Vertaal deze pagina naar:

HEY! BEN JIJ NOG STEEDS OMKOOPBAAR VOOR GELD EN EEN BRUIKBARE IDIOOT DIE ZICH LAAT BETALEN OM ORDERS EN OPDRACHTEN UIT TE VOEREN VOOR DE CABAL, DE DUIVEL?

28-05-2024

Heb jij jezelf weleens afgevraagd waarom jij je verhuurt aan het corrupte systeem, wat jij daardoor zelf in stand houdt?

Belangrijke vraag voor Politici, Journalisten, Nieuwslezers, Politieagenten, Ambtenaren en Deurwaarders

Heb jij uberhaupt weleens nagedacht wat je dagelijks werkelijk aan het doen bent? Dan wordt het nu de hoogste tijd om daar eens bij stil te gaan staan en daar eens goed over na te gaan denken.

Coronaperiode

Tijdens de 'coronapandemie' kreeg de bevolking mantra-achtig (in veelvuldige herhalingen) te horen dat alleen vaccinatie tegen COVID echte bescherming kon bieden tegen de verspreiding ervan. 

Het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) spreekt deze verklaringen nu tegen en laat daarmee een echte bom ontploffen in Nederland en België. 

Brengt dit de juridische verwerking een stap dichterbij? 

Geen enkele journalist pakte dit verhaal op in Nederland of in België of deed verslag van deze misstanden en corruptie schandalen, behalve wij De Nieuwe Media en sinds kort ook de website CHILD LIVES MATTER. Belangrijke debatten die plaatsvinden in het EU parlement horen wij niets over in de MSM. 

Heel bizar eigenlijk en eerder zorgelijk te noemen!

De grootste reden die we hiervoor kunnen bedenken is dat de MSM niet meer onafhankelijk is en dat slechts enkele grote partijen het nieuws bepalen in Nederland en België. Denk hierbij aan onder andere DPG media, wat gevestigd is in België en die eigenaar is van de meeste kranten in Nederland, wat gefinancierd wordt met het belastinggeld wat door inwoners van België is opgebracht. De inwoners van België mogen hier ook eens over gaan nadenken vandaag en morgen.

De DPG media cencureert belangrijke berichten en is muisstil rondom de problematiek met de EMA.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN