Vertaal deze pagina naar:

IN NEDERLAND IS DE GROTE UITTOCHT NAAR HET VERRE OOSTEN SPONTAAN OP GANG GEKOMEN.

24-11-2023

We zijn allemaal Vrij! 

Ze wisten dat het menselijk collectief een zeer hoge vibratie bereikte. We zijn allemaal Vrij!

Maar ze waren zich niet bewust van het aantal wakkere zielen. Ze merkten de evaluatiefout op. Hun grootste fout . . . En ze werden bang. Nu verbergen ze zich niet meer. Nu hebben ze haast om officieel een "nieuwe wereldorde" te lanceren. Nu zijn hun aanvallen direct en frontaal. En de aanvallen zullen toenemen. Ze zullen met alle middelen proberen te voorkomen dat mensen wakker worden. Ze zullen met alle middelen proberen dat de "wakkere" niet kan communiceren om de anderen wakker te maken. 

Ze zullen met alle middelen proberen dat de ontwaakten als krankzinnigen of delinquenten worden gezien. Wat ze ook doen, het maakt niet uit. 

De kwantumsprong heeft al plaatsgevonden.

Het is niet te stoppen.

De mensheid beschouwt planten en dieren al als zielen die hen bezielen. De mensheid respecteert al moeder aarde. De mensheid begrijpt al dat er geen scheiding is. De zielen die ze nu belichamen komen al als leraren. Niet meer experimenteren. Ze belichamen alleen om te leren lief te hebben. 

We zijn misschien getuige van een totale verandering of niet.


OVERGANGSPROCES NAAR HET CHRISTUS BEWUSTZIJN

Overgangsproces van kunstmatige intelligentie (geprogrammeerd vals bewustzijn), naar het Christus bewustzijn en het AL-bewustzijn (verbonden met de bron van leven), te bereiken door bezinning en bekering. Dit is het overgangsproces wat momenteel op aarde gaande is.

Weet en besef: 

Zodra de 'doden' op papier, als Goddelijke wezens, (mensen van vlees en bloed), op gaan staan, gaat het roer om in onze wereld. De wereld verandert dan vanzelf in Liefde voor alles wat leeft.

De overgang kan een week of 300 jaar duren

Maar het is niet te stoppen. Wat er ook gebeurt tijdens de overgang, onthoud één ding, jij was het die jezelf aanbood. Om hier en nu te blijven. Wat er ook gebeurt. Wat je ook ziet. Jullie zijn de motoren van verandering. Er wordt maar één ding van je gevraagd. Maar een. Wees geen "voedsel". Het is het enige wat je hoeft te doen. Een simpel ding. Wees geen voedsel.

De mens is een van de krachtigste generatoren die er bestaan. We zijn draaikolken. Afhankelijk van de polariteit waarop je afstemt, creëer je hoge of lage frequenties. Deze duistere entiteiten voeden zich met lage frequenties, we hebben ze millennia lang gevoed. Het ontwaken van de mensheid heeft de collectieve draaikolk naar hoge frequenties gekanteld. Daarom vallen ze met zo'n felheid aan. Ze verhongeren. Verbind je met je ziel. En let op jezelf. Als je ziel met deze woorden resoneert, geef dan geen seconde van je bestaan ​​meer om voedsel te zijn. Elimineer de lage passies van je leven. Haat, wrok, afgunst, angst, ondeugden, junkfood, leugens, ambitie. Egoïsme, verdriet, wantrouwen. Dit alles genereert dichte energie. Dat is voedsel voor de duisteren. Wees je bewust van je emoties.

Luister. Naar jou. En als je bij welke gelegenheid dan ook je in een van deze lage trillingen voelt, verander dan ipso facto je energie. Zet muziek op waar je vrolijk van wordt. Zingen. Dans. Ademen. Steek wierook aan. Knuffel je katten. Knuffel een vriend. Knuffel je hond. Knuffel je moeder. Omhels je huisdierenfamilie. Ga wandelen in de natuur. Mediteren. Oefening. Doe wat nodig is. Maar het verandert die energie meteen. Omdat je als voedsel dient. Wees altijd op de hoogte. En het enige dat van je wordt gevraagd, is de duistere hordes niet te voeren. Voed je ziel met alles wat je helpt op te staan. Als je gewend raakt aan het leven in de frequentie van liefde, zal je realiteit moeiteloos veranderen naar jouw wil.

Je bent een krachtig wezen!

Je bent niet te stoppen. Wees nergens bang voor. Bevrijd je geest van de "matrix". 

Richt je aandacht op wat je wilt. Maar vooral plezier hebben, gelukkig zijn, lachen, zingen, dansen, houden van. We leven door van alles te houden. En jij maakt er deel van uit.

Samen met de sterren en de zon.

En aan alle sterrenstelsels van het heelal.

Jij bent liefde 💜

Door: Christina von Dreien.

Door de Waarheidskrant van De Nieuwe Media en hun vele helpers konden we ons eindelijk bevrijden!

Het probleem van de Mensheid tot 11-11-2023 waren de volgende:

Indianen hadden ondertussen reeds 3.700 jaar op Kalki gewacht. Boeddhisten hadden al 2600 jaar op Maitreya gewacht. De Joden hadden ondertussen al 2.500 jaar op de Messias gewacht. Christenen hadden ondertussen al 2.000 jaar op Jezus gewacht. Sunnah hadden ondertussen op Profeet Issa al 1.400 jaar gewacht. Moslims hadden ondertussen al 1.300 jaar op een Messias uit de lijn van Mohammed gewacht. Shiieten hadden ondertussen al 1.080 jaar op Mandi. Drussen hadden ondertussen al 1.000 jaar op Hamza ibn Ali gewacht. De Hagenezen hebben wel 10 jaar gewacht op een goede tramverbinding met Voorburg, Rijswijk en Delft.

De meeste religies namen het idee van een "redder" aan en stelden dat de wereld gevuld zou blijven met het kwaad totdat deze redder zou komen en het zou vullen met goedheid en gerechtigheid.

Misschien was ons grootste probleem op deze planeet dat mensen hadden verwacht dat iemand anders hun problemen zou komen oplossen in plaats van het zelf te doen.

Citaat: Riccardo Dablah

(Met een vrije interpretatie van Martin Ackermans & De Nieuwe Media).

We zijn allemaal VRIJ!

Wat Robin met ons deelde zal Uw wereld en de realiteit waarin U leeft voor altijd doen veranderen.

Deze Openbaring komt dan ook niet zonder gevaar voor zijn eigen leven, maar dit heeft hij ervoor over, aangezien hij zijn hele leven naar dit moment heeft toegeleefd.

Luister aandachtig, leer en geef door.

Dank je wel lieve en wijze Robin, in Vrijheid aan de andere kant.

Sincerely yours,

: Robin just like the bird.

: By order of the butterfly tribe.

Word deel van de Autonome gemeenschap en neem contact op met Robin via:

https://thebutterflytribe.io/