Vertaal deze pagina naar:

GROOTSTE RAZZIA IN DUITSLAND SINDS 1945 OP WOENSDAG 7 DECEMBER 2022

07-12-2022

Vrijheidsstrijders (complotdenkers en Waarheidsvinders) worden in Duitsland weggezet als terroristen!

Wat betekent dat voor de Nederlandse politiemensen?

Klik op de onderstaande button voor meer info.


Een razzia (ook klopjacht) is een door de overheid (politie, leger) georganiseerde, groots opgezette, opsporing en jacht op een groep mensen.

Zij, die ons van onze Vrijheid beroven, belastingen opleggen en genocide (volkerenmoord) plegen, proberen de macht te behouden, door vrijheidsstrijders op te pakken en die nu in een zeer kwaad daglicht te stellen. Op deze wijze proberen ze de slapende en onwetende bevolking te overtuigen dat er een groep extremisten zou zijn die een gewapende aanval op de Bondsdag in voorbereiding hadden.

De dagelijkse vlogger Alexander Quade is ook opgepakt van het Telegram kanaal Frag uns Doch.

Zie link ► https://t.me/fragunsdochDasOriginal

Zo verdraaien zij de Waarheid voor de Duitse bevolking!


Er is geen Democratie in Duitsland, er is sprake van een Politiestaat. Diegenen, de Vrijheidsstrijders, die dit systeem doorzien worden weggezet als Terroristen!


Te lezen onder de video is het volgende:

Overval op Reichsburgers: er werden tientallen arrestaties verricht tijdens een van de grootste antiterroristische operaties in de geschiedenis van de Bondsrepubliek. Hoe specifiek waren de staatsgreepplannen? Ook: nieuwe immigratieregels, een hervormde burgerschapswet en mogelijkheden voor een verblijfsrecht voor langdurig getolereerde buitenlanders. Het stoplicht wil een nieuwe start in het migratiebeleid. Helpen de hervormingen tegen het tekort aan geschoolde arbeidskrachten? Of moedigen ze illegale immigratie aan? In de studio met Sandra Maischberger: federaal minister van Binnenlandse Zaken Nancy Faeser (SPD).

Na de inval in Reichsbürger deed Faeser in een interview duidelijke uitspraken over de gevolgen. Volgens de minister van Binnenlandse Zaken zijn de genomen maatregelen nog maar het begin: "Nu begint het echte werk pas. Daar zullen zeker nog contacten zijn", benadrukt ze. Over de explosieve aard van de missie zegt Faeser: "Wat het zo gevaarlijk maakt, is dat er een militaire tak aan zat - en dat met mensen die eerder in de Bundeswehr zaten."

Sommigen van de gearresteerden behoorden naar verluidt tot de elite-eenheid Command Special Forces (KSK) van de Bundeswehr. Faeser benadrukt dat dergelijke extremisten uit de openbare dienst moeten worden verwijderd: "Ik ben bezig het tuchtrecht te wijzigen, zodat we sneller van dergelijke vijanden van de grondwet af kunnen komen."

De SPD-politicus bevestigde dat iedereen die fantaseert over een revolutie geen plaats heeft in de openbare dienst. In de toekomst moet het mogelijk zijn om dergelijke ambtenaren te ontslaan door middel van een administratieve handeling. De bewijslast ligt dan bij de betrokkenen. Bovendien roept Faeser op tot nog strengere controles op de Bundeswehr en de federale politie.

Over gemakkelijkere immigratie van geschoolde werknemers zegt Faeser: "We creëren de modernste immigratiewet van Europa." De implementatie zou in het komende jaar moeten plaatsvinden: "Ik hoop dat we er in de zomer doorheen zullen zijn", legt Faeser uit. concreet implementatieplan ontwikkeld.

Faeser gaf geen antwoord op de vraag of ze zich kandidaat wilde stellen voor het premierschap van Hessen - de beslissing zou in februari vallen, zei de minister van Binnenlandse Zaken.


Arrestatie van 25 vermeende leden en aanhangers van een terroristische organisatie en huiszoekingsmaatregelen in elf deelstaten op in totaal 52 verdachten


In de vroege ochtenduren van 7 december 2022 liet het federaal parket 22 verdachte leden en drie vermoedelijke aanhangers van een terroristische organisatie arresteren op basis van aanhoudingsbevelen van de onderzoeksrechter van het Federaal Gerechtshof.

De volgende mensen werden gearresteerd als vermoedelijke aanhangers van een terroristische organisatie: De Russische burger Vitalia B., de Duitse onderdaan Alexander Q. en de Duitse onderdaan Frank R.

De arrestaties vonden plaats op verschillende plaatsen in Baden-Württemberg, Beieren, Berlijn, Hessen, Nedersaksen, Saksen, Thüringen en in één geval in Oostenrijk (Kitzbühel) en Italië (Perugia).

Tegelijkertijd zijn in meer dan 130 panden en woningen in deze en andere deelstaten (Brandenburg, Noordrijn-Westfalen, Rijnland-Palts, Saarland) gerechtelijke huiszoekingen begonnen. Deze maatregelen worden voortgezet. Ze zijn ook gericht tegen nog eens 27 verdachten. Bovendien worden panden van niet-verdachten doorzocht.

Bron: https://www.generalbundesanwalt.de/SharedDocs/Pressemitteilungen/DE/aktuelle/Pressemitteilung-vom-07-12-2022.html?nn=478184

Telegram kanaal "Frag uns Doch" met 130.000 abonnees


Alexander Quade staat in het centrum van Hessen al lang bekend als rijksburger en heeft ook goede contacten in de landelijke scene. Hij beheert een Telegram-kanaal met ongeveer 130.000 abonnees. Daar verspreidde hij regelmatig posts en lange spraakberichten over diverse complottheorieën, doemscenario's en esoterie.

Zo pleit Alexander Quade voor het idee dat Duitsland wordt bestuurd door een zogenaamde "deep state", d.w.z. door een vermeende geheime "elite" die in het geheim regeert. Professioneel stelt Alexander Quade op internet dat hij freelance "auteur en spreker" is.

Youtube-video's van de afgelopen jaren tonen hem op verschillende lezingen in heel Duitsland.

Link Telegram kanaal ► https://t.me/fragunsdochDasOriginal

Bij de onderstaande video staat het volgende geschreven:


"Inval en arrestaties van laterale denkers, Reichsburgers, AFDlers en QAnons"


Het was een van de grootste politieoperaties tegen extremisten in de geschiedenis van de Bondsrepubliek: ongeveer 3.000 hulpdiensten tegen een vermoedelijke terroristische groepering.

Onderzoekers arresteerden woensdagochtend vroeg 25 vermeende leden en aanhangers van een vermeend netwerk van Reichsburgers. Ze zouden de omverwerping van het politieke systeem hebben gepland; zelfs een gewapende aanval op de Bondsdag was in concrete voorbereiding.


Let goed op wat er in de Duitse kranten wordt geschreven over deze verzetsstrijders!


Wie zijn de "Reichsbürger"?

De "Reichsbürger" zijn groepen of individuen die om heel verschillende redenen het bestaan ​​van de Bondsrepubliek Duitsland en haar rechtssysteem in twijfel trekken. In veel gevallen ontkennen ze de legitimiteit van een democratisch gekozen vertegenwoordiger. Ze zien zichzelf vaak als buiten de rechtsorde. Concreet betekent dit dat de "rijksburgers" bijvoorbeeld officiële identificatiedocumenten van de Bondsrepubliek afwijzen en in plaats daarvan fictieve documenten zoals het "rijksrijbewijs" of de "rijksidentiteitskaart" uitgeven of kentekenplaten van auto's gebruiken van het "Duitse Rijk". Ze weigeren ook belastingen of heffingen te betalen.

Ideologisch overlapt de "Reichsbürger" gedeeltelijk met de extreemrechtse scene. Beiden hebben een voorliefde voor historisch revisionisme en nationaal-socialistische ideeën gemeen. Het Bureau voor de bescherming van de grondwet classificeert de "Reichsbürger" daarom als antistaats- en anticonstitutioneel.


Hoe zijn de "Reichsbürger" georganiseerd?

De scene kenmerkt zich door haar persoonlijke, organisatorische en ideologische diversiteit. "Reichsbürger" treden vaak op in kleine groepen, maar ook in landelijk actieve verenigingen en virtuele netwerken. Het spectrum reikt van losse fusies tot strikt hiërarchische organisaties. Ze vormen ook "regeringen in ballingschap", "koninkrijken" of andere denkbeeldige structuren - bijvoorbeeld het "Vorstendom Germania", de "Republiek van Vrij Duitsland" of "Volks-Duitsland".


De bovenstaande tekst is in het Duits te lezen in de onderstaande bron:

https://www.faz.net/aktuell/politik/inland/razzien-gegen-reichsbuerger-was-wollen-sie-mit-deutschland-machen-18517298.html

Let goed op wat er in de Duitse kranten wordt geschreven over de verzetsstrijders!


Netwerk geplande staatsgreep in Duitsland

Het Duitse federale parket heeft woensdagochtend 25 mensen uit de "Reichsbürger" -scène gearresteerd tijdens een inval - 19 zijn nu in hechtenis. In Duitsland werden de meeste mensen opgepakt, ook in Oostenrijk en Italië vonden huiszoekingen plaats en in Kitzbühel werd één arrestatie verricht. De verdachten zouden een terroristische organisatie hebben gevormd die naar verluidt het politieke systeem in Duitsland omver zou willen werpen.

De autoriteit beschuldigt 22 van de gearresteerden ervan lid te zijn van een terroristische organisatie, twee van hen als leiders, zoals de Duitse procureur-generaal Peter Frank woensdag in Karlsruhe bevestigde. Drie anderen worden als supporters beschouwd. Met uitzondering van één Rus hebben ze allemaal de Duitse nationaliteit. Daarnaast zijn er nog 27 andere verdachten.


Volgens het federale parket had de vereniging, die uiterlijk eind november vorig jaar werd opgericht, tot doel "het bestaande staatssysteem in Duitsland te overwinnen en te vervangen door een eigen regeringsvorm, die al was uitgewerkt in hoofdlijnen".

Volgens het Duitse federale parket waren er in totaal ongeveer 150 huiszoekingen. De ambtenaren hadden veel materiaal in beslag genomen. Ongeveer 3.000 agenten werden ingezet in elf Duitse deelstaten, de operatie bij dageraad is een van de grootste politieoperaties tegen extremisten in de geschiedenis van Duitsland.


Vermeende leider in hechtenis

Onder de gearresteerden is een voormalig AfD-lid van de Bondsdag en waarnemend rechter. Volgens de Duitse federale officier van justitie is de 71-jarige ondernemer Heinrich XIII een van de leiders van het vermoedelijke terroristische netwerk. Prins Reuss van Hessen.

Volgens het onderzoek zou de man voorzitter zijn geweest van het centrale orgaan van de groep ("Raad") en in het geval van de staatsgreep worden beschouwd als het "toekomstige staatshoofd". Volgens de informatie behoort hij ook tot degenen voor wie onderzoeksrechters van het Federale Hof van Justitie voorlopige hechtenis hebben bevolen.


Invallen in Kitzbühel en Amstetten

Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken vonden er huiszoekingen plaats in twee deelstaten in Oostenrijk - de aanhouding vond toen plaats in Kitzbühel. Naast Kitzbühel werd er ook gezocht in het district Amstetten in Neder-Oostenrijk, zo bevestigde een woordvoerster van de federale aanklager aan noe.ORF.at.

De twee bewoners zouden in de procedure tegen de "Reichsbürger"-scène in Duitsland worden vermeld "als beschuldigden, niet als verdachten". Het zijn Oostenrijkse staatsburgers, er is geen arrestatiebevel - meer hierover in noe.ORF.at. De "Standard" rapporteerde hierover van twee 63-jarigen die het voorzitterschap leiden van een spiritueel-esoterische vereniging gevestigd in Neder-Oostenrijk.
Gearresteerd in Tirol voor het werken aan een "militaire arm"?

Volgens "Standard" wordt de in Kitzbühel aangehouden persoon ervan verdacht de "militaire arm" van de groep te hebben gesteund omdat hij verantwoordelijk was voor de catering ervan. Er wordt gezegd dat het om een ​​62-jarige inwoner van München gaat, maar dit is nog niet bevestigd.

Het hoofd van het Oostenrijkse directoraat voor staatsveiligheid en inlichtingen (DSN), Omar Haijawi-Pirchner, gaf woensdag geen details, de communicatie valt onder de verantwoordelijkheid van de Duitse autoriteiten. Maar hij verwees naar een "sterke scene" in dit land. Minister van Binnenlandse Zaken Gerhard Karner (ÖVP) sprak van een "succesvolle aanval tegen de anticonstitutionele, democratievernietigende en rechtsextremistische 'Reichsbürger'-scene in Duitsland en Oostenrijk".
Volgens de voorzitter van het Duitse federale bureau voor de bescherming van de grondwet, Thomas Haldenwang, werden de Duitse veiligheidsautoriteiten al vroeg geïnformeerd over de plannen voor een staatsgreep van een groep "Reichsburgers". De autoriteiten voor de bescherming van de grondwet volgden de groep sinds het voorjaar en hadden een zeer duidelijk overzicht van hun plannen en ontwikkelingen. De plannen werden toen steeds concreter en er werden wapens aangeschaft, zei Haldenwang in een ZDF "special". "De Duitse veiligheidsautoriteiten als geheel hadden de situatie te allen tijde onder controle. Maar als het aan deze groep had gelegen, dan was het gevaar wel reëel."


Plannen voor interim militair bestuur

Volgens de Duitse procureur-generaal was het terreurnetwerk van plan de resterende instellingen en vertegenwoordigers van de staat te bestrijden. Een militaire arm had de democratische rechtsstaat moeten uitschakelen, waarna een militaire overgangsregering had moeten worden gevormd. Het plan was blijkbaar dat laatstgenoemde zou onderhandelen over de nieuwe staatsorde met de geallieerde zegevierende mogendheden van de Tweede Wereldoorlog.

Volgens het federaal parket waren de leden van het netwerk zich ervan bewust dat hun plannen enkel gerealiseerd konden worden met de inzet van militaire middelen en geweld tegen vertegenwoordigers van de staat. Dat zou moorden omvatten.

Bron: https://orf.at/stories/3296832/

Alexander Quade zijn laatste bericht op het Telegram kanaal Frag uns Doch.

Wij wensen dat Alexander Quade snel wordt vrijgelaten!

https://t.me/fragunsdochDasOriginal

Dit kanaal is voor de verlichting en het ontwaken van iedereen die het wil.

We geven een overzicht van de wereldpolitiek, de wereldeconomie, het financiële systeem en de ontwikkeling van de samenleving.