Vertaal deze pagina naar:

ERNST WIE IS ER NU UITEINDELIJK VERANTWOORDELIJK EN AANSPRAKELIJK VOOR DE VACCINATIESCHADE EN OVERSTERFTE DOOR COVID-19 VACCINATIES IN NEDERLAND?

13-05-2023

Wie is er nu aansprakelijk voor vaccinatieschade? Volgens Kuipers zijn de (r)overheid en een producent niet aansprakelijk voor vaccinatieschade!

Er worden nu duidelijk zeer grote politieke spelletjes gespeeld in de Tweede Kamer en elders!

Informeer Uzelf - Is dit het begin van een enorme beerput in Nederland die heel hard gaat stinken? Wanneer sprake is van vaccinatieschade bij de geprikten kunnen zij naar een civiele rechter volgens Ernst Kuipers. Dit zei hij in een video, die middels het onderstaande twitterbericht is te beluisteren.


BAM! Wie is er nu aansprakelijk voor vaccinatieschade?

Luister naar Kuipers ► https://twitter.com/IsDatEchtZo5/status/1656331820093394948


Bent U hoofdelijk aansprakelijk voor toegebrachte schade?

U werkt als hulpverlener in de zorg en zet een COVID-19 prik. U heeft een koophuis en een fijn gezin. Uw patiënt raakt blijvend invalide ten gevolge van het middel wat U heeft toegediend. Bent U hoofdelijk aansprakelijk voor toegebrachte schade? De landsadvocaat legt het uit in de onderstaande video.

Video ► https://twitter.com/i/status/1534545361116839937


Dr Weinstein legt uit waarom het zetten van de #CV19 prik strafbaar is.

Informatie werd opzettelijk achtergehouden (denk aan de Pfizer papers) waardoor er geen sprake is van het wettelijk verplichte 'informed consent.' U riskeert een zware straf en een beroepsverbod.

https://twitter.com/i/status/1534546967195418625


Arts mogelijk aansprakelijk voor schade door vaccin

Artsen kunnen aansprakelijk zijn voor gezondheidsschade die het door hen toegediende Covid-19 vaccin onverhoopt teweegbrengt, waarschuwt oud-advocaat Frank Stadermann.

https://www.advocatenblad.nl/2021/03/16/arts-mogelijk-aansprakelijk-voor-schade-door-vaccin/

Pieter Omtzigt zei: "Hier komt dus de aap uit de mouw!"

Wie is verantwoordelijk voor de propaganda van corona en COVID vaccinaties?

Vraag aan Ernst Kuipers: Wie heeft nu de vaccinaties geadviseerd om deze allemaal in te laten spuiten incl. de boosters? Dat waren jullie zelf toch? Uzelf, Rutte, De Jonge en Van Dissel? En nu trekken jullie ineens jullie keutel en verantwoordelijkheid in omdat de vaccinatieschade immens groot is?

In een 'normaal' land met een eerlijk gekozen volksbestuur waren er al lang volkstribunalen geweest om de schuldigen van vaccinatieschade, genocide (volkerenmoord) te arresteren en te berechten!

Het wordt tijd dat er Gerechtigheid gaat komen en de bevolking in gaat zien dat genocideplegers, pedofielen en satanisten het land regeren wat Nederland wordt genoemd.

Word Wakker bevolking van Nederland!

763 bekende personen dood na COVID-19 vaccinatie, hoeveel dan wel niet bij de wereldbevolking?

763 bekende Covid-vaccinatiedoden en honderden bekende slachtoffers van vaccinatie - een enorm vaccinatieschandaal komt aan het licht met krachtig bewijsmateriaal!

Kla.TV heeft 17 uur beeldmateriaal verzameld dat de gruwelijke gevolgen en een wereldwijd dodental na de Corona-vaccinatie documenteert. Als er al zoveel doden vallen onder bekende personen, hoe zal het dan zijn voor de anonieme en onbekende die niet in de media verschijnen?

Bron en video ► https://www.kla.tv/25845