Vertaal deze pagina naar:

FRAUDE BIJ DE GEMEENTE STEENBERGEN DOOR NIET KLOPPENDE CIJFERS!

10-08-2022

Paul van Nieuwenhuyzen uit Steenbergen krabbelt langzaam weer op, nadat hij een aantal jaar geleden werd verwijderd uit de raadzaal van de gemeente Steenbergen.

Paul van Nieuwenhuyzen wordt de raadzaal uitgewerkt

Paul van Nieuwenhuyzen werd verwijderd uit de raadzaal van de Gemeente Steenbergen. Slos Zuid West TV was erbij en bracht alles in beeld.


 Zo gaat de gemeente Steenbergen dus om met haar burgers die fraude kenbaar maken in de raadzaal.


Snel werd de vergadering geschorst en Paul van Nieuwenhuyzen verwijderd uit de raadzaal* om geluiden over valsheid in geschrifte in de gemeente Steenbergen in de doofpot te kunnen stoppen.

*) Een raadzaal wordt gebruikt bijeenkomsten van bestuurlijke, wetgevende of gerechtelijke organen. Zij maken besluiten buiten de burger om.

Burgers die fraude aantonen worden dus uit de raadzaal verwijderd, hiermee is het bewijs geleverd. In Steenbergen moet echter nog steeds de bezem door de gemeente heen.


Over het Corona beleid


Burgemeester Ruud van den Belt en alle wethouders zijn persoonlijk aansprakelijk voor alle acties die zij uitvoeren of uit laten voeren inzake het corona beleid in de gemeente Steenbergen. Het corona beleid  wordt aangemerkt als onderdrukking en genocide van de bevolking.

Handlangers die mede het corona beleid uitvoeren in de gemeente Steenbergen en in de overige gemeentes in Nederland, dienen gearresteerd en berecht te worden voor een Tribunaal van Gerechtigheid.

Corona is een hoax. Dit is allang bewezen door artsen die reeds eerder getuigden en opstonden voor de nietsvermoedende en onwetende bevolking.


Dit is een handlanger van een corrupte organisatie

Burgemeester Ruud van den Belt
Burgemeester Ruud van den Belt

Ruud van den Belt, (burgemeester van Steenbergen), moet worden gearresteerd!


Tip: Stuur de Burgemeester van Steenbergen de info toe in de onderstaande link.

Ruud van den Belt (burgemeester) moet worden berecht voor het Tribunaal van Gerechtigheid!


Wie gaat dat doen in de gemeente Steenbergen? Deze NAZI burgemeester arresteren? Ruud van den Belt is een handlanger en uitvoerder van het NAZI regiem in Den Haag. Dit geldt voor alle burgmeesters in Nederland. In Den Haag zit een corrupte organisatie die de agenda uitvoert van het WEF van Klaus Schwab.

De NAZI's zijn nooit weggeweest, ondergronds zijn ze doorgegaan met hun plannen, om de bevolking te voorzien van het Merkteken van het Beest (666) en onder een totale controle te zetten van elke stap die ze doen. De illuminati (de 13 satanische families) willen naar een systeem toe dat je zonder het Merkteken van Het Beest niets meer kunt kopen of verkopen.

Lees Openbaring 13 van de Bijbel.


Nederland is een bedrijf, een bedrijf kan geen wetten uitvaardigen. Nederland is geen democratie, Nederland is een dictoriale staat, geleid door een corrupte organisatie met Mark Rutte als aanvoerder.U bent een Mens van vlees en bloed, we zijn allemaal Soeverein.

Een persoon is de dode entiteit (Uw BSN-nummer) waarmee U zich identificeert.

Door deze persoon, Uw naam geschreven in HOOFDLETTERS aan te nemen bent U een dode persoon op papier.

Check de post die U toegezonden krijgt hoe Uw naam is genoteerd.

Doe onderzoek en informeer Uzelf ► https://hogeraadvandekinderen.nl/


Wakker worden in Steenbergen en in de rest van Nederland,

informeer Uzelf met de onderstaande video's!De massa heeft nog altijd niet door hoe de oorlog tegen het eigen volk, en in de eerste plaats tegen de wat helderdere geesten, gevoerd wordt.