Vertaal deze pagina naar:

HET VACCINATIEPROGRAMMA TEGEN COVID-19 DIENT PER DIRECT GESTOPT TE WORDEN VANWEGE DE VELE STERFGEVALLEN EN BIJWERKINGEN!

15-07-2021


Het is erg belangrijk dat wij (de bevolking zelf) onderzoek gaan doen wat er werkelijk gaande is in Nederland en de rest van de wereld!Beluister het werkelijk geniaal in elkaar gestoken debat door van Meijeren!


FVD schreef: De vanzelfsprekendheid waarmee Rutte liegt is even fascinerend als gevaarlijk.

Als Gideon van Meijeren hem vraagt om zijn mening over het omstreden globalistische manifest genaamd COVID-19: The Great Reset, doet hij alsof hij het niet gelezen heeft. Wat?!


Tenminste drie leugens van Rutte in drie minuten:


1. Beweert boek van Klaus Schwab niet te hebben gelezen, veinst daarmee geen idee te hebben waarover van Meijeren praat.


2. Als blijkt dat van Meijeren de inhoud van bedankbrief van Rutte aan Schwab over exact dit boek kent, beweert Rutte dat de bedankbrief een leugen was.


3. Uiteindelijk beweert Rutte dat Klaus Schwab (die geen Nederlands spreekt) alle debatten in de Tweede Kamer volgt.


De antwoorden van Rutte doen vermoeden dat de "wappies", de complotdenkers dichter bij de waarheid zitten dan velen vermoeden. Fleur Agema van PVV lacht zich op de achtergrond helemaal een kriek...!


RUTTE IS EEN GROTE LEUGENAAR!

Kan een liegende minister voor de rechter worden gesleept?

Jazeker!


Tip: Beluister eerst de onderstaande video en lees dit artikel in z'n geheel.

Dan bent U straks ook goed op de hoogte!


Video ► https://youtu.be/jjPAr3YFktk

Een reactie onder de video luidt als volgt:


Bij de Atlantische Commissie is Mark onder gelijkgestemden en heeft hij zich in zijn enthousiasme over de geplande New World Order niet helemaal kunnen beheersen.

Rond dezelfde tijd dat Mark zijn boodschap in 2019 verkondigt over de Nieuwe Wereld Orde, krijgt hij ook een hoge onderscheiding van diezelfde Atlantic Council.

De Global Citizens Award die hij uitgereikt kreeg door niemand minder dan Klaus Schwab.


VOORBEREIDING BURGERARREST VAN DE NEDERLANDSE REGERING


In samenwerking met Fuellmich en BPOC 2020


Wij luisteren graag naar onze lezers die het goed voor hebben met de bevolking en nemen dat graag in overweging.


We plaatsen dit graag online, zodat onze lezers ook op de hoogte zijn.


Onze redactie ontving op 14-07-2021 een schrijven van een zeer verstandige en oplettende lezer (dank daarvoor!) wat als volgt luidt:


Beste mensen van de nieuwe media,

Ik las net op FB over de voorbereiding burgerarrest van de Nederlandse regering.

Ik heb me vorig jaar in het burgerarrest verdiept als optie maar liep vast op de medewerking van het politieapparaat. Nu veel politiemensen zich tégen de overheid beginnen uit te spreken liggen de kaarten anders. Toch denk ik dat een burgerarrest op dit moment niet de uitkomst zal brengen die we voor ogen hebben.

Het burgerarrest op zich is het probleem niet. Dat is uitvoerbaar. Na het burgerarrest moet degene die aangehouden is overgedragen worden aan de politie. Ik denk dat er genoeg politieagenten zijn die hier graag aan mee werken. Maar dan. Degene die aangehouden zijn moeten voor de rechter verschijnen. Als de aanklachten niet waterdicht zijn of de rechters niet 100% kloppen en degene die aangehouden zijn vrijgesproken worden kan je verder niets meer. In Nederland kan je niet twee maal veroordeeld worden voor hetzelfde delict.

Mij lijkt het een goed idee dit burgerarrest in samenwerking met Fuellmich en de BPOC te doen om er zeker van te zijn dat iedereen die opgepakt wordt door de burgers ook daadwerkelijk díe straf krijgt die heel Nederland voor hen bedacht heeft. Ze mogen nooit weg kunnen komen met een vermaning of een domme taakstraf om daarna nooit meer aangeklaagd te kunnen worden.

Fuellmich verzet bergen werk om iedereen die verantwoordelijk is voor de wantoestanden waarin we nu zitten veroordeeld te krijgen. Ik denk dat we niet de fout moeten maken in zijn vaarwater te zitten en een onbedoeld obstakel te worden voor in de uitvoering van zijn werk.

Misschien zijn jullie het helemaal niet met me eens, maar het zou mooi zijn wanneer alle verzet perfect op elkaar aansluit door een goede samenwerking en een burgerarrest, wat ik toejuich ondersteund kan worden met de batterij advocaten van Fuellmich (die weer samenwerkt met Artsen voor Vrijheid, de BPOC, Kennedy, Trump etc.

Een burgerarrest zie ik liever vandaag dan morgen maar dan alleen als ik zeker weet dat iedereen niet alleen de straf krijgt die hij/zij verdient maar dat deze mensen ook nooit meer de mogelijkheid krijgen welke vorm van macht dan ook uit te kunnen oefenen.

Met vriendelijke groet,

Een verzetsstrijder


Link burgerarrest ► https://www.de-nieuwe-media.nl/l/voorbereiding-burgerarrest-van-de-nederlandse-regering/


Wij stelden onze lezers de volgende vraag:

"Wat is volgens U de beste oplossing om uit deze malaise te komen?"


Als beste antwoord kregen wij tot nu toe:

Niet meedoen aan de testmaatschappij!BPOC 2020

Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020


Website ► https://bpoc2020.nl/

De commissie is volledig onafhankelijk.

De commissie is een particulier initiatief van dhr. Drs. P. (Pieter) Kuit en mevr. J. (Jade) Kuit, en is op geen enkele wijze verbonden aan of gelieerd aan enige organisatie of bedrijf.

Lees aub dit politierapport ► https://mailchi.mp/bpoc2020/presentatie-politierapportWORLD ECONOMIC FORUM (WEF)


Zie afbeelding hieronder ontmoeting Maxia, Rutte, Kaag en Schwab op 29-01-2019Hoe Great is de rest van het World Economic Forum?


De COVID-19-crisis biedt volgens directeur Klaus Schwab van het World Economic Forum kansen voor een hervorming van de wereldeconomie.

Hoogleraar Bob de Wit aan Nyenrode Business Universiteit waarschuwt dat deze 'Great Reset' vooral de belangen van digitech-, financiële en farmaceutische bedrijven dient in een wereldorde waarin nationale staten en democratische controle ondergeschikt zijn.

Bron ► https://spectator.clingendael.org/nl/publicatie/hoe-great-de-great-reset-van-world-economic-forum


Recensie boek Klaus Schwab "The Great Reset"


Let op, dit boek is geschreven in Juni 2020, en in Juli 2020 uitgebracht. Vrij snel als je het mij vraagt voor zo'n meesterwerk waar toch heel wat uurtjes research en schrijfwerk aan vooraf gaat.

Hoewel dit boek leest als fictie, want... je mond slaat open van verbazing bij sommige dingen die je leest. Het is net een filmscript. Is het onwijs accuraat in alles wat er al gebeurd is, en dus is de kans groot dat ook de toekomst die geschetst wordt in het boek zou kunnen gaan plaatsvinden.

En die toekomst... daar mag je rustig van schrikken.

https://www.hallobewustnederland.nl/the-great-reset-uitgelegd/STOP DE VACCINATIES !!


STOP DE TESTMAATSCHAPPIJ !!


STOP THE GREAT RESET !!


WORD WAKKER !!


GA ONDERZOEK DOEN !!


NESARA / GESARA IS COMING !!Wees zelf de eye-opener voor de bevolking door het (uit)dragen van een mooie of goede boodschap!