Vertaal deze pagina naar:

HET IS SLECHTS NOG EEN KWESTIE VAN TIJD DAT HET TWEEDE ROLODEX ONDERZOEK WORDT OPGESTART!

25-04-2023

Belangrijke info over het eerste Rolodex onderzoek waarbij namen van topambtenaren opdoken inzake seksueel misbruik van minderjarigen!


ROLODEX ONDERZOEK

https://www.bart-van-well-foundation.nl/demmink-zaak/

https://www.bart-van-well-foundation.nl/rolodex-onderzoek/

https://www.hethaagsecomplot.nl/20150922-bewijs-rolodex-verdachten.htm

https://www.hethaagsecomplot.nl/doc/rolodex.pdf


Boublog schreef het volgende over de Rolodex PDF  link van hierboven.

Dit is een wonderlijke link naar een pdf-document over het Rolodex onderzoek dat in 1998 is mislukt wegens sabotage van binnen uit. Rolodex was de schuilnaam van een justitieel onderzoek naar een crimineel netwerk van seksueel misbruik van minderjarige jongens. Daarbij kwamen onverwacht de namen van topambtenaren in beeld.

Tot dat moment registreerde de politie alleen telefoonnummers, om duidelijk te krijgen wie met wie contact had. Toen het Openbaar Ministerie toestemming gaf om ook de gesprekken af te tappen, werden de contacten van de ene op de andere dag verbroken. Het onderzoek, waar inmiddels ook de rijksrecherche aan meedeed, werd daarna wegens gebrek aan bewijs geseponeerd.

Bron ► https://www.boublog.nl/2012/11/08/een-wondelijke-link-naar-het-rolodex-onderzoek/


https://web.archive.org/web/20221005043624/https://www.boublog.nl/2012/11/08/een-wondelijke-link-naar-het-rolodex-onderzoek/

https://web.archive.org/web/20140308180455/https://www.boublog.nl/2012/11/08/een-wondelijke-link-naar-het-rolodex-onderzoek/


LET OP!

Wanneer het niet lukt om in het archief te komen nog een keer extra proberen, dan lukt het wel.

De data van Boublog staat opgeslagen in het archief op het internet (www).


Opmerking:

De bevolking zal eerst zich bewust moeten worden wat het eerste Rolodex onderzoek precies inhield en waarom het onderzoek van bovenaf werd stopgezet. Pas daarna kunnen we gezamenlijk een stapje verder komen. Hopelijk deze keer met de massale steun van en vanuit de bevolking zelf!

Ook zal de bevolking zich eerst moeten inlezen in de wereld van seksueel misbruik van minderjarigen, kinderen en babies en de handel in kinderen, orgaanhandel en adrenochrome, waarvan vele topambtenaren, hooggeplaatsten en koningshuizen op de hoogte zijn!

https://www.dekvsw.nl/root-page/overzicht-van-alle-demmink-artikelen-op-deze-site/voorbij-de-dutroux-affaire/


- Wordt vervolgd -