Vertaal deze pagina naar:

OPENBARINGEN - DE HELE WERELD WORDT GEZUIVERD ZOALS WIJ DIE NU KENNEN!

27-10-2023

Elk slachtoffer dat nu valt, is een slachtoffer van kolonialisme en ook Nederland heeft daar wéér schuld aan!

Sylvana Simons bij het debat in de Tweede Kamer over de Europese top

Onder de bovenstaande video is de onderstaande tekst te lezen:

Door de context van 75 jaar ontmenselijking, ontheemding, huizenroof, vernielingen, berovingen, etnische zuivering en moorden van de hand van Israël achterwege te laten, is Nederland niet alleen medeplichtig aan de dehumanisering van de Palestijnen maar ook aan de legitimering van illegale koloniale nederzettingen. 

En door deze context decennialang toe te staan, heeft Nederland - in samenwerking met Europese en Amerikaanse bondgenoten - Israël eigenhandig boven de wet geplaatst. 

Met alle gevolgen van dien.


Elk slachtoffer dat nu valt, is een slachtoffer van kolonialisme.

En ook Nederland heeft daar wéér schuld aan.

DE MISDADEN VAN DE STAAT ISRAEL IN BEELD!

Stop de koloniale bezetting van Palestina!

Ga eens ontdekken wie de eerste bewoners en slaven waren van Europa. Dat waren de gekleurde mensen. Zij zijn door de kolonialisten met schepen vervoerd naar Amerika, Afrika etc. En later werden zij als slaaf ingezet. Moslims hebben het zuiverste geloof. Steeds meer mensen gaan dat inzien.

Het wordt tijd dat de wereld nu echt gaat inzien wie nu werkelijk de kwaadwillenden zijn in onze wereld. Het zijn de Zionisten, de nep Joden, die de Staat Israël hebben gesticht. 

Zij hebben heel veel bloed aan hun handen!

De bestuurders van de staten Nederland, Amerika en Israël en vele andere landen hebben veel ellende en doden op hun geweten, zij zullen berecht worden voor een Tribunaal van Gerechtigheid.

Daarna zal onze Wereld omgeturnd worden naar een Wereld van Respect voor alles wat leeft, Liefde en Vrede. Zo God Wil Zal gaan Geschieden!