Vertaal deze pagina naar:

IN HET KORT UITLEG HOE NEDERLAND JARENLANG WERD GELEID EN GETEISTERD DOOR EEN CRIMINELE ORGANISATIE!

02-10-2023

Informatie over de zwarte maffia (de zwarte adel/the black nobility) en de gekleurde maffia in Nederland

Wij doen met dit artikel een poging voor diegenen, die nu pas gaan ontwaken, in het kort uit te leggen, waar we jarenlang als bevolking zijnde, mee te maken hebben gehad. En nog steeds deels mee te maken hebben, omdat het roer nog steeds niet om is in Nederland.

NB. Dit is echter maar een heel klein tipje van de sluier...

Maar laat dit het begin zijn van Uw eigen ontwakingsproces en/of transformatieproces. Velen gingen U reeds voor, ontwaken is in het begin niet fijn, maar daarna gaat er een Nieuwe Wereld voor U open.

Join the Club van Wakkere mensen!

The Black Nobility

The Black Nobility gebruikt geheime moorden, chantage, faillissementen van burgers of bedrijven, ontvoering, verkrachting, enz., vandaar hun naam. Alle (bijna) Europese koningshuizen komen uit het Huis Hannover en dus uit het Huis van Guelph - de "zwarte adel".

De Black Nobility zijn de oprichters van de [moderne] geheime genootschappen van onze tijd, waaruit alle anderen voortkwamen die verbonden zijn met de Illuminati - het Comité van 300. Club van Rome, de CFR, RIIA, Bilderbergers, Rondetafel … ze komen allemaal uit het Comité van 300 en dus uit families van Europese zwarte edelen.

Bron: https://nl.greatplainsparanormal.com/6444303-who-are-the-black-nobles-and-their-role-in-the-new-world-order-alternative-view

Comite van 300

Het onderstaande artikel van onze Waarheidskrant geeft inzicht over de deelnemers van het Comité van 300. Achter de façade van democratie en bestuur schuilt een netwerk van individuen die onvoorstelbare macht uitoefenen. Het "Comité van 300" bevindt zich in het epicentrum van dit web van controle, manipuleert regeringen en economieën en geeft vorm aan het lot van de mensheid zelf.

De volledige lijst van leden van het "Comité van 300" is een exposé dat de namen en gezichten blootlegt van degenen die betrokken zijn bij deze mondiale samenzwering. Hoewel het bestaan van een dergelijke organisatie voor sommigen misschien ondoorgrondelijk lijkt, kan het door ons gepresenteerde bewijsmateriaal niet worden genegeerd.

Zet je schrap voor een schokkende onthulling van namen die veel te lang verborgen zijn gebleven in het volle zicht. Onder de prominente leden van dit elitenetwerk bevinden zich invloedrijke figuren uit de politiek, de financiële wereld en de industrie.


DE CRIMINELE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 1 ► https://capoditutticapi007.blogspot.com/


INFILTRATIE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 2 ► https://capoditutticapi008.blogspot.com/


MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID

Deel 3 ► https://capoditutticapi009.blogspot.com/


De Staat der Nederlanden is een criminele organisatie!

De zwarte togadragers (zwarte maffia), rechters en advocaten, krijgen van bankiers, topambtenaren en hoge functionarissen opdrachten hoe een rechtszaak te draaien en te bekonkelen, zodat de Staat der Nederlanden, een (r)overheidsinstelling of bepaalde zakenrelaties, bedrijven en organisaties altijd zullen winnen! Dit is mogelijk doordat ze nauw samenwerken met hun eigen handlangers en huurlingen.

Vooraf wordt reeds doorgesproken welke uitspraak er gedaan zal worden door een rechter wanneer de belangen van de Staat der Nederlanden of een van hun handlangers in het geding komt. Dat is ook de reden dat je vooraf aan een rechtszaak alle stukken moet indienen voor een bepaalde datum. Zodat zij hun eigen strategie kunnen bepalen en bepaalde stukken kunnen weglaten.

Alle beëdigde advocaten en rechters in Nederland beschermen hun eigen Grondwet van hun eigen rechtssysteem. Wanneer je een voet in de rechtbank staat heb je met hun rechtssysteem te maken en heb je in principe al verloren, mits jijzelf de juiste woorden en handelingen doet, dan heb je een kans dat de rechtszaak zelfs geseponeerd kan gaan worden.


Hoog opgeleiden zijn vaak gehersenspoeld

Hoog opgeleiden worden geselecteerd en gehersenspoeld door het onderwijs, scholing en opleiding met bepaalde informatie en worden later als marionetten (pionnen) ingezet in grote machtige bedrijven en multinationals waar de bevolking direct mee te maken heeft. De bevolking is vaak afhankelijk gemaakt van grote multinationals, waardoor zij steeds meer macht en een marktaandeel verkregen.

 Goed opgeleiden krijgen vervolgens bij hun sollicitatie een goed salaris aangeboden met een verplicht te ondertekenen geheimhoudingsverklaring. Op deze wijze worden hoog opgeleiden omgekocht, zonder dat zij zich daar zelf bewust van zijn. Vaak zijn ze dan ook nog eens apetrots dat ze een bepaalde functie mogen gaan uitoefenen. Het bewust worden hiervan is erg moeilijk voor hen, omdat dan hun hele wereldje instort.


Hieronder een kleine opsomming van handlangers en huurlingen die zijn omgekocht:

Multinationals, diplomaten, zogenaamde goede doelen, beurspersoneel, ambtenaren, hooggeplaatsten, douane, griffiers, notarissen, burgemeesters, wethouders, gemeenteraadsleden, psychiaters, zorginstellingen, jeugdzorg, artsen, beursgenoteerde bedrijven, leger, marechaussee, ME, AIVD, MIVD, politie, boa's etc. etc.

Gezamenlijk beroven zij, inclusief de hoog opgeleiden in Nederland, de bevolking van hun vrijheden, kinderen, bezit en gelden, zonder het zelf in de gaten te hebben!


De Maffia is onder te verdelen in verschillende kleuren!

De zwarte togadragers (beschermheren/zwarte maffia) hielden tot dusver de corrupte en criminele organisatie in stand wat "De Staat der Nederlanden" heet(te), die inmiddels failliet is. De zwarte maffia werkt nauw samen met de witte maffia (farmacie en gezondheidszorg). Deze witte maffia spant samen met de zwarte maffia om het volk  ziek te maken en te vermoorden door middel van COVID-19 injecties. Ze jagen de bevolking ook angst aan van epidemieën, pandemieën en ziektes die zij zelf veroorzaken door een combinatie van medicatie, COVID-19 injecties, 5G straling, nanofijnstof, chemstrails en vervuiling van drinkwater en het oppervlaktewater. 

Wanneer er 'problemen' ontstaan wordt de witte maffia altijd gedekt door de zwarte maffia, waarmee zeer nauwe banden worden onderhouden. Het kaartenhuis van de maffia is echter momenteel volledig aan het instorten, omdat alles openbaar komt. Op internet is nu veel terug te vinden wat het daglicht niet verdraagt en op social media (vooral Telegram en Twitter) wordt momenteel erg veel goede informatie gedeeld.


Gebruikte kleuren door de maffia

Meer informatie over de kleuren die de maffia gebruikt vindt U terug op de onderstaande website. Wanneer U deze website gaat bestuderen zult U gaandeweg steeds meer puzzelstukjes gaan vinden om verder te gaan ontwaken. 

Website: https://burgelijkongehoorzaam.wordpress.com/2014/07/31/de-kleuren-van-de-maffia-in-nl/

Er is een enorme sprookjeswereld opgebouwd rondom koningshuizen en de paus in heel de wereld!

Hooggeplaatsten en topambtenaren zijn lid van allerlei duistere occulte clubjes en geheime ordes.

Door hen te allen erkennen als machthebber, als baas boven ons, de bevolking, had de zwarte adel (the black nobility/zwarte maffia) macht over de bevolking. Doordat de bevolking erg onwetend was (of dom) konden zij alles aan de bevolking opdringen en opleggen. Dit is al heel lang gaande in Nederland.

Zo hadden ze ook hun eigen machtsimperium opgebouwd met de belastingdienst (Ministerie van Financiën) door de bevolking te laten geloven dat ze verplicht waren om belastingaangifte te doen van hun inkomsten en een deel daarvan af te dragen aan de belastingdienst. Jarenlang konden zij zodoende parasiteren op de tijd en energie van de onwetende bevolking en konden zij zelf beslissen hoe zij het geld besteedden. Duidelijk is dat dit niet aan de Nederlandse bevolking ten goede kwam.


Vraag over het betalen van inkomstenbelasting

Waarom zou je nu überhaupt nog inkomstenbelasting afdragen aan een bedrijf wat is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ook nog eens een criminele organisatie is? 

Buiten dat is de belastingdienst een ANBI instelling. De af te dragen inkomstenbelasting kun je weer aftrekken als gift. Te betalen inkomstenbelasting: 0 euro. Problem solved!

De invloed van banken is tot heden nog steeds erg groot in Nederland. Zij bepalen momenteel nog steeds of U Uw eigen geld kunt pinnen en ook hoeveel per keer. Ze kunnen ook Uw bankrekening blokkeren door een beslag van derden en zelfs de bankrekening opheffen of bevriezen. 

Uw eigen geld is niet veilig op de bank!

Denk hier eens goed over na, dan gaan de kwartjes vanzelf vallen...

TIM GIELEN OVER WIE DE WERELD WERKELIJK REGEERT EN BEZIT (MONOPOLY)

Het wordt de hoogste tijd dat wij Klaus Schwab van het WEF en zijn handlangers (zoals Maxima, Rutte, Kaag en Hoekstra) gaan arresteren en gaan berechten voor een militair Tribunaal, lees eens wat het WEF nu van plan is?

Het World Economic Forum (WEF) roept nu op tot concentratiekampen voor vrije meningsuiting om 'Terroristen van het eerste amendement' op te sluiten!

De wereld heeft een kritiek punt bereikt volgens Klaus Schwab, die wereldregeringen heeft opgedragen om iedereen die het niet eens is met de agenda van de globalisten gevangen te zetten en te heropvoeden, schrijft Thepeoplesvoice.

Word aub Wakker Allen en Sta op!

Zodat we snel een einde kunnen maken aan het slechte sprookje wat de bevolking al heel lang in z'n greep heeft. Zodat wij de Nieuwe Wereld kunnen verwelkomen. Deze Nieuwe Wereld wacht op ons, al heel lang. Met MED BEDS, wat het einde betekent van kanker en allerlei nare ziektes. En er veel oude kennis openbaar kan komen, zoals Vrije energie en vele uitvindingen die jarenlang stil werden gehouden voor de bevolking.


Tip: Word lid van de onderstaande Telegram kanalen

Informeer jezelf en ga ook onderzoek doen!

In het belang van jezelf, en alle kinderen en toekomstige kinderen!


https://t.me/DeNieuweMedia

https://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaal

https://t.me/GesaraNederland

https://t.me/Vrij_Nederland