Vertaal deze pagina naar:

HET VREDESVOORSTEL VAN PUTIN MET TRUMP AAN TAFEL; ZIJ PROOSTEN ALVAST SAMEN OP DE WERELDVREDE (ANNO 2024)

16-06-2024

De Russische president Poetin heeft zijn voorstel voor Vrede in Oekraïne uiteengezet en het klinkt goed!

Oekraïne moet neutraal blijven -- Oekraïne moet kernwapenvrij blijven -- Volledige demilitarisering/denazificatie Russische gebieden erkend -- Formele internationale overeenkomsten -- Alle sancties tegen Rusland opgeheven.

Poetin wil alleen de Russischtalige delen van Oekraïne bevrijden, zoals altijd al het geval is geweest. Hij is niet van plan Europa te veroveren, zoals de NAVO beweert. Poetin zal stoppen met oprukken naar het Westen, als de NAVO stopt met oprukken naar het Oosten.

Poetin wil gewoonweg geen legers en wapens van de NAVO aan zijn grens. 

Dit is altijd al een rode lijn geweest en de NAVO heeft die overschreden, ondanks eindeloze waarschuwingen van Rusland. Als Rusland zou proberen nucleaire raketten en legers aan onze grens te plaatsen, zou elke Amerikaan zich zorgen maken en ermee instemmen om de dreiging weg te nemen. In feite is dit al gebeurd, zie de Cubaanse Raketcrisis van 1962.

Poetin is niet van plan om achterover te leunen en de NAVO een leger van letterlijke nazi's aan zijn grens te laten bouwen. Rusland is in zijn geschiedenis al meerdere keren binnengevallen door nazi's en is niet van plan dat nog eens te laten gebeuren. 

Het Westen kan proberen te onderhandelen met Poetin, of hij gaat Oekraïne zelf volledig demilitariseren en denazificeren om de huidige en toekomstige veiligheid van het Russische volk te waarborgen.

Poetin biedt het Westen een uitweg uit hun kolossale mislukking in Oekraïne, maar toch weigeren ze. De enige definitie van het Westen van overwinning is de volledige nederlaag van Rusland, wat alleen mogelijk is met een directe interventie van de NAVO en dus WO 3 en waarschijnlijk een kernoorlog.

Onze enige hoop is dat Trump wint en met Poetin onderhandelt over de beëindiging van dit conflict, voordat het oorlogszuchtige Biden-regime en de NAVO ons allemaal de dood injagen.

Kaart Oekraïne

(Kaart toont het huidige Russische grondgebied in geel, en het extra land dat Poetin in het voorstel wil in rood)
(Kaart toont het huidige Russische grondgebied in geel, en het extra land dat Poetin in het voorstel wil in rood)

Belofte van Amerikaanse burgers

Als het Biden-regime denkt dat Amerikaanse burgers zich zullen schikken in een dienstplicht en zullen vechten in Oekraïne, dan hebben ze het mis. De meerderheid van hen sterft liever vechtend tegen de Amerikaanse regering dan in een loopgraaf in Oekraïne, vechtend tegen de oorlog van een rijke man.

Dat is geen dreigement. Het is een belofte.

Donald Trump zegt dat hij een einde zal maken aan de financiering door de Verenigde Staten van de oorlog van Oekraïne tegen Rusland.

Trump: "Ik denk dat Zelensky misschien wel de grootste verkoper is van alle politici die ooit hebben geleefd.  

Elke keer dat hij naar ons land komt, loopt hij weg met 60 miljard dollar."

Minister-president Rutte arriveert op de vredestop voor Oekraïne

Het is duidelijk dat het corrupte en satanische regiem in Nederland nu snel ten einde loopt. 

Hun laatste strohalmen grijpen ze aan om hun eigen huid te redden. 

Het is te laat, alles en iedereen is gezien. Alles is in kaart gebracht. Het enige wat er nog dient te gebeuren is dat de Nederlandse bevolking gaat beseffen dat ze in één grote leugen hebben geleefd en dat ze door de omgekochte media jarenlang zijn gehersenspoeld met propaganda (leugens en onwaarheden).

Word Wakker allemaal en ga ook onderzoek doen!

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN