Vertaal deze pagina naar:

HET EINDE VAN DE NOS NIEUWSBERICHTEN IS IN ZICHT!

25-09-2023

Het is slechts nog een kwestie van tijd!

Dat massaal de hersenspoelmachine, de TV, het raam wordt uitgegooid of de deur uitgaat.


The Power of the Media

Hoe erg wordt de mensheid belazerd ? 

Op vele manieren, maar één van de fundamentele dingen waarmee we belazerd worden komt van de wetenschap. Dat onderdeel is van het systeem en dat is bedoeld om de mensen, de bevolking, voor te liegen en te misleiden. Misleiden over wie je werkelijk bent en welke krachten je werkelijk in je hebt. De grote leugen van de wetenschap is dat bewustzijn een creatie van de hersenen zou zijn. Niets is minder waar en er is ook geen enkel bewijs voor. Omdat het niet zo is natuurlijk... 

De onderstaande video zal je in ieder geval 'bewuster' maken.

*** Wees gewaarschuwd ***

Dat de satanische en gewetenloze elite op het punt staan te verliezen weten we, maar dat is nu ook juist zo extreem gevaarlijk, want deze idioten zijn tot alles in staat!

Deze evil motherfuckers trekken dan liever alles en iedereen, inclusief zichzelf mee de diepte in, dan dat ze zichzelf gaan overgeven. Hun angst is gegrond, want ze voelen, dat ze niet meer passen in deze creatie. 

Ze voelen werkelijk hun vergankelijkheid van rijkdom door hun hebberige vingers glippen. Nooit heeft deze mens willen delen, altijd zichzelf alles vanuit hebzucht en macht willen toe-eigenen.

David Sorensen van de website STOP WORLD CONTROL schreef vandaag het volgende:

Er komt een storm aan in de nabije toekomst, die zal voorafgaan aan de grote doorbraak. De storm zal bedoeld zijn om de plannen van het kwaad alsnog te laten slagen, maar het zal hun neerval betekenen. Er is echt een oorlog gaande van ongekende proporties. 

Het is belangrijk om hierop voorbereid te zijn in je geest. 

Hou je blik op de toekomst, zie de nieuwe dag die gloort aan de horizon. Dat is de enige manier om de storm goed door te komen. Hou je vast aan de hoop en de zekerheid dat het goed komt. En houd elkaar vast. Wanneer de storm komt weet ik niet, ook niet wat het zal zijn. Ook niet in welke gebieden van de wereld het zal zijn. Maar wel weten we dat de vijand van de mensheid als een gewond beest reageert. 

Zijn plannen hebben gefaald, maar hij wil nog niet opgeven. Hou vol. Geef de moed niet op. Kijk naar de toekomst. De storm gaat voorbij. De hongerwinter van WO II ging ook voorbij. Elke storm gaat voorbij. Dat zullen voor velen de belangrijkste woorden uit hun leven zijn. 

Hou het vast, schrijf dit op, hang het op, zodat je deze woorden niet vergeet als de storm losbreekt. We zullen winnen. Het licht breekt al door. Een nieuwe tijd komt eraan. Maar er zal nog een storm zijn. Schrik er niet van. Hoe blijf je aan boord van het schip, tijdens een storm, zonder overboord geslagen te worden? Door jezelf vast te binden aan de mast. Hou dat vast. De mast is de waarheid, de hoop, de richting vooruit. 

Heb moed. Het komt goed.

Website ► https://stopworldcontrol.com/


Alles keert zich nu tegen de politiek geselecteerde mensen!