Vertaal deze pagina naar:

GERRIT BRENDEL DOET REGELMATIG VERSLAG VAN DE WEKELIJKSE BERICHTEN VAN BENJAMIN FULFORD

15-11-2022

Gerrit Brendel schrijft naar aanleiding van het verslag van Benjamin Fulford dat sinds Evelyn Rotschild (91 jaar) ging hemelen, de Cabal zijn grootste leider kwijt is!


De rest van de Franse Rotschildsclub zou zich nu hebben teruggetrokken in Zug, Zwitserland.


Gerrit Brendel vervolgt met zijn verslag:

Het Octagon, een wereldwijde criminele cabal organisatie, ook actief in Nederland - (diensten voor het koningshuis), heeft daardoor één van zijn grotere leiders verloren.

Zij hebben nu nog de USA, Canada, een groep miljardairs en Zwitserland, dat is dus erg beperkt geworden. Want Duitsland met de EU op sleeptouw zoeken toenadering naar China en Rusland, de BRICS countries.

Het Octagon heeft nu de Groep Dragons (de Red Dragons en de White Dragons) en de White Hats organisatie uitgenodigd voor eindbesprekingen van de overgave.van hun duizendjarige macht.

Doch queen Elisabeth waarschuwde voor haar dood (vermoord), dat dit een val zou zijn. Daarop zijn de besprekingen niet doorgegaan. De sancties van de cabal beginnen te vervagen, de eerste die daarmee begon was niemand minder dan Nederland, die verklaarde niet meer de 91 sancties tegen de russen uit te voeren, daarmee een bom leggend onder de sanctie saamhorigheid van het Westen.

De vroegere KGB top, ex colonels van de Russische geheime dienst uit de Sovjet tijd, volgen nu ook de cabalistische misdaden. Zij houden nu in de gaten wat de avatars Putin, Trump, Macron, Johnson en anderen uit spoken. Zij hebben ook gemeld, dat een groep in het zwart geklede mannen, waarvan de herkomst onduidelijk is, bij de besprekingen aanwezig zijn. (Waarschijnlijk waarnemers van extraterrestrial aard). Een soort waarnemingsgroep van onbekende oorsprong.

Ook hebben de Dragon families in China de cabal groep van de Rockenfellors laten weten dat hun macht ten einde is en dat zij die macht af moeten staan. De Dragron groep bestaat uit 6 millioen leden met een crimineel verleden, die het welletjes vindt wat de cabal aan het doen is.  (Het vernietigen van de aarde en het terugbrengen van de bevolking via injecties tot 500.miljoen en de overblijvende te verslaven aan hun diensten).

Zij hebben ook laten weten dat hun groep 110.000 beroepsmoordenaars herbergd en dat de 10.000 Rockenfellors uitgemoord zullen worden als zij de macht niet afstaan. Voor elke Rotschild hebben zij 11 beroepsmoordenaars. Dus het is geen partij voor hen.

Behalve in de States, begint het verzet tegen de cabal ook in overblijvende cabal landen vorm te krijgen. Canada, de provincies Yukatan, Alberta, Quebeque, Saskatchewan en Manitoba hebben verklaard de orders uit Ottowa, niet meer op te volgen.

Ook Freeland (een voormalige NAZI aanhangster) draait nu in de andere richting. Als vroeger maatje van Klaus Schwab verklaart zij dat een land alleen geleid kan worden door gekozen burgers. Zij staat kandidaat voor de NATO chief, is echter, pikant genoeg, een Ukrainse van geboorte. (Dat ruikt naar cabal...).

In Brasilië heeft het leger het parlemant buiten werking gesteld en het opperste gerechtshof gearresteerd. Het volk wint ook hier. In Peru vindt hetzelfde plaats als in Brasilië, ook daar gaan de mensen massaal de straat op voor een regiem verandering.

Ook in Israel is er een massaal verzet ontstaan bij de de Hebrewisten, een teken daartoe is dat het Atoom kraftwerk is opgeblazen en buiten werking is.

U ziet nu, alles raakt nu in een enorme stroomversnelling, nog even...

GTB

Bron ► https://t.me/Gerrit_Brendel

Wilt U het Geopolitieke nieuws volgen?


Klik dan op de afbeelding hieronder voor het videokanaal van Benjamin Fulford.