Vertaal deze pagina naar:

HET VAN "GOD VERKREGEN RESPECT VOOR HET LEVEN" OP AARDE DAT DOOR VOORZITTER SAMMY MAHDI EN MINISTER HILDE CREVITS VAN GEZONDHEID EN GEZIN VANUIT DE VLAAMSE CHRISTELIJKE PARTIJ WORDT UITGEDRAGEN

29-10-2023

Hilde Crevits, u heeft veel volgers en Jezus Christus biedt u de oplossing aan!

Hilde Crevits, u heeft veel volgers en Jezus Christus biedt u de oplossing aan!
Hilde Crevits, u heeft veel volgers en Jezus Christus biedt u de oplossing aan!

Laat u allen binden aan deze GODDELIJKE WAARHEID en draag het over aan alle acht miljard wereldbewoners.

Het van "God Verkregen Respect voor het Leven op Aarde" dat door voorzitter Sammy Mahdi en minister Hilde Crevits van gezondheid en gezin vanuit de Vlaamse Christelijke partij wordt uitgedragen.

Geschreven met de hulp van Jezus Christus vanuit de Vlaamse Christelijke politieke partij cd&v / EVP door haar stemgerechtigd lid A.M.L. (Ad) van Rooij (cd&v-registratienummer: 17-00013-38).

Alle acht miljard wereldbewoners behoren dit te weten.


Respect werkt, volgens voorzitter Sammy Mahdi (cd&v)

Sammy Mahdi pleit voor meer respect. Een ouderwets woord, maar vandaag belangrijker dan ooit.

Respect werkt volgens minister Hilde Crevits (cd&v)

Respect mag er niet alleen zijn voor de luidste roepers. Omdat iedereen verdient gehoord te worden. Het zijn maar zeven letters maar het is een taal op zich. Op de bus en op school, in sociale media en ja, ook in de politiek. We staan voor enorme uitdagingen in ons land. Maar alleen met respect kunnen we die uitdagingen aan. Is dat een ouderwets woord? Kan best zijn, maar het is hoog tijd dat we er terug werk van maken. Want respect werkt. Meer weten? Klik hier.

Eerlijke en betaalbare energiecontracten

Heel wat mensen hebben de voorbije dagen de verwarming terug aangezet. Een energiecrisis met torenhoge facturen zoals vorig jaar, wordt gelukkig niet verwacht, maar er wordt wel verwacht dat de energieprijzen zullen stijgen. Het is nu dan ook een goed moment om als consument je energiecontract te vergelijken en na te gaan of het niet voordeliger is om over te stappen naar een andere energieleverancier. Daarbij gebruiken energieleveranciers nog te vaak misleidende verkooptechnieken en dat tolereren we niet. Daarom pleit Kamerlid Leen Dierick pleit voor een strikte opvolging en eerlijke en betaalbare energiecontracten.

Elk Brussels voetpad moet minstens 2 meter breed zijn

Met een ambitieus plan met tien prioriteiten voor voetgangers, eist cd&v Brussel meer respect voor voetgangers in Brussel. Hoewel de Brusselaars zich het vaakst te voet verplaatsen, worden de bezorgdheden van de voetganger al te vaak uit het oog verloren. Het actieplan omvat tien prioriteiten, waaronder bredere voetpaden, maatregelen tegen deelsteps, en nieuwe voetgangerszones in heel het gewest.

De juiste plek voor elk kind

Plaatsgebrek in buitengewoon onderwijs raakt ook kinderdagverblijven diep. Ouders wenden zich tot crèches voor hun kleuters, wat leidt tot langere wachtlijsten en kindjes die niet de begeleiding krijgen die ze nodig hebben. Vlaams parlementslid Katrien Schryvers vraagt daarom om het aanbod buitengewoon onderwijs te vergroten. Zo vindt elk kind de juiste plek.

CD&V │ Respect werkt!