Vertaal deze pagina naar:

EDWIN DE ROY VAN ZUYDEWIJN OVER PRINSES MARGARITA EN HET NAZI VERLEDEN VAN PRINS BERNHARD IN HET TV PROGRAMMA ONGEHOORD NEDERLAND OP NPO2

15-06-2024

Edwin de Roy van Zuydewijn werkt zelf hard mee aan z'n eigen eerherstel.

Edwin de Roy van Zuydewijn en Frans Peeters vonden het hoog tijd om de Oranjes opnieuw kritisch onder de loep te nemen. De Roy van Zuydewijn sprak ook over Pedofilie in het Koninklijk Huis. Het wordt nog een grote schok voor velen als duidelijk wordt hoe erg we besodemieterd zijn!

Bron en meer info: https://ongehoordnederland.tv/2024/06/13/tv-programmas/ongehoord-nieuws-182-kabinet-schoof-1-oranjes-en-hoogtepunten-seizoen-5/

Bron foto: https://nl.wikipedia.org/wiki/Dick_Schoof
Bron foto: https://nl.wikipedia.org/wiki/Dick_Schoof

Dick Schoof is van alles op de hoogte!

Wat gaat Dick Schoof doen als nieuwe minister-president in het nieuwe kabinet?

Gaat Dick Schoof voor de Waarheid zoals die werkelijk is en brengt hij alles aan het Licht?

Tip: Bekijk en beluister de korte video's in de onderstaande link.

https://t.me/ditishetnieuws/15529

Terwijl de reguliere media (omgekochte media) de mensen bezig houden met Ali B en ondertussen afleiden met andere onbelangrijke zaken wordt er met geen woord gerept over de uitzending van ONGEHOORD NEDERLAND waarin Edwin de Roy van Zuydewijn het Koninklijk huis beticht van pedofilie. 

Ook op Teletekst blijft het oorverdovend stil. 

Zou de reguliere (corrupte) media hieromtrent zaken willen verbergen?

Deed Edwin de Roy van Zuydewijn al in een eerdere uitzending van ONGEHOORD NEDERLAND verifieerbare uitspraken over het Koninklijk Huis (zie https://t.me/ditishetnieuws/15067), ook nu liegen zijn uitspraken er niet om.

"Het is een illusie om te denken dat de minister van Defensie überhaupt iets te zeggen heeft" -- "Er zijn meer dan 1400 sorties, dat zijn vluchten van militair materiaal, vanuit Nederland naar Irak gegaan." -- "Bernhard is een Duitse spion geweest" -- "Dat zijn SS commandant, Walter Wunderlich, eregast was op dat huwelijk."

Alles wat duister is wordt in het licht gezet.

Het is een kwestie van tijd, geduld en vertrouwen...

Bron tekst: https://t.me/ditishetnieuws

Prinses Margarita in tranen over opa Bernhard na rel rond lidmaatschap partij van Adolf Hitler: 'Was vóór hij naar Nederland kwam'

Schrijver Jeroen Schmale 06-06-24, 19:05 Laatste update: 06-06-24, 23:32

Prinses Margarita liet haar tranen de vrije loop toen ze donderdagmiddag te gast was bij het televisieprogramma Tijd voor Max. Toen beelden van haar opa, prins Bernhard, te zien waren, kreeg zijn oudste kleindochter het te kwaad. 

,,Wat me ontroert is alles wat er over hem gezegd is,
over zijn lidmaatschap van de NSDAP.''

Vorig jaar kwam het bewijs van Bernhards lidmaatschap van de partij van Adolf Hitler boven tafel.

Bron: https://www.ad.nl/show/prinses-margarita-in-tranen-over-opa-bernhard-na-rel-rond-lidmaatschap-partij-van-adolf-hitler-was-voor-hij-naar-nederland-kwam~a4c88943/

De ophef was afgelopen oktober groot toen bekend werd dat de NSDAP-lidmaatschapskaart van prins Bernhard in zijn eigen archief was teruggevonden. Media pakten groots uit, politici spraken er schande van en er ontstonden discussies om straten en pleinen die vernoemd zijn naar de prins te hernoemen. 

Maar hoe nieuw was deze onthulling nu eigenlijk?

Bernhard heeft decennialang ontkend lid te zijn van de NSDAP. Toch toonden historici zijn banden met Hitlers nazipartij eerder al overtuigend aan. Hoe komt het dat het inmiddels bekende verleden van prins Bernhard steeds tot nieuwe krantenkoppen leidt? Argos Medialogica onderzoekt hoe de media, historici, instellingen, politici en het Koningshuis al jaren worstelen met prins Bernhards naziverleden.

Met onder andere: Flip Maarschalkerweerd (historicus en voormalig directeur van het Koninklijk Huisarchief en de Koninklijke Verzamelingen), Gerard Aalders (historicus en Bernhard kenner), Jan Tromp (journalist bij De Volkskrant), Dik van der Meulen (biograaf Bernhard), Jeroen van der Kris (boekenredacteur bij NRC Handelsblad) en Bob de Graaff (hoogleraar Intelligence en Security Studies).

Bron: https://www.vpro.nl/argos/media/kijk/afleveringen/medialogica/2024/aflevering-3.html

Tien jaar geleden was Edwin de Roy van Zuydewijn reeds te horen en te zien op TV bij Sven Kockelmann.

Edwin de Roy van Zuydewijn was 23 april 2014 reeds te gast bij Sven Kockelmann in Eén op Eén. De voormalig echtgenoot van prinses Margarita kondigde nieuwe stappen aan in zijn gevecht om eerherstel. Ook zegt hij met nieuwe bewijzen te komen dat achtereenvolgende premiers niet de waarheid hebben gesproken over de onderzoeken naar hem.

De Nieuwe Media schreef eerder een tweetal artikelen over Edwin de Roy van Zuydewijn.

Ruim 14 jaar geleden was Edwin de Roy van Zuydewijn ook al te zien en te horen in de onderstaande video's:

Micha Kat (onderzoeksjournalist) kwam dit jaar op 22 februari 2024 vrij na een aaneengesloten gevangenisstraf van bijna 3 jaar. 

Video's over het Nederlandse koningshuis, trek zelf Uw eigen conclusies!

Tip: Bestudeer deel 1, 2 en 3 van "Her Majesty's Secret Service".


DE CRIMINELE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 1: https://capoditutticapi007.blogspot.com/


INFILTRATIE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 2: https://capoditutticapi008.blogspot.com/


MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID

Deel 3: https://capoditutticapi009.blogspot.com/

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN