Vertaal deze pagina naar:

HET IS GEMAKKELIJKER MENSEN TE MISLEIDEN, DAN MENSEN ERVAN TE OVERTUIGEN DAT ZE MISLEID ZIJN GEWORDEN!

01-04-2023

Het doel van de Globalistische meesters is om al het mensenvee samen te drijven in omheinde en digitaal gecontroleerde concentratiekampen!


Voor zo lang ze U in leven laten natuurlijk, uiteindelijk willen ze van U af.

En ze hebben de macht om dat te doen. Ze hebben minstens 80% van de Westerse mensen zo gek gekregen zich vrijwillig in te laten spuiten met iets waarvan niemand wist wat er in zat. Als ze dat voor elkaar kunnen krijgen met hun gekochte politieke en mediamacht kunnen ze veel meer voor elkaar krijgen.

Ze zijn ons zat, ze noemen ons nutteloze eters en willen van ons af. Dat is toch allerduidelijkst? En het is toch duidelijk dat onze politici en journalisten door hen gekocht zijn.

En voordat ze ons afmaken, drijven ze ons samen in grootsteden, zodat we controleerbaar zijn in hun smart cities. Die ze vervolgens naar believen in Lockdowns kunnen gooien voor het 'klimaat'. Het WEF liet weten dode steden geweldig te vinden, maar verwijderde ook die video snel na de nodige backlash.

De elites van deze wereld beseffen dat ze niet langer menselijke slaven nodig hebben, maar dat ze het ook met robots af kunnen en willen daarom van de mensen af. Jeff Bezos zei dat hij alle mensen in 'Space-gevangenissen' wil stoppen om slavenarbeid te verrichten, zodat de Aarde een groot natuurpark voor hem en zijn elitaire vriendjes zou zijn.

Ze hebben de gekste fantasieën, maar niet een klinkt alsof het goed is voor ons. Ze zijn totaal 'unhinged', losgeslagen is geen goede vertaling. Ze hebben zoveel macht dat ze denken dat ze alles met ons kunnen doen. En misschien kunnen ze dat ook.We staan op de rand van de meest gruwelijke vorm van onomkeerbare globale slavernij.

Bron ► https://dissident.one/2022/12/05/wef-verwijdert-video-waarin-ze-aankondigden-dat-ze-je-gaan-opsluiten-in-smart-city-concentratiekampen/

Het Great Reset kabinet slacht de boeren en veroorzaakt een sociaal economische ramp!

Stikstof is plantenvoeding en niet slecht voor natuur of milieu maar juist goed. Koop voor de gein eens een flesje Pokon voor de verlepte geranium waar je de hele dag achter zit en kijk wat er in dat flesje Pokon zit. Er zit N,P,K in, Stikstof (N), Fosfor (P) en Kalium. Dat zijn plantenvoedingsstoffen.

Stikstof is slechts de smoes, of botte bijl zo u wilt, die dit destructie-kabinet gekozen heeft om de boerenstand te vernietigen. Het is simpelweg in opdracht van VN Agenda 2030 en heeft niets te maken met enig imaginair milieu-, of klimaatprobleem.We mogen zelf geen vlees meer produceren, omdat we allemaal klanten moeten worden van Bill Gates' nepvleesfabriek.

Bron ► https://dissident.one/2022/06/10/het-great-reset-kabinet-slacht-de-boeren-en-veroorzaakt-een-sociaal-economische-ramp/

GESARA is coming!

Bent U reeds ontwaakt? Welke tijdlijn gaat U kiezen?

The Great Reset van het WEF (Agenda 2030) of die van The Great Awakening (GESARA)?

Ga ook onderzoek doen en bestel een T-shirt met Uw boodschap!

Wake the Fuck Up!