Vertaal deze pagina naar:

HET WERKELIJKE BELEID IN NEDERLAND WORDT BEPAALD DOOR EEN DENKTANK

16-03-2023

Het beleid in Nederland wordt bepaald door een "denktank" van ambtenaren die niet direct in de publiciteit staan!


Dit is ook waar Gideon van Meijeren (FvD) op wees toen hij bij Jensen sprak.

Huig Plug heeft vele namen genoemd in zijn video's van die personen op het Binnenhof.

Zoals ook een hele bekende vastgoedondernemer, die jaarlijks een feestje geeft voor bepaalde genodigden. Daar worden ook vele zaken geregeld en aangestuurd wat veel geld en nog meer macht oplevert.

Uiteindelijk zijn het allemaal verdienmodellen die door de corrupte organisatie, de Staat der Nederlanden, onder leiding van Rutte (bedrijfsleider) ten uitvoer worden gebracht, middels vele corrupte topambtenaren, functionarissen, vriendjes, kompanen, huurlingen, burgemeesters en hun wethouders.

Niets is wat het lijkt!

Wat gebeurt er feitelijk wanneer jij gaat stemmen?

Er wordt weer gesproken over verkiezingsfraude.

De gevestigde orde bepaalt zelf wie de meeste zetels krijgt.

Door aan dit systeem je stem te blijven weggeven kunnen zij hun macht in stand houden.


Word Wakker!

Word Wakker allemaal en ga eens goed nadenken allemaal welke Goddelijke Gaven wij als mens hebben gekregen van onze Schepper. Daarnaast kregen wij vele tools gratis tot onze beschikking.

De technologische kennis wordt tot heden TEGEN ons gebruikt (nulpunt energie en 5G). Nog een Weg te gaan lieve mensen. Het wachten is op de MED BEDS, de Vrije energie en vele andere uitvindingen die nog steeds verborgen worden gehouden voor de bevolking!

Luister eens goed naar deze video!

Persbericht van de Controle Verkiezingen

Bij het team controle-verkiezingen.nl zijn meer dan 100 meldingen binnengekomen van grove onregelmatigheden. Waarnemers werden extreem beperkt in hun rechten.

Zo kwamen meldingen binnen, dat controleurs geen foto's mochten maken, weigerden voorzitters onrechtmatigheden op te nemen in het proces-verbaal en één waarnemer heeft onder dwang foto's van het proces-verbaal van haar telefoon moeten verwijderen.

Drie controleurs van 59, 65 en 70 in Rotterdam zijn zelfs door handhavers onheus bejegend en door de politie verwijderd. Daarnaast zijn in verschillende bureaus niet-vergrendelde stembussen geconstateerd.

Controle-verkiezingen.nl heeft tijdens het telproces van de Provinciale Staten verkiezingen bijna 1.500 mensen gemobiliseerd, die toezien op het correct verloop van het telproces. In ca. 15% van de stembureaus waren controleurs aanwezig.

De helpdesk is gisteravond overstelpt met meldingen van waarnemers, die ernstig gehinderd werden in het uitvoeren van hun werkzaamheden. Volgens de Kieswet en publicaties van de Rijksoverheid staan de controleurs echter volledig in hun recht.

Meer info ►https://www.ninefornews.nl/grove-onregelmatigheden-geconstateerd-tijdens-telproces-verkiezingen/

Waarom ziet men nog steeds niet wat er zich afspeelt?

De voorspelbare uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen waren ongelooflijk doordacht.

Deze turbulente tijd en onrust is duidelijk voelbaar!

Even voorspelbaar, heeft het overgrote deel van de bevolking "zijn stem" weer weggeven. Vanuit de politiek gecreëerde illusie, zullen de kunstjes uitgeoefend blijven worden en zal men in deze toch al extreme verdeeldheid geen kans onbenut laten, te sjoemelen en frauderen, waar mogelijk.

De "echte" wakkeren, voelen zich enigszins verslagen en teleurgesteld achterblijvend en vragen zich constant verbaasd af, HOE DAN!!! Wees eerlijk, voel…..Ben je oprecht verbaasd of wist je stiekem wel, dat er niets zou gaan veranderen. Het lag er immers toch duimendik bovenop.

Het te spelen spel op aarde, is nog lang niet ernstig genoeg. Dit, waarin we nu zitten, stelt nog geen ene reet voor. Dit weten de dames en heren kabinetsleden en wachten geduldig hun volgende strategisch te pakken zet af. Zo gaat het al vele eeuwen. Net zolang, totdat het volk is uitgeput, lamgeslagen en mogelijk moegestreden verward achterblijft. Dat is hun tactiek.


,,WAAROM ZIET MEN NIET WAT ER SPEELT", hoor ik continue om me heen.

Ze gaan niet zien, wat wij zien!!!

Dit is al bepaald, ver voordat we hier op aarde kwamen.

Het spirituele spel moet eerst worden uitgespeeld en dat gebeurt pas, als de situatie zo ernstig is, dat het leven onhoudbaar is geworden. Zo lang men nog op vakantie kan gaan, zich kan uitleven op een festival, tijdens een etentje lol heeft met vrienden, jonge gezinnen nog steeds hun huis kunnen verbouwen en de Botox in de bijna onherkenbare veel te gladde koppies kan worden geduwd, zal er niets gaan veranderen. We leven in een fantastische "fata morgana bubbel".

Daarom, sluit je ogen, daal in je kosmische hart en tracht door de ogen van de "slapende mens" te kijken. Dan pas voel je, waarom ze het niet zien. Eerlijk toegegeven, ook mij kost het soms godsgruwelijk veel moeite me in te houden en wil ik sommigen serieus bij hun kop vastpakken en letterlijk door elkaar schudden, maar dit alles is tevergeefs onze frustratie!!!

Lees verder ► https://daniellezaaijer.nl/wat-er-speelt/

BBB = BUILD BACK BETTER = 666

De boeren waren gewaarschuwd voor de BBB partij, ze deden maar half onderzoek. Inclusief de luie achteroverleunende Nederlanders die zich niet ingelezen hebben. Straks allemaal op de blaren gaan zitten zolang dit beleid wordt doorgezet. Stemmen heeft totaal geen zin. De winnaar staat al vast voor dat het stemmen begint. Met stemmen denken de mensen dat ze iets in te brengen hebben, maar dat is absoluut niet het geval. Zij bepalen zelf wie er op welke stoel komt te zitten.

UITLEG GESTOLEN VERKIEZINGEN

Of gaat het allemaal wel loslopen?


Een Wakker mens schreef het volgende:


Ik denk dat we allemaal eigenlijk nog zoiets hebben van:

"Het zal allemaal wel loslopen".


En daar zit 'm de crux.

Nee, het zal niet los lopen.

Het is hels.Het gaat mis.

 Onze ergste nachtmerrie wordt waar.

Het is geen gein meer.

Het is geen "spielerei" meer.

Het staat voor de deur en klopt aan.

Het is werkelijkheid.

Wees je daar bewust van.

En, praten of overtuigen heeft geen zin meer.

Men is onder hypnose.

Diep onder hypnose.

Al decennia.

Men is blind gemaakt.


Het is zo erg dat de meeste mensen aan iets mee werken waar ze normaal gesproken afschuw van zouden hebben. Zo erg is het. Velen zijn vrijwillige medewerkers geworden. Ze zien het werkelijke plan niet. Het werkelijke plan dat zo geniaal duivels is opgetuigd. Waar zoveel mensen onbewust aan meewerken.
Ik neig af en toe gek te worden dat dit mogelijk is, dat dit realiteit is. Hoe bestaat het dat zo'n slechtheid van ons bezit kan nemen. Maar de domme onwetenden zijn degenen die gestalte geven aan deze slechtheid. Mijn vader zei het al tegen me:

"Jongen, je kan beter met slechte mensen dan met domme mensen te maken hebben".

En zo is het.