Vertaal deze pagina naar:

OPROEP AAN DE NEDERLANDSE BEVOLKING IVM ONGEKEND ONRECHT!

30-09-2022

Het wordt tijd dat we massaal onderzoek gaan doen naar alle verdwenen kinderen die door de Toeslagenaffaire in het jeugdzorg circuit zijn beland!⚠️ W A A R S C H U W I N G ⚠️


Dit gaat ons allemaal aan, onze kinderen zijn onze Toekomst!

Zorg goed voor Uw en onze kinderen van de Toekomst!*** OPROEP AAN DE NEDERLANDSE BEVOLKING ***


IN VERBAND MET ONGEKEND ONRECHT

DOOR DE TOESLAGENAFFAIRE!Het wordt tijd dat we alle ouders gaan ondersteunen die hun kinderen door de Toeslagenaffaire zijn kwijtgeraakt. Naast de gedupeerde ouders zijn er naar schatting 70.000 kinderen van deze ouders getroffen. Ruim 1.675 kinderen van gedupeerde ouders zijn tussen 2015 en 2021 uit huis geplaatst volgens Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Gebleken is reeds dat we zelf ook onderzoek moeten gaan doen naar het Welzijn van de uit huis geplaatste kinderen. De geluiden van nu zijn dat uit huis geplaatste kinderen zelfmoord plegen en seksueel misbruikt worden. Dit is een zeer verontrustend geluid vanuit de samenleving!


De ellende uitgelegd over de ToeslagenaffaireUndercover in Nederland


Een aantal jaar geleden deed het programma Undercover in Nederland met Alberto Stegeman (Dank!) onderzoek en verkreeg filmopnames van wantoestanden die kinderen dagelijks op zorgboerderij 'De Hoge Aard' moesten doorstaan. De wantoestanden zijn als volgt te omschrijven.

Kinderen werden geslagen met een bezem!

Kinderen werden als slaven behandeld!

Kinderen kregen vaak straf!


Beluister en bekijk zelf de korte video's!


Politiek Den Haag heeft het nog steeds niet onder controle!

Wanneer U de bovenstaande video beluisterd lijkt het alsof de politiek er aandacht aan zal besteden. Tot 2022 is er nog steeds erg veel loos in de jeugdzorg met de kinderen die door de Toeslagenaffaire uit huis zijn geplaatst en kinderen die door een andere reden uit huis zijn geplaatst en in de jeugdzorg zijn beland.

Ga zelf ook onderzoek doen beste mensen!

Wanneer het soort beslissingen eerder werden gemaakt zoals de tekst hieronder dat beschrijft is en was het goed mis bij jeugdzorg.

Deze geluiden doemden al vaker en eerder op bij jeugdzorg. We moeten maar eens aan de noodbel gaan trekken als bevolking zijnde.De krant kopte eerder:

"Jeugdzorg liet zorgboerderij 'De Hoge Aard' in Molenschot ongemoeid"


Eerdere publicatie van 15 oktober 2015

(Laatste update 6 maart 2017)

MOLENSCHOT - Bureau Jeugzorg zag geen aanleiding in te grijpen bij zorgboerderij 'De Hoge Aard' in Molenschot. Enkele cliënten en oud-medewerkers hadden forse kritiek op de opvang.

Volgens hen werden jongeren die daar permanent verbleven niet verantwoord verzorgd, was soms sprake van mishandeling en werden ze 'getiranniseerd' door de eigenaars, Sandra Burgemeester en haar partner Gerda de Waal.

De gemeente Gilze en Rijen, Bureau Jeugdzorg en de landelijke Inspectie voor de Jeugdzorg zagen er na hun onderzoeken van af om in te grijpen bij 'De Hoge Aard'. Zij hadden gesproken met jongeren die er verbleven, bewindvoerders en mentoren.

Matthé Hoogeboom, sinds medio 2015 ad-interim werkzaam bij 'De Hoge Aard', sprak van een lastercampagne. "De aantijgingen zouden volledig ongegrond zijn."

Onderzoek door Undercover in Nederland bewees dat de aantijgingen echter WEL gegrond waren!

Bron ► https://www.bd.nl/gilze-en-rijen/jeugdzorg-laat-zorgboerderij-hoge-aard-in-molenschot-ongemoeid~a0d0a598/


Undercover in Nederland

In het programma Undercover Nederland besteedde journalist Alberto Stegeman veel aandacht aan de zorgboerderij 'De Hoge Aard'. Hij liet een medewerker enkele maanden infiltreren door er een kamer te huren. De programmamakers hebben de opnames verwerkt in de bovenstaande video's.

Daarin kwamen onder andere een moeder van een van de cliënten en een oud-medewerker aan het woord. Bij de zorgboerderij verbleven tijdens de opnames vier jongeren en een jongvolwassene, daarnaast waren er vier jongeren in dagbehandeling.


Hoe kon dit allemaal gebeuren beste mensen?


JEUGDZORG IS EEN INSTANTIE DAT VEEL LEED OP ZIJN GEWETEN HEEFT!


Toevallig woont de dochter, genaamd Angelique Slagter, van Agnes Plaatje, (bekend van de toeslagenaffaire), in hetzelfde huis van het pleeggezin als een 14-jarige meisje, dat eerder dit jaar zelfmoord pleegde. Hoe kan dat? Toeval bestaat niet wordt er toch vaak gezegd?


WIJ KREGEN OP 27-09-2022 EEN E-MAIL VAN HET KANTOOR VAN DE ZOON VAN PETER R. DE VRIES.
NAMELIJK VAN: DE VRIES VAN SPANJE ADVOCATEN, VAN EEN VAN HUN ADVOCATEN JOE JAY DE HAAS.
DEZE SOMMEERDE ONS BINNEN TWEE DAGEN ONS ARTIKEL TE VERWIJDEREN OF AAN TE PASSEN OVER DE ZELFMOORD VAN HET 14-JARIGE MEISJE!


Waarom pleegde het 14-jarige meisje zelfmoord?

Het is gewoonlijk dat in Nederland alles in de doofpot verdwijnt.

Nederland is doordrenkt van een doofpotcultuur.

Daarom dienen wij alles te onderzoeken!

Maar als je dat doet of erover schrijft wordt er gedreigd met een rechtszaak.

Wel toevallig dat dan het kantoor van de zoon van Peter R. de Vries ons hiermee bedreigt.

Toeval bestaat niet, alles heeft een reden beste mensen!


De mail die het advocaten kantoor ons toezond kunt U teruglezen in het onderstaande artikel.

Artikel ► https://www.de-nieuwe-media.nl/l/jeugdzorg-is-een-instantie-die-enorm-veel-leed-op-zijn-geweten-heeft/

Reacties en ervaringen over problemen in de jeugdzorg zijn welkom!


Uw informatie zal vertrouwelijk worden behandeld.