zooi instorten!

Alle verdragen en contracten die namens niet bestaand Nederland zijn gemaakt zijn niet geldig, ook de fascistische EU, NATO, VN en het WHO niet.