Vertaal deze pagina naar:

GERRIT BRENDEL WAARSCHUWT DE BEVOLKING: NEEM NIET DE VIERDE SPUIT!

10-07-2022

Gerrit Brendel waarschuwt op 10 juli 2022 de bevolking middels zijn kanaal "Het Hiernamaals" op Telegram

Onze excuses voor de eventuele spelfouten en grammaticale fouten in de onderstaande tekst.

Wij (de redactie) hebben het bericht 1:1 overgenomen.

We hopen dat U het bericht leest, ondanks de vele schrijffouten en grammaticale fouten en toch zult begrijpen wat er zich momenteel afspeelt in onze wereld en Uw voordeel ermee kunt doen.

[Forwarded from Het Hiernamaals]


Link Telegram kanaal ► https://t.me/Gerrit_Brendel


Jul. 10, 2022 - GTB 624


DENK EROM, NEEM NIET DIE VIERDE SPUIT.

DE SMEERLAPPEN EN MOORDENAARS GAAN DOOR, TOTDAT ZIJ GESTOPT WORDEN.

BRULLS HOUDT OP MET BRULLEN ALS MEN HEM, PLAT GEZEGD. DE BEK SNOERT.......(DE BOEREN).


Het is en blijft spannend, maar pas op.

Nu hoor ik al zeggen dat men bericht heeft gehad dat men weer een opkick spuit mag halen.

Als U dat hoort, spreek de mensen aan EN VRAAG ZE het absoluut niet te doen. Je redt misschien hun leven. Dan mag je niet zwijgen. Zij zijn dan gewaarschuwd. Wat zij ermee doen is hun eigen beslissing en dat zullen zij ook op moeten eten.

Maar velen zijn zich niet bewust, dat zij zich in levensgevaar bevinden. Zij weten niets, zij begrijpen het niet. Zij hebben het motto, bemoei je er niet mee, dat maak ik zelf uit. Welnu dan houdt het op....

Tot nu toe hebben 48000, NU DODE MENSEN, zo gedacht in de EU landen, volgens EU na jab tellingen en 1,9oo.ooo hebben min of meer ernstige bijwerkingen gehad of hebben dat nog.

Dus ergens houdt het op.

Wij moeten hen dan laten..... wie zijn kont brand moet op de blaren zitten.

Ook al geloofden zij de waarschuwing niet dat de kachel te heet was om op te gaan zitten.

Wij hebben zelf genoeg problemen met de nano technieken die over ons uitgegoten worden en zijn geworden. Men is al 40 - 50 jaar bezig ons voedsel te vergiftigen, te manipuleren, genetisch te veranderen en ons vol te stoppen met nano particles.

Ik wil nu niet te negatief zijn, maar fact is dat mcDonalds niet deugd, dat coca cola de boel belazerd, dat Heinz de boel verziekt, dat Kentucky fried Chicken de zooi belazerd en dat er meerdere companies zijn, die de cabal Supporten , want dat is cabal. Peligrino met zijn geinfecteerde water, en zo zijn er velen, die nanotechnieken in hun producten opzettelijk verwerken.

Men is druk bezich ons magnetisch te maken en vol te stoppen met micro/ nano chips. Dit in voorbreiding op ons langzaam om te bouwen tot gehoorzame en manipuleerbare en bestuurbare mensen, die niet in de gaten hebben, dat zij geleid worden.

Daar hebben zij de telefoons voor nodig, de 2G, 3 G, 4 G en 5 en 6 G., ook gebruiken zij de lantaarnpalen en engie smartmeters en allerlei soorten technieken, die zij zelfs ook in onze , door hen geproduceerde, auto's inbrengen zonder dat wij dat weten.

EN BEGIN NU NIET TE LACHEN, MAAR DAT GEBEURD MET ALIENTECHNIEKEN EN ALIEN INSTRUCTIES, WAAR DE CABAL WEER ONDERHORIG AAN IS.

Zo begrijpt U ook wat voor een klus de Q forces, de Z forces van Putin, de Space forces van de White hats, klaren moeten.

En het vervelende is men informeert ons niet hoe de echte stand van zaken is, en dat neem ik ze erg kwalijk. De mens kan zijn gedachten krachten bundelen om die cabal en alien evil forces mentaal en spiritueel te verdrijven....

En dat laat men terzijde liggen.

Daarom roep ik al mijn 6.862 volgers op 's avonds in bed uw overleden familie leden te vragen ons te helpen in de strijd tegen deze negatieve en mensbedreigende forces....

DAT HELPT... DAT IS ZEKER.... SLUIT DAAR DE DAG MEE AF....HET IS NODIG EN HET IS GEEN ONZIN, WANT IK HOU NIET VAN WOEZIE WOEZIE ONZIN.......

DOE HET GEWOON....

(Want wij moeten hen wel vragen, anders mogen zij ons niet altijd helpen),
dit vanwege onze vrije wil keuze......

GTB

Gerrit Brendel van "Het Hiernamaals"
Gerrit Brendel van "Het Hiernamaals"

Stuur dit artikel naar iedereen die van plan is de spuit te gaan nemen.

Zodat er mensen gered kunnen worden.

Zo God wil zal gaan geschieden!

God bless!