Vertaal deze pagina naar:

FUNCTIONARISSEN EN DE VERANTWOORDELIJKEN MOETEN STRAKS VLUCHTEN ALS GEWONE BURGERS BEGINNEN TE BESEFFEN DAT ZE ZIEK WERDEN GEMAAKT EN WERDEN VERMOORD DOOR COVID-19 VACCINATIES!

22-09-2023

In Nederland is het wachten op het Kantelpunt, het is een tikkende tijdbom!

Met een 'kantelpunt' wordt het moment bedoeld waarop zoveel mensen op de hoogte zijn van de schade die de 'vaccins' veroorzaken dat ze gaan eisen dat de daders ter verantwoording worden geroepen. 

Wat gaan functionarissen op de hoogste posities achter de schermen doen als de gewone burgers beginnen te beseffen dat ze worden vermoord?


Steeds meer artsen doen een boekje open over de gevaren en gevolgen van COVID-19 vaccinaties!

Steeds meer mensen gaan nu ook beseffen dat burgers met opzet ziek werden gemaakt en vermoord werden door het toedienen van COVID-19 vaccinaties, door de (r)overheid zelf geadviseerd.

Het zal je moeder, vader, dochter of zoon maar wezen die dood ging door COVID-19 vaccinaties en dan nog niet eens te denken aan alle andere dierbaren die dood gingen; broers, zussen, Opa's en Oma's...

R.I.P.


Het wachten is op de bom die gaat ontploffen in Nederland en de rest van de wereld!

Politici, burgemeesters en wethouders kunnen dan niet meer veilig over straat. Dat geldt voor iedereen die actief mee heeft gewerkt aan de depopulatieagenda (genocide/volkerenmoord) van het WEF (Agenda 2030).


De website Nine For News waarschuwt haar volgers ook keer op keer:

Normaal gesproken zouden we deze mensen wegstemmen, onderzoeken en vervolgen. 

"Maar deze misdaden zijn zo gruwelijk dat ik verwacht dat het establishment voor een afleiding gaat zorgen of de verkiezingen gaat stelen om vervolging te ontlopen."

"Want als dit aan het licht komt, kunnen ze zich nergens op aarde verstoppen."

https://www.ninefornews.nl/ed-dowd-waarschuwt-voor-kantelpunt-als-dit-aan-het-licht-komt-kunnen-ze-zich-nergens-verstoppen/